Nauki, pisma, przekazy Mistrzów, wiedza tajemna i drogi odkrywania Świadomości.
Easy - dla Ciebie :)

"Dopełnienie"

Ja mężczyzna
szukam kobiety
gdy zew przychodzi,
patrzę na nią
by odgrodzić ją
od wzroku innych,
kłócąc się przynoszę
huragan
kocham ją tak
by innym udowodnić,
że jest tylko moja

Ja kobieta
przez niego
zraniona
leję deszcz łez
w oku cyklonu by
na chwilę uspokoić się
patrzę na niego
jak na idealny krajobraz
kocham gorąco jak w
największą spiekotę
swoje słońce
Ja i On na planecie
dopełnienie we wszechświecie
23-10-12
Ziarenko Kobieta

Droga życia: 5
Dziękuję Obrazek :)

Conan Barbarzynca napisał(a):...........
O co im chodzi z tym filmikiem Easy Russian? ................

Nie mam pojęcia . Prawdopodobnie jakiś automat wynalazł fragmenty muzyczne do których ktoś rości sobie pretensje prawne . mam takie powiadomienie nawet ale niewiele mi ono mówi . Trzy firmy coś tam niby ....Nie wierzę ,że taki profesjonalista jak Striżak wykroczyłby poza prawnie dozwolone możliwości użycia ( jest jakieś ograniczenie czasowe z tego co wiem , automaty sumują wszystko razem ) . Filmy są w obiegu 9 lat i wszystkie dostępne "on line " na stronie autorskiej Striżaka http://igrybogov.tv/ . Wszystkie filmy Striżaka są na przykład blokowane w Niemczech - dziwny fenomen. Pisała mi o tym dziewczyna z Niemiec ,że nie może obejrzeć . Pisała też o absurdach ,że jej znajomemu zablokowano film gdzie miał ścieżkę dźwiękową z .............. głosem ptaka , którego sam własnoręcznie nagrał.
easy russian

A tak mi się nasunęło dzisiaj katolicyzm-"kat" licy". Czyli katujemy własne lica, nadstawiając policzki :D
Sława Bogom Sławii!
wojnar Mężczyzna
Sława rodu !

Imię: Jaroslaw
Droga życia: 100
Typ: tak ma
Zodiak: rak
Wiadomość z ostatniej chwili 2 z 3 zarzutów cofnięte . Mosfilm i jakaś inna firma po sprawdzeniu treści wycofała swoje pretensje . Jeszcze coś będzie do rozpatrzenia ale już konto świeci mi się na zielono ....uffff
easy russian

JAMJEST mocmilosci napisał(a):Zajefajnie to wyczaiłeś...ach ty też czaisz bazę...?! :shock: :lol:

Ja z Monią to tłumaczę tak Wiedza to INFORMACJA, kobitki jada po bandzie, ale czy tylko...BOG to INFORMACJA... my opinion! oczywizda!
bo wiedza zakłamana to bez te jabco z drzewa wedy...
po ki grzyb zrywała... o j rzesz ty ,ale jaja,
. a co do poprzednich jakichś to Kura była NAJPIERW niż JAJCO , ale jajca...
Buziaki

czaisz bazę :D :lol: :lol: baza to PODSTAWA.

grzyb zrywała ? [-o< :D
jabco no tak, a trza było pozwolić aż samoupadnie, a dodatkowo przez taki brak cierpliwości...smak jest nie pełny.

easy russian napisał(a):świeci mi się na zielono ....uffff

ja też wiem, że nic nie wiem, czyli zielona :lol:
zielone światło !

udziela mi sie Jam JestMoc Miłości.

Kocham Cię!

YO :thumbright:
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

No i się dogadali . :D ...... Tyż cie kohom :D http://www.youtube.com/watch?v=2vUeB4p9pNI
easy russian

Je t'aime ... Я люблю тебя
:*

Perfekcyjnie , dobra noc :D
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Ich liebe Dich .....Branob branoc :D
easy russian

cyt:" grzyb zrywała ? [-o< :D
jabco no tak, a trza było pozwolić aż samoupadnie, a dodatkowo przez taki brak cierpliwości...smak jest nie pełny."

oujuju...ale tera dałeś ludku po bandzie i co to bandzie...

Ano tak ... antonówki... jabca jak doczekały zbioru to są SŁODKIE

a mófią że to kwaśne jabłka , ale zbierałem z moniom co SPADŁO z drzewa
!
Tojest racja , cała racja!

Grzzybka zrywa jak potrzyba :-)
Kocham ją i inne kobitki co obudziły się z amoku , i czy muszą ...
NiE!
Mogą być pięknęm w życiu mężczyzny !
ale to ICH wola czy tańczą tego roc and rolla...

Za taką kobitke dasz sie zabić...

To podpucha , życie jest moje i najcenniejsze ,ale dając innemu szczęście , dajesz sobie PEŁNIE!
buziaki :)
JAMJEST miłość ,bez ości
Avatar użytkownikaJAMJEST mocmilosci
Kocham was , życie

Imię: ZSUIRAM
Typ: king brusli karate miszcz
Zodiak: strzeliłem golawrytmrokendrolA
ziarenko..... ziarenko zazdrości z tfeguj wyziera
wiersza...
co wiecej , to wręcz
SRACZKA zazdrości , a taki miał być adny, ale sraczka tyrz oczyszcza jak mówie ja HOWGH!
indiański wódz z plemiona bezteków... ;-)
JAMJEST miłość ,bez ości
Avatar użytkownikaJAMJEST mocmilosci
Kocham was , życie

Imię: ZSUIRAM
Typ: king brusli karate miszcz
Zodiak: strzeliłem golawrytmrokendrolA
W nocy mam nieograniczony transfer . Wgrałem GRY BOGÓW akt 3 do mnie na kanał. Był już podawany ten link na kanał Trebora . Skoro mi Y.Tube odpuściło sankcje to jadę . Trebor miał na Y. Tube problemy z tym filmem . Pewnie i u mnie się powtórzy historia ale już wiem,że powinno być dobrze . Będę atakował. http://youtu.be/EuFVGTsOJmU

edycja o 11.31 : jedno z dwóch zastrzeżeń już cofnęli . Nie jest źle . Film nadal dostępny warunkowo.
easy russian

JAMJEST mocmilosci napisał(a):ziarenko..... ziarenko zazdrości z tfeguj wyziera
wiersza...
co wiecej , to wręcz
SRACZKA zazdrości , a taki miał być adny, ale sraczka tyrz oczyszcza jak mówie ja HOWGH!
indiański wódz z plemiona bezteków... ;-)

wiesz co, uśmiałam się a chyba mi jeszcze to szkodzi po wczorajszym dniu to tak na poważnie.

tzn. zazdroszczę męźczyznie?

nieEEEE! no może jednemu, ale jak na niego popatrzę jaki jest szczęśliwy ze swoją połówką to mi przejdzie i będę mieć siły by samej dalej iść. Choć już mnie ktoś za bardzo skołował i nie wiem co zobaczę ale przynajmniej już mu o tym powiedziałam, że czasem moje myśli wędrują różnymi dziwnymi ścieżkami.

Jakoś ostatnio mogę patrzeć na ludzi, oddawać im uśmiech, że gnać się przytulając nawet starszą pania która poznałam przez 1 dzień !!! i to w miejscu, które do szczęśliwych nie należy, więc kurcze, lepiej patrzeć, przyjąć czyjeś szczęście, i iść swoją drogą do swojego szczęścia bo jak się komuś czegokolwiek zazdrości albo ma dziwne wnioski to się duszę rozwija kosztem ciała albo odwrotnie bo się człowiek głupio cieszy: jaka fajna jazda a tu klops, wtedy najłatwiej o wypadek , tylko poskładać szczególnie naszą fizyczność czasem bardzo trudno. :)
Ziarenko Kobieta

Mi tam paszą takie posty, krótkie są, nie tak kobiece :D
Sława Bogom Sławii!
wojnar Mężczyzna
Sława rodu !

ciężko tutaj rymem gonić,
ale nie ma co łzy ronić,
przyszedł facio ze wszechświata
na kobietki ma już bata.

Postrzelony chyba w głowę,
prawi rzeczy Wcale nie nowe,
Zapomniane na tym swiecie,
wszyscy w koło ecie-pecie,
on zaś świezośc nam przynosi,
czy go tutaj kto UGOSI ? :D

Jam jest młokos, kurczak mały, ale piszem to dla chały
Sława Bogom Sławii!
wojnar Mężczyzna
Sława rodu !

easy russian napisał(a):W nocy mam nieograniczony transfer . Wgrałem GRY BOGÓW akt 3 do mnie na kanał. Był już podawany ten link na kanał Trebora . Skoro mi Y.Tube odpuściło sankcje to jadę . Trebor miał na Y. Tube problemy z tym filmem . Pewnie i u mnie się powtórzy historia ale już wiem,że powinno być dobrze . Będę atakował. http://youtu.be/EuFVGTsOJmU

edycja o 11.31 : jedno z dwóch zastrzeżeń już cofnęli . Nie jest źle . Film nadal dostępny warunkowo.

mój mąż mnie teraz rozśmiesza zupełnie w innym temacie to teraz ja pojadę po bandzie bo macie takie teksty ,że samo przychodzi.

easy czy ty wiesz jak to brzmi odkąd pojawił się nowy :Jamjestmoc miłości

,że masz w nocy nieograniczony transfer .........:)

nie wytrzymam , rodzina się smieje zinnego powodu , a ja z obu powodów.:)
Ziarenko Kobieta

Powrót do działu „Mistrzowie, Nauka”