Nauki, pisma, przekazy Mistrzów, wiedza tajemna i drogi odkrywania Świadomości.
TheLovePolice napisał(a):.............. A że ciebie poprosiłem wcześniej, żebyś mi pokazał jak się ogień rozpala, to po to, żeby ci dodać trochę pewności siebie,.........................................

:D powaaaażnie !!!! :D dzięęęęęki chłooopie !
ty.??.... ale dlaczego wcześniej pisałeś ,że byłem gdzieś tam agresywny ? Teraz piszessz ,że ciamajda .... no to może się zdecyduj ??

TheLovePolice napisał(a):....że tą jedną kobietę, która na dodatek przyjechała z facetem nazywasz swoim powodzeniem. Okay.
.............

no- oczywiście drugiej z kobiet - jego (kierowcy ) żony nie widziałeś . Ze wzrokiem jak widzę też problemy .

uffffff ...co za "gówniarska" konwersacja . Gimnazjum jakieś . Dobrze - kto umie czytać ten przeczyta . Wszystko jak na dłoni . Z mojej strony koniec tematu .

p.s. a z gównem w kiblu nieprawda . Wystawało za drzwi przecież , żaba by się nie zmieściła .

......................... masz fantazję chłopaku .
easy russian

easy russian napisał(a):dlaczego wcześniej pisałeś ,że byłem gdzieś tam agresywny ? Teraz piszessz ,że ciamajda .... no to może się zdecyduj ??

Agresywny przez internet.
W realu tchórz.
TheLovePolice Mężczyzna
keram

Imię: marek
Mogę wkleić zdjęcie tej żaby na tym kopcu? :lol:
TheLovePolice Mężczyzna
keram

W związku z licznymi pytaniami w listach od naszych czytelników redakcja kącika uprzejmie wyjaśnia :
Nick " easy russian " ma swoje pochodzenie od nazwy filmu , który dla użytkownika nicku był kiedyś bardzo ważny http://www.youtube.com/watch?v=b6D0BKFDUuM
easy russian

Easy Russian poczytałem trochę te wasze kłutnie i tak z ciekawości chciałem się Ciebie zapytać, czy Ty jakiś obóz prowadzisz czy coś w tym stylu? :wink:
Conan Barbarzynca Mężczyzna

Imię: Grzegorz
Droga życia: 8
Zodiak: Lew
mieszkam sobie w lesie po prostu . Chałupa do remontu na końcu świata . Zaraz idę na podwórko posłuchać jeleni - od tygodnia chodzą w okół chałupy rycząc . Za dnia widać na polach zrytą ziemię i wykopane dziury . Drzewo z oskrobaną korą ..... :)
easy russian

easy russian napisał(a):mieszkam sobie w lesie po prostu . Chałupa do remontu na końcu świata . Zaraz idę na podwórko posłuchać jeleni - od tygodnia chodzą w okół chałupy rycząc . Za dnia widać na polach zrytą ziemię i wykopane dziury . Drzewo z oskrobaną korą ..... :)
Fajnie, tylko co tam robił Marek z Opola? :D Jakieś kursy przetrwania w lesie organizujesz?

Nie jestem z Opola. A co tam robiłem, to już było pisane wcześniej przecież.
TheLovePolice Mężczyzna
keram

TheLovePolice napisał(a):Nie jestem z Opola. A co tam robiłem, to już było pisane wcześniej przecież.

Dobra znalazłem, juz nie trzeba odpowiadać :roll: Bez obrazy Marek, tak se poprostu palnołem z tym Opolem, bo przeczytałem część tego tematu i niewiedziałem o co chodzi :)

Ile tu niepotrzebnych słów padło. Kogo powinny obchodzić czyny drugiego?
Jeden lubi rąbać drewno, a drugi układać domki z kart.

Czemu się nawzajem torturujemy?
I tak pozostaniemy przy swoich racjach.

Powiedzmy wprost... coś to zmieniło?
Nic. A dajemy brzydkie powietrze innym.
Oddychajcie.

Mea, pozwolisz ze nie zgodze sie z Toba:). Chodzi o to zeby to powietrze bylo czyste, wiec trzeba wywietrzyc piwnice. Czasem az tak...
Ania ayalen

easy russian

TheLovePolice napisał(a):................
Ot ciekawe. Ciekawym będzie czytać, jakie to jazdy mam. Tylko proszę jeszcze raz - bez zbytniego fantazjowania i przekolorowywania.
Takie pytanie z ciekawości - czy wkleiłby pan zdjęcie tego, jak w tej chwili wygląda pomieszczenie do którego jakimś dziwnym trafem przylgnęło określenie "kuchnia"? Jeśli publika ma mieć większy obraz nas samych, to może wypadałoby żeby zobaczyli chociaż trochę tego brudu, o którym pisałem wyżej? Ja bym mógł wstawić zdjęcie swojego pokoju etc. Pańskiego nie mogę - to byłoby pogwałceniem prawa.

powyższy cytat pochodzi ze str.50 u dołu .

hm.... Czytam sobie spokojnie tę dziwną korespondencję publikowaną na forum . Co do pierwszego zdania - wkradł się faktycznie skrót myślowy bo Marek dostał szału nie za pierwszym razem ( szybkość netu 15 kB) ale nieco później gdy coś się nie powiodło z instalacją stanowiska komputerowego w kuchni .

Mam chyba do czynienia z kimś chorym albo człowiekiem złej woli . Czy to normalne ,że przyjeżdżając do kogoś w gości fotografuje się jego pomieszczenia ? Wynika z powyższego ,że robiłeś zdjęcia mojego pokoju ? Ja Cię wpuszczam za mój próg , dostałeś klucz do mieszkania .......... zostawałeś tam czasem sam. Z kuchni jest przejście do pokoju .

Pytanie w związku z powyższym : UWAŻASZ TAKIE ZACHOWANIA ZA NORMALNE ? Zaczynam się po prostu zastanawiać nad tą " kryminogenną analizą" o jakiej wspomniałeś w innym dziale . To że odsiedziałeś 5 lat pudła powiedziałeś mi dopiero chyba drugiego dnia podczas rozmów na miejscu.

Czytającym wyjaśniam ,że nie wyrażałem zgody na żadne fotografowanie mojego domostwa ( choć pewnie nie miałbym wielkich oporów gdyby ktoś o to zapytał i byłby ku temu jakiś sensowny powód w rodzaju zdjęcia osób wewnątrz czy t/podobne ) -ani też nie byłem świadom, że mój gość jakoweś fotografie robi.

Moderatorów i adminów bardzo proszę o niereagowanie na żadne prośby ( była taka wyartykułowana przez Marka chyba 2 strony wcześniej ) czyszczenia wątku z wpisów . Niniejszą prośbę prześlę zaraz drogą listowną by zapadła gdzieś na wszelki wypadek w archiwach forum bo sytuacja wydaje mi się dość poważna.
easy russian

:lol: Jednak główka ci pracuje i łączy fakty. To dobrze.
Żartowałem z tym zdjęciem. Podobnie jak ze zdjęciem żaby siedzącej na kupie gówna. Faktem jest, że byłby świetny materiał na zdjęcie, bo widok mnie powalił :)
Dlaczego żartowałem? Na wszelki wypadek, gdybyś się wypierał i twierdził, że mieszkasz normalnie. Taka podpucha ;)
easy russian napisał(a):Niniejszą prośbę prześlę zaraz drogą listowną by zapadła gdzieś na wszelki wypadek w archiwach forum bo sytuacja wydaje mi się dość poważna.

A pisz nawet do brukseli :) Nie jestem taki porąbany żeby zdjęcia czyjegoś domu robić i nawet wtedy, gdy wygląda on jak chiński bazar.
TheLovePolice Mężczyzna
keram

Jak jeszcze nie rozumiesz, to podam porównanie - blef w pokerze. Grywałeś może? Jak nie masz dobrych kart to udajesz pewnego swego zwycięstwa i tym samym zgarniasz pulę, bo inni pasują.
Poza tym specjalnie pokazałem ci dowód przed odjazdem, żebyś sobie dane spisał. I ni chodziło tylko o wysyłkę paczki, bo mówiłem ci dlaczego masz sobie te dane spisać. Pamiętasz?
A wątek chciałem żeby przeniesiono do piaskownicy, bo jest poza tematem. No ale skoro autor tematu nie ma nic przeciwko żeby te posty tu wisiały, to ja tym bardziej nie mam.
Nazwałbym cię paranoikiem ale przecież już skończyliśmy spór, prawda? ;)
TheLovePolice Mężczyzna
keram

Powrót do działu „Mistrzowie, Nauka”