Nauki, pisma, przekazy Mistrzów, wiedza tajemna i drogi odkrywania Świadomości.
easy russian napisał(a):zdrowy off top nie jest zły . To też część życia i gdy w odpowiednich proporcjach to jest jak pieprz w zupie . Gorzej z takimi co tylko off topem żyją .

Pływał raz marynarz, który żywił się wyłącznie pieprzem, sypał pieprz do konfitury i do zupy mlecznej... ;)
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys
No i spieprzył nam sie temat :)

polecam kolejne 15 minut tego wykładu . z tego spotkania zostało jeszcze jedno około 15 min. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 82LtglBTgY
easy russian

Dobrem Was Obdarowuję !

Trud jaki został włożony w tłumaczenie tych filmików, które można zobaczyć na Pańskim kanale nie spełzł na niczym - ot, Ja Sam Na Własnej skórze Doświadczam Opieki Przodków !

Rytmy kosmiczne są rzeczywiście nie do zatrzymania - zdrowy obraz życia, poszukiwanie korzeni, zobaczymy i poczujemy to co będzie dalej. Cała wiedza która jest zawarta w przesłaniu wedyjskim, w tym co mówi Trexlebov, Globa, Hiniewicz - harmonia i spójność tej wiedzy rezonuje z moim umysłem w sposób wprost niesamowity.

Ta lekcja którą Teraz odbieramy, również jest niesamowita - ZDROWOMYŚLENIE. Może się mylę, może nie - jestem teraz po analizie wypadków historycznych -, ale uważam, że ból który otrzymaliśmy po przegranej II Wojnie Światowej nie pójdzie na marne. To co czytałem tutaj wcześniej, to obrażanie i upodlanie i to co można zaobserwować na innych forach to Hańba - Moje Osobiste Zdanie. Kiedy klony, twary - " stworzenia wyprodukowane w laboratoriach - to nie ludzie ", poprzez Niemców próbowały wbić klin między Ariów i Słowian, zaatakowały Nasz Kraj doszło do straszliwej tragedii - wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Nasi Dziadowie, Ojcowie znaleźli się w okropnym położeniu - świadomość przegranej niosła ze sobą katastrofalne konsekwencje - nagle zdali sobie sprawę, że Ich matki, żony, ICH DZIECI będą bezbronne i staną się łatwym celem okupantów. ICH DZIECI - czyli, MY dzisiaj Jesteśmy, upodleni, sponiewierani, pracujemy za marne grosze, każdy chce nas tylko wyzyskiwać, w Tv tylko nas obrażają i plują nam w twarz, wszystkie wybory są fałszowane a My i tak ochoczo oddajemy głos na swoich wrogów.
Nasi Ojcowie to wszystko widzieli oczyma wyobraźni, dlatego kiedy nie było już nadziei nie jednemu spadła łza bezradności z zakrwawionego policzka ( http://www.youtube.com/watch?v=vPdI0Z4xr-Y ). Sam stawiając się w Ich położeniu, uroniłbym nie jedną łzę.' Jak to, moi synowie mają być na łasce wroga ' - to ból straszny .
Osobiście Uważam jednak, że ten ból był niezbędny, ta przegrana wojna, ta władza tyranów - ta lekcja którą nam Teraz dają Twary. To wszystko widać jak na tacy dzisiaj, bez tej przegranej ten kielich by Nas ominął, a jednak mamy DZIŚ możliwość wypracowania ZDROWOMYŚLENIA.
To wszystko razem złączone daje niesamowity OBRAZ, puzzle łączą się w niesamowity sposób. Chwała i Cześć Naszym Przodkom, którzy jak sam mogę doświadczyć stoją za Nami murem. Wystarczy tylko pomyśleć, że Naszym Zadaniem jest odbudowa ROD-u i ustanowienie Rodo-plemiennego ustroju - Wielkiej Dzierżawy i wszystko pobudza tak ogromne pokłady energii, że ciężko to opanować.

Rezonans naszego Dna z Przyrodą jest wprost niesamowity, sama budowa ludzkiego organizmu, to w jaki sposób jest skonstruowany, jak Broda ma olbrzymi wpływ na pobudzenie mózgu - wow. Sam tego doświadczam - więcej snów pozostaje w pamięci po przebudzeniu. Samo noszenie brody w tym czasie to też niezły wyczyn - ludzie są nastawieni jak do kosmity - koszmar, ale cenna lekcja - GORZKIE doświadczenie trzeba przekazać potomkom.

Panie Michale, to do Pana - NIECH PAN WYTRWA W TRUDZIE, DZIĘKI TAKIM LUDZIOM JAK PAN, "NAM" LUDZIOM JEDNAKOMYŚLĄCYM UDA SIĘ PRZEJŚĆ PRZEZ TĘ LEKCJĘ Z GODNOŚCIĄ .

Chwała Bogom Naszym i Przodkom Naszym !
Avatar użytkownikasiemargul Mężczyzna

Imię: Łukasz
siemargul napisał(a):Dobrem Was Obdarowuję !

Trud jaki został włożony w tłumaczenie tych filmików, które można zobaczyć na Pańskim kanale nie spełzł na niczym - ot, Ja Sam Na Własnej skórze Doświadczam Opieki Przodków !

Rytmy kosmiczne są rzeczywiście nie do zatrzymania - zdrowy obraz życia, poszukiwanie korzeni, zobaczymy i poczujemy to co będzie dalej. Cała wiedza która jest zawarta w przesłaniu wedyjskim, w tym co mówi Trexlebov, Globa, Hiniewicz - harmonia i spójność tej wiedzy rezonuje z moim umysłem w sposób wprost niesamowity.

Ta lekcja którą Teraz odbieramy, również jest niesamowita - ZDROWOMYŚLENIE. Może się mylę, może nie - jestem teraz po analizie wypadków historycznych -, ale uważam, że ból który otrzymaliśmy po przegranej II Wojnie Światowej nie pójdzie na marne. To co czytałem tutaj wcześniej, to obrażanie i upodlanie i to co można zaobserwować na innych forach to Hańba - Moje Osobiste Zdanie. Kiedy klony, twary - " stworzenia wyprodukowane w laboratoriach - to nie ludzie ", poprzez Niemców próbowały wbić klin między Ariów i Słowian, zaatakowały Nasz Kraj doszło do straszliwej tragedii - wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy. Nasi Dziadowie, Ojcowie znaleźli się w okropnym położeniu - świadomość przegranej niosła ze sobą katastrofalne konsekwencje - nagle zdali sobie sprawę, że Ich matki, żony, ICH DZIECI będą bezbronne i staną się łatwym celem okupantów. ICH DZIECI - czyli, MY dzisiaj Jesteśmy, upodleni, sponiewierani, pracujemy za marne grosze, każdy chce nas tylko wyzyskiwać, w Tv tylko nas obrażają i plują nam w twarz, wszystkie wybory są fałszowane a My i tak ochoczo oddajemy głos na swoich wrogów.
Nasi Ojcowie to wszystko widzieli oczyma wyobraźni, dlatego kiedy nie było już nadziei nie jednemu spadła łza bezradności z zakrwawionego policzka ( http://www.youtube.com/watch?v=vPdI0Z4xr-Y ). Sam stawiając się w Ich położeniu, uroniłbym nie jedną łzę.' Jak to, moi synowie mają być na łasce wroga ' - to ból straszny .
Osobiście Uważam jednak, że ten ból był niezbędny, ta przegrana wojna, ta władza tyranów - ta lekcja którą nam Teraz dają Twary. To wszystko widać jak na tacy dzisiaj, bez tej przegranej ten kielich by Nas ominął, a jednak mamy DZIŚ możliwość wypracowania ZDROWOMYŚLENIA.
To wszystko razem złączone daje niesamowity OBRAZ, puzzle łączą się w niesamowity sposób. Chwała i Cześć Naszym Przodkom, którzy jak sam mogę doświadczyć stoją za Nami murem. Wystarczy tylko pomyśleć, że Naszym Zadaniem jest odbudowa ROD-u i ustanowienie Rodo-plemiennego ustroju - Wielkiej Dzierżawy i wszystko pobudza tak ogromne pokłady energii, że ciężko to opanować.

Rezonans naszego Dna z Przyrodą jest wprost niesamowity, sama budowa ludzkiego organizmu, to w jaki sposób jest skonstruowany, jak Broda ma olbrzymi wpływ na pobudzenie mózgu - wow. Sam tego doświadczam - więcej snów pozostaje w pamięci po przebudzeniu. Samo noszenie brody w tym czasie to też niezły wyczyn - ludzie są nastawieni jak do kosmity - koszmar, ale cenna lekcja - GORZKIE doświadczenie trzeba przekazać potomkom.

Panie Michale, to do Pana - NIECH PAN WYTRWA W TRUDZIE, DZIĘKI TAKIM LUDZIOM JAK PAN, "NAM" LUDZIOM JEDNAKOMYŚLĄCYM UDA SIĘ PRZEJŚĆ PRZEZ TĘ LEKCJĘ Z GODNOŚCIĄ .

Chwała Bogom Naszym i Przodkom Naszym !

Witaj Bracie !! List cytuję w całości bo nie sposób tu cokolwiek wyciąć .
Właśnie pisałem jednej z bywających tutaj użytkowniczek prywatnym mailem,że w Polsce jeszcze duchowa zima i że ludzie śpią a tu taki poruszający tekst .

Co tu więcej dodać ? Cieszę się ,że moje dłubanie przy tych filmikach jest tak przyjmowane. Film do jakiego podałeś link ( bądźmy na "Ty " szanowny Siemargul-u ) czuje każdą komórką ciała . Działają geny moich dziadków - jeden zamęczony psychicznie przesłuchaniami na UB niedługo po wojnie zmarł na zawał serca , drugi wyszedł z Bolszewickiej niewoli z Andersem . Gdy doszli zdziesiątkowani do Anglii zorientowali się ,że po raz kolejny zostali oszukani . Jest dokładnie tak jak piszesz - ból tych ojców świadomych co czeka ich dzieci i wnuki jest niewyobrażalny ale tylko pod wielką presją rodzą się diamenty . Każde działanie twarów wychodzi na naszą korzyść . Nie ma sensu biadolić na zły los ale z odwagą w sercu kolejny krok do przodu .

Sława naszym wielkim Przodkom Bracie !

p.s.. wczoraj skończyłem ostatni fragment tego wykładu http://www.youtube.com/watch?v=MCO1ZGZW4-s
easy russian

Oglądam czasem angielski dokument pokazujący korzenie znanych ludzi z Anglii. Dzisiaj był jakiś aktor angielski, który na początku filmu mówił o tym, że został aktorem mimo, że jego rodzice nie byli z branży. Potem, że w jakimś momencie dowiedział się,że jest adoptowany. Gdy historia się rozwinęła okazało się,że pochodzi z rodziny, w której był cyrk.

Pomyślałam sobie a jednak historia przodków się odezwała.

:)

Powiedz mi, kim jesteś
serial dokumentalny (Who Do You Think You Are?)
Ziarenko Kobieta

Droga życia: 5
Pamiec zapisana w genach:). Wiesz, moj rod pochodzi z Litwy. Nie znam tego kraju, bylam tam przelotnie, a czuje tak ogromna irracjonalna dume...z czego? Ogromna radosc nie majaca uzasadnienia w rzeczywistosci.
Wiec za czym tesknimy patrzac w nocne gwiazdziste niebo? Za domem...?
Ayalen

Nie zamieszczałem ostatnio odnośników ale o genach właśnie cała seria filmów ( musiałem podzielic na fragmenty ) z Grigorijem Sidorowem w serii 3 , którą właśnie kończę jest dokładna analiza składu genów narodów świata oraz ich wpływ na zachowanie tych nacji . Rzucam losowo jeden z ostatnich odcinków http://www.youtube.com/watch?v=A1ya10oP ... ture=inbox .. no , może jeszcze wcześniejszy -wyświetla mi sie obok http://www.youtube.com/watch?v=O5GBsIYA ... ure=relmfu

p.s. źle mi się napisało film oznaczony jako 2. ( jest wszystkiego 6 -każdy wykład po około 2 godziny ) też jest na ten sam temat . Ogólnie historia świata w oparciu o psychologię , mity oraz inne nauki .
easy russian

Nie wiecie moze czy trzeba być zarejestrowanym na youtube aby włączyć napisy? Bo u mnie nie działają, kiedy naciskam na cc to wyświetla mi się tylko taka chmurka z napisem "napisy niedostępne".
Conan Barbarzynca Mężczyzna

Imię: Grzegorz
Droga życia: 8
Zodiak: Lew
Taki wywiad dla wielbicieli grupy Arkona http://youtu.be/z7c9_4f_5Hg

Conan - nie wiem , musiałbym się wylogować . Raczej nie powinno tak być . Ten dzisiejszy film zrobiłem starą techniką , napisy wpalone w obraz.
easy russian

Ayalen napisał(a):Pamiec zapisana w genach:). Wiesz, moj rod pochodzi z Litwy. Nie znam tego kraju, bylam tam przelotnie, a czuje tak ogromna irracjonalna dume...z czego? Ogromna radosc nie majaca uzasadnienia w rzeczywistosci.
Wiec za czym tesknimy patrzac w nocne gwiazdziste niebo? Za domem...?

Widzisz Aniu, mam podobnie. Czuję związek z Ukrainą ( ze strony matki-po dziadku), chociaż nie byłem ani nie znam ew. krewnych.
Coś w tym jest.
Treści zawarte w tym poście odnoszą się do odczuć i wiedzy w chwili obecnej. Nie mogą być wiążące wcześniej lub później.
Avatar użytkownikavan_halsing Mężczyzna
Ja tylko pytam

Imię: Arkadiusz
Zodiak: Aries
Dobra, juz zgłębiłem tajemnicę tych napisów :D I co do tego filmiku
Rzucam losowo jeden z ostatnich odcinków http://www.youtube.com/watch?v=A1ya10oP ... ture=inbox .. no , może jeszcze wcześniejszy -wyświetla mi sie obok http://www.youtube.com/watch?v=O5GBsIYA ... ure=relmfu
Była tam mowa o walkach gladiatorów i o tym ze Rzymianie nienawidzili Etrusków, tylko ze czym innym jest kultura ludowa i plemienna czy nawet jakaś szlachecka, a czym innym jest podejście imperialne, dawniej takie walki odbywały się na cześć Bogów lub przodków, to dopiero pużniej zaczęto robić z tego jakieś krwawe widowiska dla ludzi złaknionych widoku krwi, kiedy Rzym stał się imperium. Ja się czuje jak najbardziej Polakiem Słowianinem, ale gdybym miał wybór między oraniem pola przez całe zycie a hulaniem z mieczem w ręku to chyba wybrał bym to drugie, wiem ze to być moze głupie i niewłaściwe, ale jak ktoś za bardzo łagodnieje to staje się łupem dla psycholi, pojawiają się typy które w zamian za zapewnienie bezpieczeństwa domagają się danin, są wyspecjalizowani, i często mają niewiele wspólnego z tymi których ochraniają. Zmorą dla wszelkiej maści wojowników jest to ze za bardzo utorzsamiają się ze swoją rolą, miejsce dumy zastępuje pycha, szukają swoich panów.
Ostatnio edytowano 29 kwi 2012, 21:42 przez Conan Barbarzynca, łącznie edytowano 1 raz

Conan Barbarzynca napisał(a):............ale gdybym miał wybór między oraniem pola przez całe zycie a hulaniem z mieczem w ręku to chyba wybrał bym to drugie, wiem ze to być moze głupie i niewłaściwe, ale jak ktoś za bardzo łagodnieje to staje się łupem dla psycholi, pojawiają się typy które w zamian za zapewnienie bezpieczeństwa domagają się danin, są wyspecjalizowani, i często mają niewiele wspólnego z tymi których ochraniają.
:) no tak, teraz wiem czemu taki nick .

Myślę ,że mylisz dwie sprawy - tak nam wmawiano nieustannie ,że jedno wyklucza drugie , albo pług albo miecz - a to nie tak,. Oglądnij dobrze filmy Striżaka , kasta wojowników jak najbardziej istniała . Byli tak zwani pogranicznicy , tam nawet żon y Kozaków władały jak należy bronią http://www.youtube.com/watch?v=r2bac-uR ... ure=fvwrel ( fajny jest jeden z komentarzy pod filmem :" żenię się " :D ) . Pogranicznicy byli utrzymywani przez osady , wyposażano ich , żywiono - z każdego rodu szkolono syna . Oni zajmowali się utrzymywaniem swego kunsztu i tym co nazywasz "hulaniem " choć podobno z pługiem również w okresie pokoju jak najbardziej chodzili w jakimś zakresie . Mieli swoje domostwa choć były to osady w rodzaju warowni ( struktura kozactwa - Ataman i tak dalej ) .

Ludność pozostała była również szkolona do boju - KAŻDY wieśniak umiał' doskonale władać bronią- to jest obowiązek męski . Każdy mężczyzna musiał umieć ją też wyrabiać . Wedy podają 64 powinności męskie - takie atrybuty trzeba było posiadać .

Psycholi być nie mogło bo nikt przy zdrowych zmysłach nie powierzy - na przykład sztuk walki na odległość idiocie , zresztą taki nie byłby w stanie tego opanować . http://www.youtube.com/watch?v=zATedQaP1b8 http://www.youtube.com/watch?v=LoYJIe1WnXQ
easy russian

easy russian napisał(a):
Myślę ,że mylisz dwie sprawy - tak nam wmawiano nieustannie ,że jedno wyklucza drugie , albo pług albo miecz - a to nie tak,. Oglądnij dobrze filmy Striżaka , kasta wojowników jak najbardziej istniała . Byli tak zwani pogranicznicy , tam nawet żon y Kozaków władały jak należy bronią http://www.youtube.com/watch?v=r2bac-uR ... ure=fvwrel ( fajny jest jeden z komentarzy pod filmem :" żenię się " :D ) . Pogranicznicy byli utrzymywani przez osady , wyposażano ich , żywiono - z każdego rodu szkolono syna . Oni zajmowali się utrzymywaniem swego kunsztu i tym co nazywasz "hulaniem " choć podobno z pługiem również w okresie pokoju jak najbardziej chodzili w jakimś zakresie . Mieli swoje domostwa choć były to osady w rodzaju warowni ( struktura kozactwa - Ataman i tak dalej ) .

Ludność pozostała była również szkolona do boju - KAŻDY wieśniak umiał' doskonale władać bronią- to jest obowiązek męski . Każdy mężczyzna musiał umieć ją też wyrabiać . Wedy podają 64 powinności męskie - takie atrybuty trzeba było posiadać .
Wiem o co chodzi dlatego dopisałem
Zmorą dla wszelkiej maści wojowników jest to ze za bardzo utorzsamiają się ze swoją rolą, miejsce dumy zastępuje pycha, szukają swoich panów.
Wkońcu lecą za tymi któzy im więcej zapłacą, albo przycukrują, to juz nie są wolni ludzie godni szacunku, tylko zawodowi siepacze któzy nie potrafią nic innego, ale oni nie powinni wpływać na nasze sądy o naszej własnej naturze, takie jest moje zdanie, prawdziwy wojownik ma duszę i raczej nie będzie robił za pitbula dla jakiejś mendy. A tak na marginesie Easy Russian czy doszła do Ciebie moja prywatna wiadomość?

Conan Barbarzynca napisał(a):..........................
Zmorą dla wszelkiej maści wojowników jest to ze za bardzo utorzsamiają się ze swoją rolą, miejsce dumy zastępuje pycha, szukają swoich panów.
Wkońcu lecą za tymi którzy im więcej zapłacą, albo przycukrują, to juz nie są wolni ludzie godni szacunku, tylko zawodowi siepacze którzy nie potrafią nic innego, ale oni nie powinni wpływać na nasze sądy o naszej własnej naturze, takie jest moje zdanie.

To jest u Słowian NIEMOŻLIWE . tak robią barbarzyńcy nie mający etyki . Zresztą najemnicy do pięt nie sięgną żadnemu wojownikowi mającemu za swoimi plecami moc Rodu . To juz sprawy zahaczające głęboko o duchowy wymiar . Energetyka walki - to co w szczątkowej formie jest jeszcze w sztukach walki wschodu . Samuraje faktycznie są w stanie mieczem przeciąć pocisk itp. Ochrona energetyczna jest idealna i 10 ciu wojowników działających na polu walki z poziomu duchowego po prostu idzie jak przez pole zboża nie odczuwając zmęczenia - nie mylą się . Mogą mieć przed sobą setki przeciwników . Ale powtarzam- tu liczy się intencja - te siły przywołuje się tylko w razie niezbędnej konieczności a " wyrobnicy " próbujący zamieniać taki kunszt na pieniądze po prostu tracą zdolności - mawiało sie dawniej " tracą cześć " ( energię "czi " ) .
easy russian

Dlatego taki jest nacisk zeby stłamsić ludzkie duszę, wtedy wszystko staje się towarem, kto ma najwięcej pieniędzy staje się tez najsilniejszy.

Powrót do działu „Mistrzowie, Nauka”