Nauki, pisma, przekazy Mistrzów, wiedza tajemna i drogi odkrywania Świadomości.
Witajcie................... poczytałam trochę i pooglądałam Trehlebova , w jednym z filmików opowiada o twarach nieludziach i że można domowym sposobem odróżnić twara od prawdziwego człowieka, czy wiecie coś więcej na ten temat? bardzo mnie temat zaciekawił... Pozdrawiam :)
Jasnooka

Imię: Katarzyna
Droga życia: 5
Zodiak: koziorożec
No jak tam Słowianie, przebudzacie się ze snu zimowego ? ? :D
Wiosna drepta :)
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Czy Bhagavadgita i Wedy o których od początku tu mowa, to nie dwie różne księgi?
Treści zawarte w tym poście odnoszą się do odczuć i wiedzy w chwili obecnej. Nie mogą być wiążące wcześniej lub później.
Avatar użytkownikavan_halsing Mężczyzna
Ja tylko pytam

Imię: Arkadiusz
Zodiak: Aries
van_halsing napisał(a):Czy Bhagavadgita i Wedy o których od początku tu mowa, to nie dwie różne księgi?

Bhagavadgita jest częścią Mahabharaty a więc Wed http://translate.google.pl/translate?sl ... %25D0%25B0 jednak chyba masz rację . Jest tu wyraźnie zastrzeżenie by nie mylić z :" Bhagavadgita taka jaką jest " . Prawdopodobnie jest jednak tak jak pisałem - jest to jakieś zmodyfikowane wydanie krisznowców . Cos tam najprawdopodobniej Braphupada po-upraszczał . Trzeba kliknąć na to ostrzeżenie na podanej stronie i włącza się opis " Bagavadgita taka jaką jest "
"Bhagavad-gita As It Is" ( Engl. Bhagavad-Gita As It Is) - translated hinduskie Pismo " Bhagawad-gita "komentarz w duchu tradycji Gaudiya wisznuizmu i bhakti-joga . Wykonane w 1960 Bhaktivedanta Swami Prabhupada - założyciela Vaisnava religijnej organizacji " Międzynarodowe Towarzystwo Świadomości Kryszny "(ISKCON).

p.s. to jest dobre
Od czerwca 2011 roku rosyjskiego Prokuratura próbuje zakazać "Bhagavad-gity As It Is", uznając ją jako sąd literatury ekstremistycznej. Badanie sprawy przyniósł międzynarodowej uwagi i protesty Hindusów w Indiach.
chyba warto to przeczytać skoro chcą zakazać ;)
easy russian

Jasnooka napisał(a):Witajcie................... poczytałam trochę i pooglądałam Trehlebova , w jednym z filmików opowiada o twarach nieludziach i że można domowym sposobem odróżnić twara od prawdziwego człowieka, czy wiecie coś więcej na ten temat? bardzo mnie temat zaciekawił... Pozdrawiam :)

W jego książce jest opis jak to zrobić . kiedyś już tłumaczyłem ten fragment na jakieś forum .
Trzeba wziąć jakiś skrzep który się chce badać , trochę kwasu solnego , nadmanganian potasu 1 % azotan srebra i jeszcze jakieś dwa odczynniki . Książka do ściągnięcia tutaj , http://www.koshuny.nm.ru/book.htm lewy dolny róg - pierwsze dwa linki świecące się na niebiesko . Pod koniec książki -strona 521 od połowy do końca . Reakcja prosta możliwa do zrobienia na stole w kuchni. Nie mam teraz pod ręką ścisłego tłumaczenia , jak sobie przypomnę gdzie to zamieściłem ... chyba na forum David Icke albo na prawda2.info
easy russian

Uważaj easy , bo Cie namierzą.
Buahahaa
Treści zawarte w tym poście odnoszą się do odczuć i wiedzy w chwili obecnej. Nie mogą być wiążące wcześniej lub później.
Ja tylko pytam

van_halsing napisał(a):Uważaj easy , bo Cie namierzą.
Buahahaa

"oni " dobrze wiedzą skąd nadaję ale dali mi już spokój . Czasem drobne biesy się jeszcze czepiają robiąc same sobie krzywdę przez swoją nieświadomość .
Słowianie szanują CAŁOŚĆ przyrody , oba rodzaje energii , zarówno yang jak i Yin . Mroczna strona jest lewą ręką tego samego Boga . Ja należę do prawej jego ręki ale byłbym głupcem zwalczając lewą . Oni wykonują swoje zadania . Wysokie hierarchie demonów też mają świadomość całości zagadnień i chyba mogę śmiało powiedzieć ,że doświadczyłem nawet rodzaju ochrony ze strony " istot mroku ". Cechą którą oni cenią i poważają jest odwaga . Pogardzają tchórzami. Spraktykowałem . Ty też wiesz o tym - Van Helsing opisywał swoje własne doświadczenie 3 miesięcznych rozmów z jakimś przedstawicielem ciemnej strony mocy .

p.s. co do badań krwi - najlepiej nauczyć się widzieć aurę , wtedy od razu widać kto jest kim.
easy russian

Witam Braci i Siostry,

Dzisiaj zalogowałem się na forum po raz pierwszy.
Z zainteresowaniem przeczytałem większość tej dyskusji.
Podobnie jak Wy z RAdością oczuwam swoje genetyczne słowiańskie przebudzenie
i cieszę się, że nasza grupa rośnie.

Obrazek

Z mojego doświadczenia struktura DNA odpowiada za rodzaj percepcji i różnice rasowe.
Ozanacz to, że rodziny i grupy etniczne posiadajace to samo źródło podobnie
postrzegają świat i podobnie go widzą i interpretują.
Inne grupy genetyczne lub mieszańcy niestety nigdy nas nie pojmą.

Nasze słowiańskie DNA jest łącznikiem ze światem duchowym (naturą)
- analogia do instrumentu-
patrząc duchowymi oczami na nasze ciało jesteśmy stworzemi z muzyki jaką duch gra na strunach (genetycznych).
Nasza siła życia harmonicznie jest wpleciona w naturę i przestrzeń, którą możemy poznać
ponieważ jesteśmy z nią nierozłączni.

Praktykując Wiedzę Naturalną (podóżując przez orbity naszego jestestwa)
doszukałem się wielu odpowiedzi na pytania dotyczące naszego wspólnego pochodzenia - Słowian.
Więcej dowiemy się z nas samych niż źródeł zewnętrznych.
Łańcuch naszego połączenia z Bogami tylko pozornie został zerwany
przez wieki judeo-chrześcijańskiej zasłony uszytej z ignorancji.

[

Imię: Michal
Droga życia: 777
kolejna część , Polecam wszystkie . W tym odcinku rozważanie etymologii słów uważanych za wulgarne :D http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aaOIuo_Z5E
easy russian

Witaj Mike777 :) z uważnością obserwatora przeczytałam Twoje posty :)

Mike777 napisał(a):Więcej dowiemy się z nas samych niż źródeł zewnętrznych.

No !

Pozdrowionka
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Mike777 napisał(a):Witam Braci i Siostry,

Dzisiaj zalogowałem się na forum po raz pierwszy.
Z zainteresowaniem przeczytałem większość tej dyskusji.
Podobnie jak Wy z RAdością oczuwam swoje genetyczne słowiańskie przebudzenie
i cieszę się, że nasza grupa rośnie.
.........................
Inne grupy genetyczne lub mieszańcy niestety nigdy nas nie pojmą.

Nasze słowiańskie DNA jest łącznikiem ze światem duchowym (naturą)
- analogia do instrumentu-
patrząc duchowymi oczami na nasze ciało jesteśmy stworzemi z muzyki jaką duch gra na strunach (genetycznych).
Nasza siła życia harmonicznie jest wpleciona w naturę i przestrzeń, którą możemy poznać
ponieważ jesteśmy z nią nierozłączni.
............................................
Więcej dowiemy się z nas samych niż źródeł zewnętrznych.
Łańcuch naszego połączenia z Bogami tylko pozornie został zerwany
przez wieki judeo-chrześcijańskiej zasłony uszytej z ignorancji.

[
Witaj Bracie !!
jak miło , budzimy się . bardzo wartościowy wpis -dzięki za dodanie swojej energii do tej rozmowy .

Śpieszę dodać swoje 3 grosze aby ( tak mniemam ) uniknąć nieporozumień i oskarżeń jakimi - o dziwo ( wiedzący rozumieją dlaczego ) - tylko nas Słowian sie nieustannie obrzuca .
Każda nacja ma swoją rolę w organizmie wszechświata . Tak jak my nie jesteśmy w stanie do końca pojąc rytuałów i kultury na przykład ludzi czarno czy żółtoskórych ( oni maja swój świat , swoje tajemnice ) tak samo nasza kultura ma swoje i jest tym co gra , współgra z naszymi duszami . Rezonuje z nimi , daje nam moc i RAdość .
Dlatego " niestety " w Twojej wypowiedzi za bardzo mnie nie smuci . Każdy ma swoją drogę i realizuje sie po swojemu . " żyj i pozwól żyć innym " . Jeśli ktoś z szacunkiem odnosi się do moich tradycji może liczyć na wzajemność . Niech każdy naród pielęgnuje swoje tradycje ( poza chęcią pasożytnictwa na innych narodach ) a świat rozkwitnie .

Oczywiście ,że nasze wnętrza niosą wszelką potrzebną nam wiedzę . Tego nam nikt nie wydrze póki oddychamy . Co do źródeł zewnętrznych - możemy się sporo dowiedzieć o ile jest to głos naszych ojców, matek, dziadów i babek -głos naszych Przodków , Sława Im !!.

p.s. link pod twoim zdjęciem nie działa , czy to tylko u mnie ? Wyszukiwarka też znajduje wyłącznie hasło " mystic mike "

p.s. 2 Dla wyjaśnienia znaczeń z poprzedniego fragmentu wykładu dorobiłem takie niecałe 4 minuty na temat "posyłania na ch@j" :D http://www.youtube.com/watch?v=7LuYo7JyoqI
easy russian

http://mysticalmike.artworkfolio.com/
czy o To chodziło?

Witam również.
Ja tylko pytam

van_halsing napisał(a):http://mysticalmike.artworkfolio.com/
czy o To chodziło?

Witam również.

:D oo, telefon nawet jest , ale obiecują " buziaczek" więc to chyba nie Mike :D

p.s.. pouczony wykładem zastanawiam się nad znaczeniem Słowiańskiego błogosławieństwa ;" paszoł w piz-du " :D zdrowe i szczerze życzenie spełnienia powinności zostania ojcem :D
easy russian

" paszoł w piz-du "... :lol: :lol: :lol:

http://mysticalmike.artworkfolio.com/about/
Może jednak?

"Jego sztuka mówi o duchowych tajemnic ludzkiej wyobraźni, doświadczeń mistycznych, miłości, świadomych snów, podróże enteogenne i channelingu dialogi ze źródłem kreatywności samego, wydają się prowadzić i kierować się kolorowymi symetrii i żyjących powierzchnie jego sztuki.
Wiele z jego prac wyłania się z wdzięcznym syntezy cyfrowej (Fraktal), sztuki 3D i fotografii metamorfozie."

Myślę że niebawem Mike to wyjaśni (zanim Til mnie postraszy).

Aha, zapomniabym
Sory za Off'a

Pozdrawiam wszystkich
Ja tylko pytam

van_halsing napisał(a):............

Aha, zapomniabym
Sory za Off'a

Pozdrawiam wszystkich

zdrowy off top nie jest zły . To też część życia i gdy w odpowiednich proporcjach to jest jak pieprz w zupie . Gorzej z takimi co tylko off topem żyją .
easy russian

Powrót do działu „Mistrzowie, Nauka”