Anonim, tego typu istoty niekiedy przedostają się przez szczeliny powstałe na styku kontinuum czasoprzestrzennego wymiaru trzeciego, a jego sferą "fizyczną". Dotyczy to wielu rodzajów istot, jakie znane są dzieciom z bajek, istotom medium, istotom szamańskim i innym o elastycznej percepcji.
Realny obraz tych zagadnień to autentyczność większości baśni, powstałych w wyniku kontaktu twórcy z kontinuum czasoprzestrzennym, wypełnionym po brzegi istotami, do których pasowałoby określenie "epickie". Wewnątrz cywilizacji pozbawionych ingerencji z zewnątrz w genotyp istot, kontinuum czasoprzestrzenne i istoty weń egzystujące, są ważnym fundamentem całego procesu nauki. Na tym polega niezakłócony postęp świadomości nieskończoności, na wzajemnym przenikaniu się poszczególnych pól wibracyjnych, badających się.
Realny obraz tych zagadnień to autentyczność większości baśni, powstałych w wyniku kontaktu twórcy z kontinuum czasoprzestrzennym, wypełnionym po brzegi istotami, do których pasowałoby określenie "epickie". Wewnątrz cywilizacji pozbawionych ingerencji z zewnątrz w genotyp istot, kontinuum czasoprzestrzenne i istoty weń egzystujące, są ważnym fundamentem całego procesu nauki. Na tym polega niezakłócony postęp świadomości nieskończoności, na wzajemnym przenikaniu się poszczególnych pól wibracyjnych, badających się.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Uzuli napisał(a):Dotyczy to wielu rodzajów istot, jakie znane są dzieciom z bajek, istotom medium, istotom szamańskim i innym o elastycznej percepcji.
W rodzinie uchodzę za medium więc coś w tym jest
Czy tą istote mam omijać szerokim łukiem? Czy próbować nawiązać kontakt? Dodam że zawsze na mnie warczał i wyglądał na agresywnego wobec mnie.. Nawiązanie z nim kontaktu [przywołanie] nie sprawia mi zbytniej trudności jednak zrezygnowałem z doświadczeń z tą istotą..
Edit: Napisałem posta i istota się do mnie zgłosiła w nocy
- Anonim
Proszę nawiązać kontakt telepatyczny z tą istotą. Podczas aktywności stabilnych kanałów, które nie powinny przepuścić niepożądanych sygnałów istot podstępnych, to, co odwiedza Ciebie, być może wyjawi swoje zamiary i cel, dla którego jest ono zainteresowane Tobą. Ciesz się, że nie jest to próbujące Cię wessać urządzenie odkurzacz 
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
Uzuli napisał(a):Ciesz się, że nie jest to próbujące Cię wessać urządzenie odkurzacz
<turla się>
Uwielbiam tą emotikonkę shocked w Twoich postach :D
Anonim napisał(a):W rodzinie uchodzę za medium więc coś w tym jest
Rozszerzysz to? :D Twoja rodzinka wie o Twoich zainteresowaniach duchowych i nie uważa tego za duby smalone?:> zaajebiiście... ;)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
No nie zupelnie ;p Wiedza ze widuje duchy
Np o oobe nikt nie wie
Brat wie o LD, tata wie ze interesuje sie czakrami, niektore rzeczy nie da sie ukryc zwlaszcza ze mam pelno ksiazek [jedna nalezala do taty
wiec on tez cos sie interesowal takimi rzeczami) A o duchach wie cala rodzina 
- Anonim
Anonim jest istotą przejawiającą dosyć duże zainteresowanie poszczególnymi lokacjami o architekturze naturalnej, bądz sztucznie stworzonej, uchodzącej za ciekawą, wręcz mistyczną, jak to się tu określa. Niezwykle cenne byłoby dla tego pionu dyskusyjnego i nie tylko, kontynuowanie przez istoty Anonim i flapper opisów ich przygód pośród tych lokacji i doznań związanych z energetyką tych lokacji. Podobne doznania przeżywa niekiedy vega. Kulminacją tego rodzaju związku z kulą świadomą Ziemią jest odwiedzenie w polu kontinuum czasoprzestrzennego jej bladozielonego jądra o wibracji miłości, co jest przeżyciem niezapomnianym. Pozwala to w pełni ujrzeć kulę świadomą jako istotę, której językiem są cztery istoty pierwszego wymiaru doświadczania świadomości zwane tu żywiołami.
Turlanie się istoty luth dosyć ostatnio częste mogłoby być stosowane przy próbach odłączenia ciała zielonego pęku od ciała żółtego pęku w trakcie przestawiania świadomości na inne ciała.
Turlanie się istoty luth dosyć ostatnio częste mogłoby być stosowane przy próbach odłączenia ciała zielonego pęku od ciała żółtego pęku w trakcie przestawiania świadomości na inne ciała.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
hehehe :D próbuję! :D ale skoro mnie naprowadziłeś na to, to dzisiaj spróbuję wyturlać się skuteczniej :D
Słońce gorące
-
luth
Próbowałem nawiązać kontakt z czarnym psem ale pierwszy raz mi się to nie udało
Być może zmiana lokalizacji tak podziałała w zamian dostałem czarnego kota..
swoja droga chyba znajduje sie w ciekawej lokalizacji coś mi nie gra z tym budynkiem w którym mieszkam
Moja świadomość w czasie nocy dramatycznie wzrosla bez treningu.. efekt dwie noce 3 LD w tym jedno z ok. 10 fałszywymi przebudzeniami.. tak sie zastanawiam czy tu nie umarl wlasnie jakis kot bo wlasciciel ma kota.. dzisiaj 3 noc jestem ciekaw co mnie czeka.. O jakie opisy Ci chodzi Uzuli?
- Anonim
Materiały jakie zamieszczacie Ty i flapper chociażby w postaci zdjęć rozmaitych lokacji są bardzo ciekawe. Nie widziałem/am jeszcze wszystkiego. Dodam, iż pod masywem wzniesień Karpaty i Tatry są wydrążone tunele nie tylko przez rasę aryjską ale i istoty z bardzo "dawnych epok" liniowości czasowej w wymiarze trzecim.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
-
adriel
podróżnik porzucając wiezienie - Imię: Inka
- Droga życia: 4
- Zodiak: koza
-
luth
Cudownie! )
mieszkam w bloku i już rzygam tymi smieciami wokół, te betonowe ściany, halas...
mieszkam w bloku i już rzygam tymi smieciami wokół, te betonowe ściany, halas...
-
adriel
podróżnik porzucając wiezienie - Imię: Inka
- Droga życia: 4
- Zodiak: koza
Spróbuj wczuć się w beton, dotknij go z zamkniętymi oczami, poczuj jego fakturę... Poczuj puls przewodów elektrycznych, telefonicznych, rur pod powierzchnią tynku... Wciągnij powietrze - zdaj sobie sprawę z zapachu betonu, struktury szkła, poczuj życie tętniące w tych znienawidzonych śmieciach... Jego różnorodność i piękno... Zobacz naturę w tym co wydaje się nienaturalne - wczuj się w przepływ energii przez to wszystko i zrozum...
Zrozum, że to też część świata. I jak w każdej części świata, człowiek może świetnie się w nim czuć i żyć z powodzeniem - jeśli tylko zrozumie głębię jego istoty...
Zrozum, że to też część świata. I jak w każdej części świata, człowiek może świetnie się w nim czuć i żyć z powodzeniem - jeśli tylko zrozumie głębię jego istoty...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Zodiak: tygrys
Spróbuj wczuć się w beton, dotknij go z zamkniętymi oczami, poczuj jego fakturę...
To w sumie materiał naturalny. Masz racje ze we wszystkim mozna poczuc nature.
Ale szkoda jednak ze blokowiska wyglądają jak wyglądają. Polacie wymęczonej trawy z kałużami błota, smutne trzepaki, jakieś zdemolowane place zabaw, sterczące samotnie drzewka. Fajne zagospodarowanie pejzażu, więcej drzew (jakiś prawie ze las), ogólnie zadbana zieleń z kwiatami i woda zmieniłoby wszystko. Mieszkałam w bloku kiedyś, miałam piękny widok na las ( 3cie piętro, drzewa tuz przy bloku, wiec wrażenie bycia w koronach drzew).
Co do fajnych domów, jeden z moich faworytów :

http://swipelife.com/2009/12/17/villa-v ... rchitects/
to juz chyba jest off top, nie ?
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
Tutaj III pokazywał już takie domy w Ziemi..
Jeszcze można panele słoneczne sobie gdzieś zainstalować na tej górce-dachu i suuupeeeerrr :D Nic tylko zamieszkać z bliską sercu osobą/ami i kotem, wybudować stajnię, kupić konia, zrobić sobie ogródek warzywny, zrobić zapasy żywności zimowe i mieć w pupie wszystko cokolwiek by się nie działo przed Grande Finale 2012 :D Hihi :D...
Jeszcze można panele słoneczne sobie gdzieś zainstalować na tej górce-dachu i suuupeeeerrr :D Nic tylko zamieszkać z bliską sercu osobą/ami i kotem, wybudować stajnię, kupić konia, zrobić sobie ogródek warzywny, zrobić zapasy żywności zimowe i mieć w pupie wszystko cokolwiek by się nie działo przed Grande Finale 2012 :D Hihi :D...
Słońce gorące
-
luth