- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Re: Sinbard - Ja Jestem

Post 25 maja 2011, 22:26

BobBlunt napisał(a):a ty Pema i Sinsemilla kochajcie siebie na wzajem tak jak kochacie same siebie, tak jak kocha was Sinbard, tak jak kocham ja.

Dobrze. Już wzięłam Twoją radę do Serca ;)

W kontaktach z innymi osobami chcę czuć Radość, bo lubię się śmiać i radować, jeśli brak tej Radości, to cóż, nie przebywam z takimi, wedle swojej woli :D
i wynika to właśnie z Miłości...do Siebie :)
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 26 maja 2011, 00:37

BobBlunt napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=I8lPXMLvdPE

"...z medytacji płynie mądrość, zawsze cieszy tym co masz..." , i nic więcej nie potrzeba...
a ty Pema i Sinsemilla kochajcie siebie na wzajem tak jak kochacie same siebie, tak jak kocha was Sinbard, tak jak kocham ja.

ale my się kochamy trudną miłością najtrudniejszą ,bo ja nie wiem dlaczgo mi tak zależy aby sis=nsemille uświadamiać zamiast olać ja jak wszyscy ją olali i olewają i jej biedne pytania , ja mimo ,że mnie irytuję nie jestem obojętna ,nie ignoruję jej jak to ludzie [potrafią robić ,BO IGNORANCJA TO DLA MNIE NAJDURNIJESZY INFANTYLIZM ,OBOJETNOŚĆ /ZLEWKA
TO jak DEBILIZM kretynizm
mimo ,ze była złosliwa i udawała głupszą niż jest ale to z racji pewnie jej beztroskiej cos tam cos tam
czy ja musz zawsze mądrze pisac :roll:
no wiecie dlatego wkurza mnie często niemyślenie ludzi bawiących się kosztem innych to zakrawa na złosliwą IGNORANCJĘ GROŹNĄW SKUTKACH DLA WIELU NIEWINNYCH LUDZI

podam przykład Z DZIŚ jak niemyślnie beztroskie na wesoło moze być grooźne
dziś miało nie wjechała we mnie taka beztroska blondynka która super się bawiła jadąc autem swym nie myśląc kompletnie o ludziach obok chedzie sobei obok i nagle skręca na mój pas bez keirunka bez patrzenia o włos co uniknełam wypadku ,,i może dlatego tak walczę z każdym neiświadomie beztroskim niemyslącym człękiem bo to mozę być niebezpieczne w skutkach
DLA SIEBIE JAK I DLA INNYCH a laska blondi super się bawiłą dopiero się przeraziła ,po czasie jak zaczaiłą ,ze omało milimetry unikneliśmy wypadku grożnym w skutkach przez nią jak by nie
dobre chamulce z abs-em doskonałym wile osób by ucier[piało w karambolu przez niemyślnie bezmyslność blondynki super wesołej co jeżdzi sobie po drodze pchając się bezczelnie bez pardonu na kazdy pas jak by cała droga była jej i nikogo innego super zabawa ale czy czy dla wszsytkich ??

http://www.youtube.com/watch?v=kbc6dPl1 ... re=related
ps
madrze piszesz i mas zracje
BobBlunt a jak ty kochasz ?
Ostatnio edytowano 26 maja 2011, 13:23 przez równowaga-czakry, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=t1rbj7rQr-0
http://www.youtube.com/watch?v=ZPIsCmdz ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=aYyKvp5o ... re=related
ściągnę cię w piekło tak nisko na ileś zły
upadniesz w ciemność na tyle na ile kochasz
pociągnę cię w niebo tak wysoko na ileś dobry
wzlecisz w jasność na tyle na ile gardzisz tym życiem co je śnisz
http://www.youtube.com/watch?v=xqaNsOli ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=-whp15J2 ... re=related
Avatar użytkownikarównowaga-czakry Kobieta

Droga życia: 2

Post 26 maja 2011, 00:51

równowaga-czakry napisał(a): dziś miało nie wjechałe we mnie taka beztroska bondynka o mało co uniknełam wypadku ,,i może dlatego tak walczę z akażdym neiświadomie beztroskim bo to mozę być niebezpieczne w skutkach

Wysyłana energia wraca do nadawcy.
i nie jest inaczej Pema, wiesz o tym.
Walczący niszczy tylko i wyłącznie Siebie.

Słowa pisane z wielkiej litery zawsze oznaczały dla mnie krzyk.
Skąd się bierze ten krzyk w Twoich wypowiedziach ?
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 26 maja 2011, 01:36

równowaga-czakry napisał(a):BobBlunt a jak ty kochasz ?

Tak jak Ja. :)
Ładnie się bawiliście.
Piąteczka wszystkim. :)
Avatar użytkownikaSinbard Mężczyzna
Blackbird

Imię: Mariusz
Zodiak: Wodny Smok

Post 26 maja 2011, 02:41

i piąteczka tobie Braciszku :D
jak ja kocham? Ciężko to opisać, nazywana przez moich przyjaciół niekiedy idiotyczną i bezsensowną, może to dlatego, że każdy dostaje równe porcje i bez powodu... także ty Pemciu :P
Jestem Bogiem i na kogo spojrzę, tego kocham, ponieważ jestem wszystkim, co widzę i kocham to, czym jestem.
Żyć aby kochać, kochać aby żyć

Imię: Jestem, który jestem

Post 26 maja 2011, 03:24

Sinbard, a ja przyznam się szczerze że czytając poczatek tego tematu zastanawiałem się co Ty bierzesz że masz takie loty haha :P
Ale potem doczytałem że jednak orientujesz się w czasie i przestrzeni, jesteś kumaty, więc nie jest żle.
Too weird to live,
too rare to die.
Avatar użytkownikaJoe Black Mężczyzna

Typ: 4w5
Zodiak: Ryby

Post 26 maja 2011, 08:00

równowaga-czakry i sinsemilla
Prawda o Was:

Jedna udaje głupią a druga myśli, że jest mądra.

Tylko nie wiem która jest która... :-k
Mamy tylko Siebie.

Post 26 maja 2011, 08:09

Ja nie myślę i nie udaję :P
[C. Castaneda]

Post 26 maja 2011, 11:11

sinsemilla napisał(a):Ja nie myślę i nie udaję :P

No wiesz. Nie tylko Ty :D
Piosenka dla Ciebie ;)
post33564.html#p33564

Jakby zależało Ci na innych to byś pokazała różnicę między Tobą a "filozofią"Rebecci.
Ale Tobie zależy tylko na Sobie...
Dokładnie tak samo jak osobom, które Cię oceniają, a którzy tej różnicy nie widzą ;)
Jak zwykle winni jesteśmy sobie Sami.

Czy Ty czasem nie popełniasz błędu?

Błąd pre-trans wg Wilbera:

Ważnym elementem w teorii Wilbera jest jasne rozgraniczenie poziomów rozwoju, o których mówimy. Zdecydowanie zaprzecza on poglądowi, jakoby istniały tylko dwa takie poziomy – preracjonalny (w prymitywnych kulturach, u małych dzieci) i racjonalny (do którego wszyscy zmierzamy). Uważa, że istnieje też trzeci, z punktu widzenia rozwoju – najważniejszy - poziom transracjonalny. Teoria ta przypomina teorię rozwoju ludzkości znaną z teozofii i dzieł Aurobindo. Jednak z tego powodu, że zarówno poziom pre-, jak i trans- są poziomami nieracjonalnymi, bardzo często są mylone. Pomyłkę tę nazywa błędem pre/trans (PTF – Pre/Trans Fallacy).

Z którego poziomu Ty nadajesz pszczółeczko? ;)
Mamy tylko Siebie.

Post 26 maja 2011, 11:29

nuntisunya81 napisał(a):
sinsemilla napisał(a):Ja nie myślę i nie udaję :P

No wiesz. Nie tylko Ty :D
Piosenka dla Ciebie ;)
post33564.html#p33564

Jakby zależało Ci na innych to byś pokazała różnicę między Tobą a "filozofią"Rebecci.
Ale Tobie zależy tylko na Sobie...
Dokładnie tak samo jak osobom, które Cię oceniają, a którzy tej różnicy nie widzą ;)
Jak zwykle winni jesteśmy sobie Sami.

Mogę pisać tylko o Sobie, bo Siebie znam.
Różnica? A co to jest różnica? :P
Pani z piosenki bodajże czeka na weekend.
Ja nie czekam, bo ja ciągle "mam weekend" :D Choć pracuję i mam sporo obowiązków.
Wszystko robię z radością.

nuntisunya81 napisał(a):Czy Ty czasem nie popełniasz błędu?

Błąd pre-trans wg Wilbera:

Ważnym elementem w teorii Wilbera jest jasne rozgraniczenie poziomów rozwoju, o których mówimy. Zdecydowanie zaprzecza on poglądowi, jakoby istniały tylko dwa takie poziomy – preracjonalny (w prymitywnych kulturach, u małych dzieci) i racjonalny (do którego wszyscy zmierzamy). Uważa, że istnieje też trzeci, z punktu widzenia rozwoju – najważniejszy - poziom transracjonalny.
Z którego poziomu Ty nadajesz pszczółeczko? ;)

Nie rozumiem, co to za poziomy. Wyjaśnisz trochę?
Poziom? rozwoju? to sie jakoś mierzy? hmm. może chodzi o poziom świadomości?
zaraz zakopiemy się w definicjach.

Ja zapewne nadaję ze wszystkich poziomów naraz ;) Ale lubię ten poziom dziecięcy - radosny :D
[C. Castaneda]

Post 26 maja 2011, 14:05

nuntisunya81 napisał(a):równowaga-czakry i sinsemilla
Prawda o Was:

Jedna udaje głupią a druga myśli, że jest mądra.

Tylko nie wiem która jest która... :-k

MYLISZ SIĘ nuntisunya81

i tylko ci się tak wydaje

jedna ma cierpliwość bo jej wszystko wisi i powiewa jest ignorantką a druga nie ma cierpliwości do jej ignorancji i pytań durnych na poziomie dziecka
ale za to ma miłość i przez tą miłośc trudną po wybaczeniu ma cierpliwość wyjaśnić aby wznieść durnotę taką dorosłą na wyższy poziom świadomości

nuntisunya81 jak byś umiał [NIEKTÓRZY TO UMIEJĄ JA UMIEM NIERAZ jak mi sie chce skupić na osobie } ocenić poziom świadomości po tym co ludzie piszą byłbyś oswiecony wtedy mozemy pogadać
ale nie jesteś oswieony bo nie widzisz tego pisząć coś do sinsemiillli nie wiesz o tym ,ze ona tego nie zaczai jej trzeba od podstaw z miłością jak do dziecka małęgo
ale ja umiem i małym dzieciom tłumaczyć trudne rzeczy tak ,ze wszsytko czają i dlatrgo podjełam się dyskusji z upartą sinsemilla

WIDZISZ WIEDZIAŁĄM ,ZE TO CO JEJ TAK SIĘ NAWYMADRZAŁĘŚ
ONA TO OJEJE ZIGNORUJE BO SIĘ
W TERSICI SKOMPLIKOWANE NIE WCZYTUJE
jej trzeba od podstwa jak do małego dziecka tłumacz jej sercem emocjami nie rozumme
ja do niej docieram emocjami w przwdzie negatywnymi ale czai mnie
z miłością teraz mam dla neij zrozumeinie
ijak zechce to jej wyjaśnei wsio
a ty cio
nic napisałeś i nic z tego nei zaczaiła

tylko się jeszcze wkurzyłą ,ze tego nei zaczaiła
wkreciłęś się w pomoc sinsemilli jej jest trudno pomóc i coś wyjaśnieć

bo dla niej tzrba meić serio dużo miłości i rozwiniętą czakrę serca i gardła przedewszsytkim ani jej tołkowac jak dziecki
ale im barzdiej jej walisz wiceje rególek tym bardziej ona się blokuje bo się denerwuje ,ze nic nei czai

nie starsz jej wiedzą :twisted: sinsemilla się boi wiedzy z rozumu ona lubi wiedzę z serca bo ma adha i tylko to czai emocje a faceci mają kłopot z emocjami wiec sobie nie pogadacie
ty swoej napiszesz ale ona tego nie zaczai mnieidla niej było trudno zaczaić nawet jak pisałam bardzo jasno

ja się na jej durnotę juz dawno wry...yłam
\ale jej o tym poinformowałam byłam szczera
wybaczyłam jej jej durnote
i teaz mogę jej spokojnei jak do dziecka wyjaśniać n aile mi cierpliwośc pozwoli
tak ,zę ona wszsytko zaczai
tylko jest kwestia tego
czy mi się zechce

ja jaka jestem to robie to wszystko dla was w zgodzie z najwyższym dobrem nawet jak zamienię się na chwilę w diabła tasmańskeigo i pogryzę to dla tego tylko ,ąbyś czegoś się dowiedział/a doswiadczył/a,
dle twej świadomości doświadczenia robię z siebie dlabła i prostaka nawet tak się poswięcam tu i wiem ,ze kazdy nawet debil mnie pojmie no chyba ,zę jest ignorantem wtedy oberwie po plecach #-o za ignorancje swoją
ale chcesz coś zrozumieć innego też ci pomogę
tylko ,ze tu nie portal randkowy bo flirciara ze mnie wrodzona i to uwielbiam najbardziej O:) i umiem być miła i mołosirna ale to zależy od sytuacji jak kto czego potrzebuje ,taka się staje dla wyrazenia czegoś

czasem wiecej dzieci małę czają niż dorośli bo dorośli czesto myślą i czają mózgiem ale to nie pomaga zaczaić
trzeba wtedy sercem nie rozumem bo serce rozumie więcej niż ograniczony mózg ,pomijając już że słowm się nie da wielu rzeczy opisac a doświadczeniem da się wyjaśnic ,praktyką
takie postrzeganie jest pozazmysłowe dorośli analizują #-o az im czacah adymi itd;; zamiast czuć sercem rozumieś sercem doswiadczyć ,,
ja nie mam cierpliwości do dorosłych gupich mam tylko cirepliwość do dzieci mądrych no co ja poradze gupota niszczy
i ja ją niszcze uświadamiając istoty
a co to znaczy być mądrą czy głupią czasem tzreba się zniżyć dio poziomu dziecka aby wyjaśnic coś swiadomości na poziomie dziecka a ,ze ja mam takei serduszko ,ze lubię pomagać uświadamiać to czasem robię z siebie głupią lub debila albo prpostaka chama no diabeł wtedy we mnei wstępumjne i wyjaśniam jasno i jadę po badzie jak bandyta ,bo nie do wszystkich ludzi dociera takei ladne pitu pitiu i głaskanie czsem trzeba wyrazić się tą ciemną stroną negatyewm aby doadniej coś ująć i aby to dla dobra ogółu było jasne i pozyteczno /skuteczne na potem ,mimo ,ze drastyczne w skutkach
nawet tak się poświęcę

taki jesteś jasnowidz to powiedz w co teraz jestem ubrana jak bedziesz to czytał i w co byłam ubrana i jaki miałąm nastrój
wiem ,zę to niektórzy ludzie potrafią a pisać to ja kompletnie nie umeim i zmienił byś totalnie o mnie zdanie jak byś ze mną pogadałą na żywo ,jestem wtedy spokojna wesoła sexi i wyluzowana ale ze leży dla kogo i kiedy
wiec jaka ja jestem tego nei tobie os=cneiać bo ja sama nie wiwma jaka ja jestem jak mnie można określić

jestem wszelaka na kazdą okazję

ja akurat do sinsemilli piszę swoją negatywną czarną stroną ona to jest bardziej wymowna i jaśneijsza do zaczajenie prostrza ,no powiem prostacka przyznam się nawet ale w głebi duszy jestem subtelną delikatną
,wrażliwą i bojacą się osóbklą unikającą głupich ludzi\\\\
szukającą miłości
i nie oceniaj mnie po tym co pisze bo ja raz jestem mądra a raz jestem gupia tak w pismie to co ja chce wyrazić tego nie da się opisać i lepiej jest się wyrażać np w mowie niż w piśmie więc jak były tu skyp było by lepiej pogadać
ja czasem gadam na skypie z osobami oświeconymi i wtedy jest więcej infi śa emocje słowa

znam ludzi którzy wysławiają się doskonale po polsku a nie są poalakami znają pisamo polskie a pisać nie z zab nei umieją ja jestem takim czymś ,zę wysałwiam sie ajsno i konkretnie a pisac nie umiem
ale czasem udaje gupią i czasem udaję madrą więc zależy który fragment poczytasz a jaka jestm na prawdę w życiu żywym to też zależy dla kogo

ale jestm wszystkim i mogę być różna
sama siebie zadzwiwiam zależy dla kogo
jeśli gadam ze świadomoscią dziecka staję się kochającym beztrioskim małym bobasem i czesto dzieci sa dla mnie najlepszym, odbiciem ,
mnie wszystkie dzieci kochaja {mimo ,ze nie mam swoich jeszcze bobasów }i to jest śłodkie jak z dziećmi potrafie się bawić i doskonale się rozumiemy na poziomie mądrej duszy wtedy ejst radośc i miłość wolność nie do opisania i dyskutujemy
więcej wiedzą taką wiedzą do środka co jest dobre a co nie co wypada a co nie
to swiat zniekształca im potem widzenie prawdy i odcina od wielu rzeczy boskich
ale dzieci obecnie inkarnyujące się na ziemi są na wyższym poziomie świadomości niź niektorzy ludzie dorośli mają w s obei tyle opiekuńczości troski ,miłości ,zrozumeinia ,mądrości ,ze szok ,że czasem mi sie płąkać chce jak coś małe dziecko powie TO MA WIĘKSZY SENS niż jak by ktoś niby mądry powiedział i dlatego trzeba mieć dużo cierpliwości madrośći miłości miłości aby pogadać z dziećmi
wzlecisz w jasność na tyle na ile gardzisz tym życiem co je śnisz
http://www.youtube.com/watch?v=xqaNsOli ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=-whp15J2 ... re=related
Avatar użytkownikarównowaga-czakry Kobieta

Droga życia: 2

Post 26 maja 2011, 14:44

Pemciu, bądź dalej sobą. Możesz w każdej chwili przebrać się w aniołka jak i w diabełka i kogoś skarcić ale jeśli jest to spowodowane chwilowym gniewem to nie o to chodzi. Wykorzystać gniew a nie być jego sługą, czy tak jest sama wiesz dobrze co ci tam szumi:D ja nie będę zgadywać bo nie od tego jestem by oceniać. POKÓJ MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ wszystkim

to dla ciebie diabełku http://www.youtube.com/watch?v=-jmIyb8TIB0
Jestem Bogiem i na kogo spojrzę, tego kocham, ponieważ jestem wszystkim, co widzę i kocham to, czym jestem.
Żyć aby kochać, kochać aby żyć

Imię: Jestem, który jestem

Post 26 maja 2011, 14:44

Eh. #-o
Ale dostałam pojazdkę. Hihi.

Lustereczko lustereczko powiedz przecie....

:D

równowaga-czakry napisał(a):ale ja umiem i małym dzieciom tłumaczyć trudne rzeczy tak ,ze wszsytko czają i dlatrgo podjełam się dyskusji z upartą sinsemilla

Dziękuję bardzo :)
[C. Castaneda]

Post 26 maja 2011, 16:54

równowaga-czakry napisał(a):Jedna ma cierpliwość bo jej wszystko wisi i powiewa jest ignorantką a druga nie ma cierpliwości do jej ignorancji i pytań durnych na poziomie dziecka
ale za to ma miłość i przez tą miłośc trudną po wybaczeniu ma cierpliwość wyjaśnić aby wznieść durnotę taką dorosłą na wyższy poziom świadomości

nuntisunya81 jak byś umiał [NIEKTÓRZY TO UMIEJĄ JA UMIEM NIERAZ jak mi sie chce skupić na osobie } ocenić poziom świadomości po tym co ludzie piszą byłbyś oswiecony wtedy mozemy pogadać
ale nie jesteś oswieony bo nie widzisz tego pisząć coś do sinsemiillli nie wiesz o tym ,ze ona tego nie zaczai jej trzeba od podstaw z miłością jak do dziecka małęgo
ale ja umiem i małym dzieciom tłumaczyć trudne rzeczy tak ,ze wszsytko czają i dlatrgo podjełam się dyskusji z upartą sinsemilla

WIDZISZ WIEDZIAŁĄM ,ZE TO CO JEJ TAK SIĘ NAWYMADRZAŁĘŚ
ONA TO OJEJE ZIGNORUJE BO SIĘ
W TERSICI SKOMPLIKOWANE NIE WCZYTUJE
jej trzeba od podstwa jak do małego dziecka tłumacz jej sercem emocjami nie rozumme
ja do niej docieram emocjami w przwdzie negatywnymi ale czai mnie
z miłością teraz mam dla neij zrozumeinie
ijak zechce to jej wyjaśnei wsio
a ty cio
nic napisałeś i nic z tego nei zaczaiła

tylko się jeszcze wkurzyłą ,ze tego nei zaczaiła
wkreciłęś się w pomoc sinsemilli jej jest trudno pomóc i coś wyjaśnieć

bo dla niej tzrba meić serio dużo miłości i rozwiniętą czakrę serca i gardła przedewszsytkim ani jej tołkowac jak dziecki
ale im barzdiej jej walisz wiceje rególek tym bardziej ona się blokuje bo się denerwuje ,ze nic nei czai

nie starsz jej wiedzą :twisted: sinsemilla się boi wiedzy z rozumu ona lubi wiedzę z serca bo ma adha i tylko to czai emocje a faceci mają kłopot z emocjami wiec sobie nie pogadacie
ty swoej napiszesz ale ona tego nie zaczai mnieidla niej było trudno zaczaić nawet jak pisałam bardzo jasno

ja się na jej durnotę juz dawno wry...yłam
\ale jej o tym poinformowałam byłam szczera
wybaczyłam jej jej durnote
i teaz mogę jej spokojnei jak do dziecka wyjaśniać n aile mi cierpliwośc pozwoli
tak ,zę ona wszsytko zaczai
tylko jest kwestia tego
czy mi się zechce

ja jaka jestem to robie to wszystko dla was w zgodzie z najwyższym dobrem nawet jak zamienię się na chwilę w diabła tasmańskeigo i pogryzę to dla tego tylko ,ąbyś czegoś się dowiedział/a doswiadczył/a,
dle twej świadomości doświadczenia robię z siebie dlabła i prostaka nawet tak się poswięcam tu i wiem ,ze kazdy nawet debil mnie pojmie no chyba ,zę jest ignorantem wtedy oberwie po plecach #-o za ignorancje swoją
ale chcesz coś zrozumieć innego też ci pomogę
tylko ,ze tu nie portal randkowy bo flirciara ze mnie wrodzona i to uwielbiam najbardziej O:) i umiem być miła i mołosirna ale to zależy od sytuacji jak kto czego potrzebuje ,taka się staje dla wyrazenia czegoś

czasem wiecej dzieci małę czają niż dorośli bo dorośli czesto myślą i czają mózgiem ale to nie pomaga zaczaić
trzeba wtedy sercem nie rozumem bo serce rozumie więcej niż ograniczony mózg ,pomijając już że słowm się nie da wielu rzeczy opisac a doświadczeniem da się wyjaśnic ,praktyką
takie postrzeganie jest pozazmysłowe dorośli analizują #-o az im czacah adymi itd;; zamiast czuć sercem rozumieś sercem doswiadczyć ,,
ja nie mam cierpliwości do dorosłych gupich mam tylko cirepliwość do dzieci mądrych no co ja poradze gupota niszczy
i ja ją niszcze uświadamiając istoty
a co to znaczy być mądrą czy głupią czasem tzreba się zniżyć dio poziomu dziecka aby wyjaśnic coś swiadomości na poziomie dziecka a ,ze ja mam takei serduszko ,ze lubię pomagać uświadamiać to czasem robię z siebie głupią lub debila albo prpostaka chama no diabeł wtedy we mnei wstępumjne i wyjaśniam jasno i jadę po badzie jak bandyta ,bo nie do wszystkich ludzi dociera takei ladne pitu pitiu i głaskanie czsem trzeba wyrazić się tą ciemną stroną negatyewm aby doadniej coś ująć i aby to dla dobra ogółu było jasne i pozyteczno /skuteczne na potem ,mimo ,ze drastyczne w skutkach
nawet tak się poświęcę

taki jesteś jasnowidz to powiedz w co teraz jestem ubrana jak bedziesz to czytał i w co byłam ubrana i jaki miałąm nastrój
wiem ,zę to niektórzy ludzie potrafią a pisać to ja kompletnie nie umeim i zmienił byś totalnie o mnie zdanie jak byś ze mną pogadałą na żywo ,jestem wtedy spokojna wesoła sexi i wyluzowana ale ze leży dla kogo i kiedy
wiec jaka ja jestem tego nei tobie os=cneiać bo ja sama nie wiwma jaka ja jestem jak mnie można określić

jestem wszelaka na kazdą okazję

ja akurat do sinsemilli piszę swoją negatywną czarną stroną ona to jest bardziej wymowna i jaśneijsza do zaczajenie prostrza ,no powiem prostacka przyznam się nawet ale w głebi duszy jestem subtelną delikatną
,wrażliwą i bojacą się osóbklą unikającą głupich ludzi\\\\
szukającą miłości
i nie oceniaj mnie po tym co pisze bo ja raz jestem mądra a raz jestem gupia tak w pismie to co ja chce wyrazić tego nie da się opisać i lepiej jest się wyrażać np w mowie niż w piśmie więc jak były tu skyp było by lepiej pogadać
ja czasem gadam na skypie z osobami oświeconymi i wtedy jest więcej infi śa emocje słowa

znam ludzi którzy wysławiają się doskonale po polsku a nie są poalakami znają pisamo polskie a pisać nie z zab nei umieją ja jestem takim czymś ,zę wysałwiam sie ajsno i konkretnie a pisac nie umiem
ale czasem udaje gupią i czasem udaję madrą więc zależy który fragment poczytasz a jaka jestm na prawdę w życiu żywym to też zależy dla kogo

ale jestm wszystkim i mogę być różna
sama siebie zadzwiwiam zależy dla kogo
jeśli gadam ze świadomoscią dziecka staję się kochającym beztrioskim małym bobasem i czesto dzieci sa dla mnie najlepszym, odbiciem ,
mnie wszystkie dzieci kochaja {mimo ,ze nie mam swoich jeszcze bobasów }i to jest śłodkie jak z dziećmi potrafie się bawić i doskonale się rozumiemy na poziomie mądrej duszy wtedy ejst radośc i miłość wolność nie do opisania i dyskutujemy
więcej wiedzą taką wiedzą do środka co jest dobre a co nie co wypada a co nie
to swiat zniekształca im potem widzenie prawdy i odcina od wielu rzeczy boskich
ale dzieci obecnie inkarnyujące się na ziemi są na wyższym poziomie świadomości niź niektorzy ludzie dorośli mają w s obei tyle opiekuńczości troski ,miłości ,zrozumeinia ,mądrości ,ze szok ,że czasem mi sie płąkać chce jak coś małe dziecko powie TO MA WIĘKSZY SENS niż jak by ktoś niby mądry powiedział i dlatego trzeba mieć dużo cierpliwości madrośći miłości miłości aby pogadać z dziećmi

Eeech... #-o
Avatar użytkownikaSinbard Mężczyzna
Blackbird

Imię: Mariusz
Zodiak: Wodny Smok

Post 26 maja 2011, 18:27

ok już nic wiecej nie napisze na temat sinsemilli chyba ,ze ponownie się pomyli teraz troszkę nakocham biedniutkiego
Sinbard który ma dla nas dużo cierpliwości
teraz troszkę o miłości
Sinbard pełen cierpliwości zrozumeinia i miłości czułości oj ty moje biedniatko wiem ,wiem tak smutno ci teraz ,ze tak jadępo sonsemillli ale jak ci to ból sptrawia to przestanę tylko nie odpisałęś na moje pytanie czy ona jest z tobą jakoś związana bo jesli tak ,to wogóle nei bede z tobą pisała aby jej nie ranić
bo po niej jadą troszkę prostacko cierko
a z tobą pisze kochająco i luzacko
nie chcę aby sinsemilla piany dostała zadrości
i nici moze będą w wasz\ej miłości
więc nie wstydz się odpisz na moje pytanie
ty jedyny na tym forum z którym jest w miare fajne gadanie
jesli nei to i ja na nim nie zostanę
ale szkoda by była
tu twój pokój

wiem wiem nie powinnam pisac u ciebie o sinsemilli
ale napisz może czego ty tu chcesz ?
czego szukasz wogóle nba przebudzeniu

i nie czytaj tego co ja pisze do sinsemlli bo to nei na twoim poziomie jest
i nie do ciebie skierowane
ale jeśli chcesz to już na swoją odpowiedzialność mozesz do niej podłączyć sięi bedziemy walczyć 2 na mnie jedną ale to już nie sprawiedliwe bedzie 2 -wa na jedną

BobBlunt fajnie tylko wiesz ja serio nie jstem taka agresywna i ta muza co ją zapodaęłś to dla mnie za ostra muza za prymitywna
ja raczej jestem taka nieśmiała bardziej i spokojna pełna ciepła i miłości

coś takiego do m nie pasuje
Kylie Minogue - All The Lovers
http://www.youtube.com/watch?v=cdKBcKke ... re=related
subtelność piękno mądrość zrozumeinei pełne oświecenie

to dla was chłopaki miłowaqki