Jakiekolwiek zależności energetyczne istot ludzkich od obydwu obozów ciał Konfederacji i kolektywu Orion są anomalią. To nie ma nic wspólnego z wolnością, nawet obietnice ptasich istot "anielskich" nie są współmierne do stanu świadomości odpowiadającego drugiej połowie znanego spektrum wymiarów wiecznego dziecka, gdzie jest swoboda całkowita bez wypaczeń chociażby "karmicznych". Reakcja energii wolnych w obliczu form określanych m.in jako "przywódcy planety" jest czymś naturalnym. Przenikanie ekranu w wymiarze szóstym dokonuje się i nic tego nie powstrzyma.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
będzie sie działo i nie ma lipy

jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!
gady dawajcie do mnie <boks>

jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!
gady dawajcie do mnie <boks>
-
Don Juan Matus
freemind, zastosuj dzwignie i duszenie, syk może być słyszalny.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
HEHEHEH nie bedzie lipy
kombinacje stójki i parteru pójdą w ruch 

-
Don Juan Matus
Włodekg1 napisał(a):Wiesz staram się pisać w skrócie i może tak to wygląda.
A widziałaś kiedykolwiek gada?
Ale może sama załóż temat i pisz o przyszłości.
Chętnie poczytam i nie będę Ci wymyślał od gadów.
Słowo.
A i owszem widziałam gada a nawet wielu w kontinuum czasoprzestrzennym. Wiesz, jakoś w bezpośrednim starciu nie mieli szans z uwagi na moja wolną wolę i świadomośc wolności absolutnej. "Przyszłość" jest dla istot wolnych taka, że mozna ja ująć w jednym zdaniu:
Istoty wolne nie muszą i nie mogą byc pod jakimkolwiek przywództwem.
Wolna wola i pełnia wolności to "przyszłość".
Proszę, odrzuć swoich pseudoopiekunów i daj innym spokój bo i tak nie macie szans w walce z WOLNĄ WOLĄ ISTOT.
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
Nic dodać nic ująć - debatę można zakończyć 

-
Don Juan Matus
http://post.salon24.pl/272141,drugie-sl ... -jest-zart
Czytałem też że wulkan Yellowstone się budzi,
Włodku czy prowadzicie dalej podróze w przyszlosc ?
Jestem szalenie ciekaw co bedzie z tymi wulkanami i planetą Nibiru,
bo wkoncu Slonce to nie jedyne zagrozenie..
Masz jakieś informacje ?
Czytałem też że wulkan Yellowstone się budzi,
Włodku czy prowadzicie dalej podróze w przyszlosc ?
Jestem szalenie ciekaw co bedzie z tymi wulkanami i planetą Nibiru,
bo wkoncu Slonce to nie jedyne zagrozenie..
Masz jakieś informacje ?
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
- Typ: 4w5
- Zodiak: Ryby
Co do planety nibiru to dosyć wyraźne jest zaprzeczenie , że to nie prawda.
Wulkan się budzi i to nie jeden , w Japonii też coś się dzieje i tutaj takie na granicy słyszalności mi przyszło , to nie jestem całkiem pewien ale że ludzie na tworzyli zbyt dużo czarnej energii i nie ma możliwości jej wszystkiej zneutralizować , dlatego można się spodziewać wielu anomalii pogodowych się zresztą dzieje.
Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży, w parku yellowstone ziemia podniosła się o 25 cm lawa ma 6meterów do powierzchni, niektóre małe wysepki Indonezji zostały zalane. Dzieje się dużo więcej, w tv tego nie pokazują. Pozdrawiam serdecznie,
Czyli płyty tektoniczne się jednak ruszają.
Ale dostałem w tej chwili, żeby się nie nie niepokoić bo wielkich kataklizmów nie będzie.
Do ziemi od paru dni docierają duże ilości wysoko wibracyjnej miłości, trzy strumienie , od przyjaznych cywilizacji i neutralizują nienawiść i inne tp energie.
Na Grenlandii noc była krótsza o 2 dni bo zaczęło się przebiegunowanie ,oś ziemi się przestawia na północ od Polski i biegun będzie docelowo gdzieś 3 000 km dalej na północ.
Polska się przesuwa bliżej równika i będzie ciepełko nawet w zimie.
Włochy na przykład mogą się stopniowo zamieniać w kraj pustynny.
Wulkan się budzi i to nie jeden , w Japonii też coś się dzieje i tutaj takie na granicy słyszalności mi przyszło , to nie jestem całkiem pewien ale że ludzie na tworzyli zbyt dużo czarnej energii i nie ma możliwości jej wszystkiej zneutralizować , dlatego można się spodziewać wielu anomalii pogodowych się zresztą dzieje.
Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży, w parku yellowstone ziemia podniosła się o 25 cm lawa ma 6meterów do powierzchni, niektóre małe wysepki Indonezji zostały zalane. Dzieje się dużo więcej, w tv tego nie pokazują. Pozdrawiam serdecznie,
Ale dostałem w tej chwili, żeby się nie nie niepokoić bo wielkich kataklizmów nie będzie.
Do ziemi od paru dni docierają duże ilości wysoko wibracyjnej miłości, trzy strumienie , od przyjaznych cywilizacji i neutralizują nienawiść i inne tp energie.
Na Grenlandii noc była krótsza o 2 dni bo zaczęło się przebiegunowanie ,oś ziemi się przestawia na północ od Polski i biegun będzie docelowo gdzieś 3 000 km dalej na północ.
Polska się przesuwa bliżej równika i będzie ciepełko nawet w zimie.
Włochy na przykład mogą się stopniowo zamieniać w kraj pustynny.
-
Włodekg1
- Imię: Włodek
No to świetnie
ja właśnie od kilku dni odczuwam miłość..
-
Rocker
Badacz Życia - Imię: Paweł
- Droga życia: 4
Do mnie chyba nic nie dotarło, bo jedyne co czuję to lenia. 
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Włodekg1 napisał(a):Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży,
.
o tu o tym mówią
http://www.spiegel.de/international/wor ... 41,00.html
-
MAP
ja? - Posty: 14
- Droga życia: 8
Włodekg1 napisał(a):Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
Tak, takie informacje dochodzą do każdego ucznia w liceum na geografii. Wystarczyłoby słuchać.
-
Areo
To gdzie jest napisane że biegun przesunie się docelowo o 3000 kilometrów?
A faktem jest że do wielu ludzi dociera coraz więcej informacji telepatycznie , w czasie snu , w formie przeczuć i to się nasila.
I tak już będzie coraz częściej bo przecież podnoszą się wibracje na całej planecie i jednych to może przerażać ale inni bardziej na to gotowi przyjmują to jak wyjście z mroku na światło, jako coś radosnego i pięknego.
A faktem jest że do wielu ludzi dociera coraz więcej informacji telepatycznie , w czasie snu , w formie przeczuć i to się nasila.
I tak już będzie coraz częściej bo przecież podnoszą się wibracje na całej planecie i jednych to może przerażać ale inni bardziej na to gotowi przyjmują to jak wyjście z mroku na światło, jako coś radosnego i pięknego.
-
Włodekg1
- Imię: Włodek
Włodekg1 napisał(a):To gdzie jest napisane że biegun przesunie się docelowo o 3000 kilometrów?
nigdzie nie jest tak napisane i chyba dopóki nie rzeczywiście to nie nastąpi nie warto się zaklinać, że tak właśnie będzie, będzie mniejszy ambaras jak się to nie stanie.
-
MAP
ja? - Posty: 14
- Droga życia: 8
Dlaczego ?
Skoro Włodek otrzymuje takie informacje warto by o tym przeczytać.
Wierzyć w to przecież nie trzeba, ale warto wiedzieć.
Ja traktuje to jako jeden z wielu mozliwych scenariuszy.
Mam tylko nadzieje że to podnoszenie wibracji,
zminimalizuje do minimum wydarzenia o których pisze Geryl.
Swoją drogą chciałbym zobaczyć jego mine kiedy to sie wszystko nie wydarzy,
wkoncu upiera sie on że Polska przeżyje epoke lodowcową.
Skoro Włodek otrzymuje takie informacje warto by o tym przeczytać.
Wierzyć w to przecież nie trzeba, ale warto wiedzieć.
Ja traktuje to jako jeden z wielu mozliwych scenariuszy.
Mam tylko nadzieje że to podnoszenie wibracji,
zminimalizuje do minimum wydarzenia o których pisze Geryl.
Swoją drogą chciałbym zobaczyć jego mine kiedy to sie wszystko nie wydarzy,
wkoncu upiera sie on że Polska przeżyje epoke lodowcową.
Ostatnio edytowano 29 sty 2011, 18:11 przez Joe Black, łącznie edytowano 1 raz
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black