Wszystko inne dotyczące ezoteryki i spraw poruszanych w Przebudzeniu.
Jakiekolwiek zależności energetyczne istot ludzkich od obydwu obozów ciał Konfederacji i kolektywu Orion są anomalią. To nie ma nic wspólnego z wolnością, nawet obietnice ptasich istot "anielskich" nie są współmierne do stanu świadomości odpowiadającego drugiej połowie znanego spektrum wymiarów wiecznego dziecka, gdzie jest swoboda całkowita bez wypaczeń chociażby "karmicznych". Reakcja energii wolnych w obliczu form określanych m.in jako "przywódcy planety" jest czymś naturalnym. Przenikanie ekranu w wymiarze szóstym dokonuje się i nic tego nie powstrzyma.
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert
będzie sie działo i nie ma lipy :D :D

jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!

gady dawajcie do mnie <boks> :twisted: :twisted:
Don Juan Matus Mężczyzna

freemind, zastosuj dzwignie i duszenie, syk może być słyszalny.
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert
HEHEHEH nie bedzie lipy :D kombinacje stójki i parteru pójdą w ruch :D
:twisted:
Don Juan Matus Mężczyzna

Włodekg1 napisał(a):Wiesz staram się pisać w skrócie i może tak to wygląda.
A widziałaś kiedykolwiek gada?
Ale może sama załóż temat i pisz o przyszłości.
Chętnie poczytam i nie będę Ci wymyślał od gadów.
Słowo.

A i owszem widziałam gada a nawet wielu w kontinuum czasoprzestrzennym. Wiesz, jakoś w bezpośrednim starciu nie mieli szans z uwagi na moja wolną wolę i świadomośc wolności absolutnej. "Przyszłość" jest dla istot wolnych taka, że mozna ja ująć w jednym zdaniu:

Istoty wolne nie muszą i nie mogą byc pod jakimkolwiek przywództwem.

Wolna wola i pełnia wolności to "przyszłość". :)
Proszę, odrzuć swoich pseudoopiekunów i daj innym spokój bo i tak nie macie szans w walce z WOLNĄ WOLĄ ISTOT.
wolna wola

Imię: Irin
Nic dodać nic ująć - debatę można zakończyć :bom:
Don Juan Matus Mężczyzna

http://post.salon24.pl/272141,drugie-sl ... -jest-zart

Czytałem też że wulkan Yellowstone się budzi,
Włodku czy prowadzicie dalej podróze w przyszlosc ?
Jestem szalenie ciekaw co bedzie z tymi wulkanami i planetą Nibiru,
bo wkoncu Slonce to nie jedyne zagrozenie..
Masz jakieś informacje ?
Too weird to live,
too rare to die.
Avatar użytkownikaJoe Black Mężczyzna

Typ: 4w5
Zodiak: Ryby
Co do planety nibiru to dosyć wyraźne jest zaprzeczenie , że to nie prawda.
Wulkan się budzi i to nie jeden , w Japonii też coś się dzieje i tutaj takie na granicy słyszalności mi przyszło , to nie jestem całkiem pewien ale że ludzie na tworzyli zbyt dużo czarnej energii i nie ma możliwości jej wszystkiej zneutralizować , dlatego można się spodziewać wielu anomalii pogodowych się zresztą dzieje.
Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży, w parku yellowstone ziemia podniosła się o 25 cm lawa ma 6meterów do powierzchni, niektóre małe wysepki Indonezji zostały zalane. Dzieje się dużo więcej, w tv tego nie pokazują. Pozdrawiam serdecznie,

Czyli płyty tektoniczne się jednak ruszają.
Ale dostałem w tej chwili, żeby się nie nie niepokoić bo wielkich kataklizmów nie będzie.
Do ziemi od paru dni docierają duże ilości wysoko wibracyjnej miłości, trzy strumienie , od przyjaznych cywilizacji i neutralizują nienawiść i inne tp energie.
Na Grenlandii noc była krótsza o 2 dni bo zaczęło się przebiegunowanie ,oś ziemi się przestawia na północ od Polski i biegun będzie docelowo gdzieś 3 000 km dalej na północ.
Polska się przesuwa bliżej równika i będzie ciepełko nawet w zimie.
Włochy na przykład mogą się stopniowo zamieniać w kraj pustynny.
Włodekg1 Mężczyzna

Imię: Włodek
No to świetnie :thumbright: ja właśnie od kilku dni odczuwam miłość..
Rocker Mężczyzna
Badacz Życia

Imię: Paweł
Droga życia: 4
Do mnie chyba nic nie dotarło, bo jedyne co czuję to lenia. :D
Too weird to live,
too rare to die.

Włodekg1 napisał(a):Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży,

.

o tu o tym mówią
http://www.spiegel.de/international/wor ... 41,00.html
MAP Mężczyzna
ja?

Droga życia: 8
Włodekg1 napisał(a):Dochodzą do mnie informacje tzw pocztą pantoflowa , bo nie ma ich w środkach masowego przekazu że więcej jest erupcji wulkanów , i dużych pęknięć nawet kontynentu niż się oficjalnie mówi.
Jedna z info, cytat:
nie wiem czy wiesz, Afryka rozpęka w kierunku Kenii, potężne długie szczeliny, Afryka pólnocno wschodnia cały czas drży, w parku yellowstone ziemia podniosła się o 25 cm lawa ma 6meterów do powierzchni, niektóre małe wysepki Indonezji zostały zalane. Dzieje się dużo więcej, w tv tego nie pokazują. Pozdrawiam serdecznie,

Czyli płyty tektoniczne się jednak ruszają.

Tak, takie informacje dochodzą do każdego ucznia w liceum na geografii. Wystarczyłoby słuchać.
Avatar użytkownikaAreo Mężczyzna

To gdzie jest napisane że biegun przesunie się docelowo o 3000 kilometrów?
A faktem jest że do wielu ludzi dociera coraz więcej informacji telepatycznie , w czasie snu , w formie przeczuć i to się nasila.
I tak już będzie coraz częściej bo przecież podnoszą się wibracje na całej planecie i jednych to może przerażać ale inni bardziej na to gotowi przyjmują to jak wyjście z mroku na światło, jako coś radosnego i pięknego.
Włodekg1 Mężczyzna

Imię: Włodek
Włodekg1 napisał(a):To gdzie jest napisane że biegun przesunie się docelowo o 3000 kilometrów?
A faktem jest że do wielu ludzi dociera coraz więcej informacji telepatycznie , w czasie snu , w formie przeczuć i to się nasila.
I tak już będzie coraz częściej bo przecież podnoszą się wibracje na całej planecie i jednych to może przerażać ale inni bardziej na to gotowi przyjmują to jak wyjście z mroku na światło, jako coś radosnego i pięknego.

nigdzie nie jest tak napisane i chyba dopóki nie rzeczywiście to nie nastąpi nie warto się zaklinać, że tak właśnie będzie, będzie mniejszy ambaras jak się to nie stanie.
MAP Mężczyzna
ja?

Droga życia: 8
Dlaczego ?
Skoro Włodek otrzymuje takie informacje warto by o tym przeczytać.
Wierzyć w to przecież nie trzeba, ale warto wiedzieć.
Ja traktuje to jako jeden z wielu mozliwych scenariuszy.

Mam tylko nadzieje że to podnoszenie wibracji,
zminimalizuje do minimum wydarzenia o których pisze Geryl.
Swoją drogą chciałbym zobaczyć jego mine kiedy to sie wszystko nie wydarzy,
wkoncu upiera sie on że Polska przeżyje epoke lodowcową.
Ostatnio edytowano 29 sty 2011, 18:11 przez Joe Black, łącznie edytowano 1 raz
Too weird to live,
too rare to die.

Powrót do działu „Inne”