Til napisał(a):Ha, 11.11.11 wchodzi do kin film "Immortals" (albo "Bogowie i herosi" w idiotycznym polskim przekładzie)... Kto wie, może doprowadzi do masowego przeobrażenia oglądających w nieśmiertelnych? ;P
O LOL.
No to będzie Zombie Walk przełożone na listopad

-
kaku
- Imię: KAKU
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: BYK
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
Projekt Cheops tego dnia miał uaktywniać zabezpieczenie w piramidach, no ale jednak coś poszło nie tak..
Bogu dzięki.
Bogu dzięki.
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
- Zodiak: Ryby
zresztą nie pierwszy raz, pewnie brakło środków 

Jestem Bogiem i na kogo spojrzę, tego kocham, ponieważ jestem wszystkim, co widzę i kocham to, czym jestem.
-
BobBlunt
Żyć aby kochać, kochać aby żyć - Imię: Jestem, który jestem
Rozbrajasz mnie panie pando. XDDD
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
hehe panie pando, to ty rozbrajasz mnie 

Jestem Bogiem i na kogo spojrzę, tego kocham, ponieważ jestem wszystkim, co widzę i kocham to, czym jestem.
-
BobBlunt
2011/11/02 12:32:15
Oszukiwanie Prawdy , dobiega kresu .
Od tego czasu ogrodu , Ada...ma i E...wy .
NIC , w 11.11.2011, 00'11 .
W nicość droga "bogów".
Prowadzi Ich z , poddanymi .
.
Dzień jedenasty listopada , roku
Jedenastego
Światłem serca pozdrowię , i ....
Wszystkie Dni dane Ziemi i ,
Istnieniu istot
.
Oszukiwanie Prawdy , dobiega kresu .
Od tego czasu ogrodu , Ada...ma i E...wy .
NIC , w 11.11.2011, 00'11 .
W nicość droga "bogów".
Prowadzi Ich z , poddanymi .
.

Dzień jedenasty listopada , roku
Jedenastego
Światłem serca pozdrowię , i ....
Wszystkie Dni dane Ziemi i ,
Istnieniu istot

.
-
soook Pomocnik moralny. Czas .
- Imię: Różne
- Droga życia: 00
- Typ: -
- Zodiak: -
Tu nie chodzi już o brak środków, bo sporo zlota od ludzi wyłudzili, chodzi tu o niecne plany Samuela.
Na szczęśćie udalo się zapobiec ceremonii..
Na szczęśćie udalo się zapobiec ceremonii..
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
gdzieś widziałem channeling gdzie oceniono samuela na dobrego duszka, może to jego kumple? :p
-
BobBlunt
Dramatyzujecie! To czy dojdzie do tego rytuału, czy nie; dziś, czy jakiegoś innego dnia - będzie to wybór ludzi! Ci, którzy przyszli tu, by się przebudzić i to zrobili będą mieli wybór, a cała reszta i tak będzie musiała się dostosować, czy tego będzie chciała, czy też nie! Więc niech tylko Oni się martwią swym losem, bo faktycznie nie jest on najciekawszy!
A z tego co widzę, Mają powody do swoich zmartwień! Większość z Nich, jak nie wszyscy nie jest gotowa do tego by wziąć za swoje życie pełną odpowiedzialność i wybrać życie w pełnej wolności! A czy dostaną swoje miejsce tak zwanej "Wiecznej Szczęśliwości", czy wtyczka po prostu zostanie wyjęta z gniazdka, naprawdę wisi mi to! Ci ludzie nigdy nie szanowali siebie i innych, ani teraz, ani we wcześniejszych swoich wcieleniach Tak więc wisi mi ich los i z największą przyjemnością choć i z nieskrywanym jednak smutkiem, uszanuję ich własny wybór, nawet jeśli będzie prostą drogą do samego wręcz piekła!
A jak na ziemi nie będzie się dało żyć po tym roku 2012, to znajdę sobie inne miejsce we Wszechświecie! Jest tak wielki, że starcza w Nim miejsca dosłownie na wszystko i dla każdego! Tak więc, bez względu na to, co wybiorą dziś ludzie, każdy i tak dostanie dokładnie to, do czego jest gotowy, czego chce i sam wybiera... i koniec tematu! Nie zmienicie tego co wybierają inni, jedyne co będziecie mogli z tym zrobić, to przyjąć to z uśmiechem, albo z płaczem.
A z tego co widzę, Mają powody do swoich zmartwień! Większość z Nich, jak nie wszyscy nie jest gotowa do tego by wziąć za swoje życie pełną odpowiedzialność i wybrać życie w pełnej wolności! A czy dostaną swoje miejsce tak zwanej "Wiecznej Szczęśliwości", czy wtyczka po prostu zostanie wyjęta z gniazdka, naprawdę wisi mi to! Ci ludzie nigdy nie szanowali siebie i innych, ani teraz, ani we wcześniejszych swoich wcieleniach Tak więc wisi mi ich los i z największą przyjemnością choć i z nieskrywanym jednak smutkiem, uszanuję ich własny wybór, nawet jeśli będzie prostą drogą do samego wręcz piekła!
A jak na ziemi nie będzie się dało żyć po tym roku 2012, to znajdę sobie inne miejsce we Wszechświecie! Jest tak wielki, że starcza w Nim miejsca dosłownie na wszystko i dla każdego! Tak więc, bez względu na to, co wybiorą dziś ludzie, każdy i tak dostanie dokładnie to, do czego jest gotowy, czego chce i sam wybiera... i koniec tematu! Nie zmienicie tego co wybierają inni, jedyne co będziecie mogli z tym zrobić, to przyjąć to z uśmiechem, albo z płaczem.
- Delfin
Bobie Bluncie, nie wiem czy słyszałeś o lajtworkerach Rajskich, na portalu wolna ludzkośc często są z nimi audycje.
Wczoraj własnie pojechali do Egiptu, okazało się że było sporo zamieszania.
Sami Rajscy (rzekomo mają kontakt z piątą i szóstą gęstością) twierdzą że En-ki zamierzał przedostać się do naszego świata, wzmacniając tym samym powstanie Nowego Porządku Świata, inni nawet przypisują mu znaczenie biblijnego antychrysta..
Druga sprawa jes taka że w tym projekcie znajdują się ludzie o czystych sercach, niestety mocno naiwni i nieswiadomi tego, co mogło by się stac.
http://www.the-awakening-time.cba.pl/Ci ... xhtml.html
Wczoraj własnie pojechali do Egiptu, okazało się że było sporo zamieszania.
Sami Rajscy (rzekomo mają kontakt z piątą i szóstą gęstością) twierdzą że En-ki zamierzał przedostać się do naszego świata, wzmacniając tym samym powstanie Nowego Porządku Świata, inni nawet przypisują mu znaczenie biblijnego antychrysta..
Druga sprawa jes taka że w tym projekcie znajdują się ludzie o czystych sercach, niestety mocno naiwni i nieswiadomi tego, co mogło by się stac.

http://www.the-awakening-time.cba.pl/Ci ... xhtml.html
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Joe Black napisał(a):Druga sprawa jes taka że w tym projekcie znajdują się ludzie o czystych sercach, niestety mocno naiwni i nieswiadomi tego, co mogło by się stac.![]()
A czym że jest naiwność, jeśli nie brakiem świadomości? Co za różnica, niewiedza, fałszywość, to tylko inne strony tego samego medalu! Jeśli masz niską samoświadomość, będziesz się zawsze nabierał na takie słowa, ale to wcale nikogo nie tłumaczy! Przyszedłeś tu by doświadczać życia, gdybyś sobie na to pozwolił, w tej chwili wiedziałbyś! Nie dał byś się nabrać na żadne fałszywki! A Ty zamiast żyć, co robiłeś przez te wszystkie swoje wcielenia? Pozwalałeś sobie za każdym razem wmówić, że pewne rzeczy są złe i w ten sposób zamiast przyjść i przeżyć życie, przyszedłeś i nie zrobiłeś dosłownie nic! Oddałeś wilkom całą swoją Duszę! Wszystkie marzenia i pragnienia! I wziąłeś od nich jakieś przekonania, gówniane idee i pozwoliłeś im ograniczyć swoje własne życie! I co? Czy teraz miało by Cię to tłumaczyć?
Czy naiwnym należy się jakaś droga ulgowa?
Dlatego daj sobei na luz z tym ciągłym tłumaczeniem się, tłumaczą się tylko winni, nie wiedziałeś? Jak jesteś na tyle słaby, by zaakceptować fakt, że większość ludzi nie dorosła, bo zamiast żyć, zwykle uciekali od życia. To teraz niech sami się martwią! Niech teraz przyjmą to co w tym jednym wcieleniu ich czeka, a co dawali innym ludziom przez tyle kolejnych wcieleń! Gdyby to zależało ode mnie, płacili by oko za oko, ząb za ząb, kazałbym im płacić tak długo, by oddali każde oko i ząb, jaki kiedykolwiek odebrali! I kto wie... być może sami sobie wybiorą właśnie takie piekło, jakiego nawet Ja nigdy bym im nie zażyczył! I wisi mi to! Jeśli sami tego chcą, proszę bardzo!
Ostatnio edytowano 11 lis 2011, 20:05 przez Delfin, łącznie edytowano 1 raz
- Delfin
kto tu blokuje wiadomość że sie zaczeło coś nowego????
DOŚĆ DLA CIEBIE!!!!!!
KONIEC TEJ GRY!

TAK człowiek jest poteżny!
Re post:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jqLOOAoc_Zs#![/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LOOAoc_Zs#!
LOVE....

DOŚĆ DLA CIEBIE!!!!!!
KONIEC TEJ GRY!

TAK człowiek jest poteżny!
Re post:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jqLOOAoc_Zs#![/youtube]
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LOOAoc_Zs#!
LOVE....

http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
-
SAM
Niema NIC Smiejszego.... - Imię: Szczęście
- Droga życia: 1
- Typ: bzdura
- Zodiak: bzdura
Żyli k**** w dostatkach tylko dlatego, że zgadzali się z pieprzonym systemem totalitarnym jakie miały i maja miejsce na ziemi. Smutne że człowiek nie jest w stanie pozwolić sobie i innym żyć tak jak każdy chce i czuje! Że w dalszym ciągu dla innego jest wilkiem i drapieżcą! Tak jak mówiłem, bratem jest mi Ten, który szanuje siebie i innych, który ma swój rozum i lubi z niego samodzielnie korzystać, który nie poddaje się jakimś drętwym i wydumanym z palca zasadom! Który nie zachowuje się jak nauczony i zaprogramowany samochodzik, który jedzie i skręca tam, gdzie się go skieruje! A skoro inni nadal chcą doświadczać niewolnictwa, skoro tak im się podoba życie, w którym jakiś idiota czy grupa idiotów mówi im jak mają żyć, niech będzie! W końcu to ich życie! Prawda? Nich sobie żyją tak jak sobie wybierają i to po samą wieczność! Nawet jak mieli by się tym dławić i żygać! Nigdy nie ograniczałem życia i nie będę im ograniczał ich własnego piekła!
Oni mi żałowali w różnych wcieleniach dosłownie wszystkiego!
Ja nie będę im żałował dosłownie niczego!
Oni mi żałowali w różnych wcieleniach dosłownie wszystkiego!
Ja nie będę im żałował dosłownie niczego!
- Delfin