Anastazja jest jedną z ostatnich przedstawicielek Ludu Pradawnych. 

-
lukasz1232
- Imię: Łukasz
Istotny update: jednak przeslodki Drunvalo jest byc moze za slodki (co nie znaczy, ze robi to swiadomie), poczytac mozna, ale z merkaba jednak moze nie eksperymentowac przedwczesnie:
http://forum.przebudzenie.net/post30518.html#p30518
oto jak latwo wpasc w lapki dezinformacji! grunt to jednak nauczyc sie czegos, lepiej pozno niz wcale...
http://forum.przebudzenie.net/post30518.html#p30518
oto jak latwo wpasc w lapki dezinformacji! grunt to jednak nauczyc sie czegos, lepiej pozno niz wcale...
Mijają dni i noce, wieki zakwitają jak kwiaty. A ty naucz się czekać. - Rabindranath Tagore.
-
danzig
- Droga życia: 9
- Typ: 5w4
- Zodiak: strzelec/smok
lukasz1232 napisał(a):Anastazja jest jedną z ostatnich przedstawicielek Ludu Pradawnych.
Jakich "pradawnych " ? Jej dziadek ma na imię Mojżesz . Megre został w coś mocno wkręcony .
Czytałem wszystkie książki, był czas ,że byłem mocno zainteresowany tym przesłaniem . praktyka jednak mocno "skrzeczy " - fantazji tam mnóstwo .
W obe3cnych "wioskach Anastazjowych " niemal w każdej usadza się jakiś cwaniak żyjący kosztem pozostałych " jednomyślenników" . W Polsce nic nie powstało - znam wiele działań w tej sprawie , wiem kto sie tym zajmował i mam bardzo niemiłe dla tych osób wnioski . Mówiąc krótko :" groszoróbstwo" i szukanie naiwnych.
http://www.youtube.com/watch?v=LhjSKP0gOAY
http://www.youtube.com/watch?v=xDFyX-3XN48
- easy russian
Trehlebov mądrze rzecze, za bardzo się promują Ci 'Anastazjowcy'
...publikacje, filmy...
Wczoraj przypadkiem trafiłam na ten fiilm:
http://www.youtube.com/watch?v=stY6-iijWUI
Ale mnie nie zaciekawił.
Fajny tekst Trehlebowa z tego filmiku:
"I tak Cię zamkniemy w psychiatryku?
No i co. Macie za krótkie ręce"

Wczoraj przypadkiem trafiłam na ten fiilm:
http://www.youtube.com/watch?v=stY6-iijWUI
Ale mnie nie zaciekawił.
easy russian napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=xDFyX-3XN48
Fajny tekst Trehlebowa z tego filmiku:
"I tak Cię zamkniemy w psychiatryku?
No i co. Macie za krótkie ręce"

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Rosja jest przygotowywana pod osadnictwo z USA. Są filmy i o tym. Urabiana jest od dawna opinia publiczna . Kilka lat temu mówił -między innym Trehlebov-,że planowany jest kataklizm sztucznie wywołany w USA ( już się dziś po katastrofie w Japonii mówi o jakimś tam szwie kontynentalnym naruszonym przez trzęsienia ziemi - Ruscy mówili wprost , bo metoda znana - będzie jakiś podziemny kontrolowany wybuch nuklearny ) a za tym pójdzie propaganda medialna,że trzeba bezdomnych amerykanów przyjąć . Normalnie Rosjanie by się na to nie zgodzili ale planowany jest od dawna taki właśnie - wymuszeniowy scenariusz .
- easy russian
No to będziemy mieli ciekawe sąsiedztwo 

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
no własnie nie wiadomosinsemilla napisał(a):No to będziemy mieli ciekawe sąsiedztwo

- easy russian
easy russian napisał(a): zapewne nie wszyscy się zakwalifikują na to przesiedlenie . Jakie będą kryteria ?
Easy, czy Ty za dużo filmów to nie oglądasz ?

"2012" mi się skojarzyło, niestety, oglądałam.

[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
oglądam cały czas jeden film - ten w którym ja gram
. To daje po jakimś czasie podstawy do wniosków - ja poważnie o tych alternatywach , doświadczyłem . Polecam film "Mr.Destiny " ...a tego co podajesz nie widziałem - masę bzdur się szerzy w związku z ta datą . Będzie zwykły -niezwykły " Dzień Świstaka "- jedni obudzą się po raz kolejny w niedzielę a inni obudzą się w poniedziałek .Załapią się na przeskok czasowy - ................ a dzień będzie podobny do tysięcy innych .

- easy russian
easy russian napisał(a):oglądam cały czas jeden film - ten w którym ja gram![]()
Nie mam co do tego wątpliwości

easy russian napisał(a): "Mr.Destiny "
Komedia. Chętnie, dziękuję

Taaa...2012 to jedna wielka medialna ŚCIEMA, coś jak 2000. Szkoda palców na pisanie o tym.

[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
W ramach sprostowania: Drunvalo i Kwiat zycia to byl off-top w tym temacie, nie majacy nic wspolnego z Anastazja.
Ksiazki z cyklu Dzwoniace Cedry maja za zadanie glownie pobudzenie naszych czakr serca oraz naszego zwiazku z Ziemia, dwa glowne problemy, z ktorymi zmaga sie ludzkosc i ktore szeroko otwieraja drzwi biegunowi negatyw.
Troche czasu zajmie ogolnej populacji podwyzszenie wibracji, przypomnienie sobie czegokolwiek i poszerzenie swiadomosci poza egoistyczny czubek wlasnych nosow, zeby moc wspolnie mieszkac w takiej osadzie, zgodnie i harmonijnie. Niestety matrixowe zaprogramowanie jest wdrazone dosc gleboko, jak widac.
@easy russian: nie rozumiem co ma imie dziadka do rzeczy. Miales jakies konkretne doswiadczenia z osadami? Uprasza sie o szczegoly. Zmieniles zdanie co do ksiazek, bo spotkales ludzi nie umiejacych wprowadzac ich tresci w zycie? Probuje sie do skutku, jezeli sie chce osiagnac zamierzony rezultat, na tym wlasnie polega wyzwanie.
@sinsemilla: Anastazjowcy sie promuja?! To Illuminati sie raczej promuja, smiem twierdzic. Ksiazki wychodza od polowy lat 90-tych, publikowane i sprzedawane wlasnym sumptem. To ludzie miedzy soba je rozpropagowali. A osad sie robi coraz wiecej na calym swiecie, byc moze dlatego, ze to po prostu dziala?
Przesiedlanie Amerykanow do Rosji brzmi jak dezinformacja, tak samo jak wysadzanie bomb atomowych pod ziemia.
Illuminati dosc dosadnie okreslili swoj neo-nazistowski w tonie plan na Georgia Guidestones (moim zamiarem bylo wklejenie linku, ale wiecie co poszukajcie sobie sami, bo widze ze research co u poniektorych lezy), takim deprymujacym dosc pomniczku. Poco przesiedlac skoro naczelnym celem jest kontrola, a co za tym idzie drastyczne zmniejszenie populacji?
Pod ziemia elita pobudowala pelno baz ochronnych i laboratoriow, wiec raczej nie sadze aby chcieli je wysadzac. Z tego co wiem, to sztucznie zaaranzowana III wojna miala byc pomiedzy USA a Chinami...
Moim skromnym zdaniem Anastazja jak do tej pory zaproponowala jedyny praktyczny (dla zwyklego czlowieka) i najlepszy mozliwy na nasza sytuacje plan w kierunku indywidualnej samowystarczalnosci oraz osiagniecia suwerennosci naszej rasy na tej planecie. Owszem, podaje glownie zarysy rozwiazan wydostania sie spoza kontroli drapieznego matrixu struktur ekonomiczno-polityczno-spolecznych, a nie kazdy szczegol, przeciez nie chodzi o to zeby nas prowadzic za raczke, tylko zebysmy sobie sami poradzili, dostosowujac zaproponowane przez nia rozwiazania do naszej sytuacji i uzywajac wlasnych mozgow choc troche, zeby wspoltworzyc nasza wlasna rzeczywistosc!
Wlasnie ten problem jakze dosadnie unaocznia postac i postawa Wladimira - jak wiekszosc "mugoli" zapiera sie wszystkimi czterema, i najlepiej chcialby, zeby Anastazja wymyslila wszystko za niego. Ona tego nie robi z szacunku dla niego, a nie dlatego, ze by nie mogla.
A potem narzekamy na Illuminati i te wszystkie rasy krazace wokol Ziemi jak sepy: przeciez my sie az sami o taka ingerencje prosimy! Nawet doinformowac sie nam jakze przeciez trudno - no bo to wysilek...
Tylko jak ktos za ciebie wszystko organizuje, to ty tym samym wybierasz status niewolnika, bo sprzedajesz mu swoja dusze.
(aaaaaaaaaarghhhhhhhhh!!!) end rant. Teraz musze isc pomedytowac i oczyscic czakry...
Ksiazki z cyklu Dzwoniace Cedry maja za zadanie glownie pobudzenie naszych czakr serca oraz naszego zwiazku z Ziemia, dwa glowne problemy, z ktorymi zmaga sie ludzkosc i ktore szeroko otwieraja drzwi biegunowi negatyw.
Troche czasu zajmie ogolnej populacji podwyzszenie wibracji, przypomnienie sobie czegokolwiek i poszerzenie swiadomosci poza egoistyczny czubek wlasnych nosow, zeby moc wspolnie mieszkac w takiej osadzie, zgodnie i harmonijnie. Niestety matrixowe zaprogramowanie jest wdrazone dosc gleboko, jak widac.
@easy russian: nie rozumiem co ma imie dziadka do rzeczy. Miales jakies konkretne doswiadczenia z osadami? Uprasza sie o szczegoly. Zmieniles zdanie co do ksiazek, bo spotkales ludzi nie umiejacych wprowadzac ich tresci w zycie? Probuje sie do skutku, jezeli sie chce osiagnac zamierzony rezultat, na tym wlasnie polega wyzwanie.
@sinsemilla: Anastazjowcy sie promuja?! To Illuminati sie raczej promuja, smiem twierdzic. Ksiazki wychodza od polowy lat 90-tych, publikowane i sprzedawane wlasnym sumptem. To ludzie miedzy soba je rozpropagowali. A osad sie robi coraz wiecej na calym swiecie, byc moze dlatego, ze to po prostu dziala?
Przesiedlanie Amerykanow do Rosji brzmi jak dezinformacja, tak samo jak wysadzanie bomb atomowych pod ziemia.
Illuminati dosc dosadnie okreslili swoj neo-nazistowski w tonie plan na Georgia Guidestones (moim zamiarem bylo wklejenie linku, ale wiecie co poszukajcie sobie sami, bo widze ze research co u poniektorych lezy), takim deprymujacym dosc pomniczku. Poco przesiedlac skoro naczelnym celem jest kontrola, a co za tym idzie drastyczne zmniejszenie populacji?
Pod ziemia elita pobudowala pelno baz ochronnych i laboratoriow, wiec raczej nie sadze aby chcieli je wysadzac. Z tego co wiem, to sztucznie zaaranzowana III wojna miala byc pomiedzy USA a Chinami...
Moim skromnym zdaniem Anastazja jak do tej pory zaproponowala jedyny praktyczny (dla zwyklego czlowieka) i najlepszy mozliwy na nasza sytuacje plan w kierunku indywidualnej samowystarczalnosci oraz osiagniecia suwerennosci naszej rasy na tej planecie. Owszem, podaje glownie zarysy rozwiazan wydostania sie spoza kontroli drapieznego matrixu struktur ekonomiczno-polityczno-spolecznych, a nie kazdy szczegol, przeciez nie chodzi o to zeby nas prowadzic za raczke, tylko zebysmy sobie sami poradzili, dostosowujac zaproponowane przez nia rozwiazania do naszej sytuacji i uzywajac wlasnych mozgow choc troche, zeby wspoltworzyc nasza wlasna rzeczywistosc!
Wlasnie ten problem jakze dosadnie unaocznia postac i postawa Wladimira - jak wiekszosc "mugoli" zapiera sie wszystkimi czterema, i najlepiej chcialby, zeby Anastazja wymyslila wszystko za niego. Ona tego nie robi z szacunku dla niego, a nie dlatego, ze by nie mogla.
A potem narzekamy na Illuminati i te wszystkie rasy krazace wokol Ziemi jak sepy: przeciez my sie az sami o taka ingerencje prosimy! Nawet doinformowac sie nam jakze przeciez trudno - no bo to wysilek...
Tylko jak ktos za ciebie wszystko organizuje, to ty tym samym wybierasz status niewolnika, bo sprzedajesz mu swoja dusze.
(aaaaaaaaaarghhhhhhhhh!!!) end rant. Teraz musze isc pomedytowac i oczyscic czakry...

Mijają dni i noce, wieki zakwitają jak kwiaty. A ty naucz się czekać. - Rabindranath Tagore.
-
danzig
tak , miałem- nie będę po raz setny pisał tego co znajdziesz ( mam nadzieję,że jeszcze jest ) na stronie Apka i "Anastazja -wybieram życie " - były tam wspaniałe tłumaczenia na polski ( wykonała je Agnieszka Sołomianko ) ...wpisałem w google proszszsz.. masz garść adresów http://www.google.com/search?client=ubu ... 6a08b53809 http://www.anastazja.org/na_swoim_miejscu.php ....... nie chcę teraz grzebać , znajdziesz tam na pewno tłumaczenie Agnieszki - wspaniały list Rosjanina realistycznie i krytycznie opisujący swoje doświadczenia na temat wiosek. Jesli nie znajdziesz postaram się rozgrzebać swoje archiwum choć miałem w międzyczasie awarię twardego dysku - sądzę,że list na 100% znajdziesz.@easy russian: nie rozumiem co ma imie dziadka do rzeczy. Miales jakies konkretne doswiadczenia z osadami? Uprasza sie o szczegoly. Zmieniles zdanie co do ksiazek, bo spotkales ludzi nie umiejacych wprowadzac ich tresci w zycie? Probuje sie do skutku, jezeli sie chce osiagnac zamierzony rezultat, na tym wlasnie polega wyzwanie.
Postępowanie według fałszywych recept jest zwykłą głupotą - sadzenie drzew " zielonym do dołu " a następnie obwinianie ludzi,że źle trzymali drzewko podczas sadzenia . SAMO ZAŁOŻENIE JEST BŁĘDNE .
Twoje opisy przypominają jako żywo zmory przeszłości : "socjalizm tak- wypaczenia nie " -to już było ,,, ile razy jeszcze ludzkość będzie z uporem budować domy na przysłowiowym piasku ?
- easy russian
Ja mam dodatkowo aktualne wiadomości od przyjaciół ze strony Rosyjskiej - są szczegóły , schemat - jak powiedziałem- ten sam jaki zaobserwowałem w Polsce. Jako "kierownicy" ustawiają się momentalnie cwaniacy i nieroby - skądś te osoby mają potężne zasoby finansowe . Wojciech Zborowski ( poznałem osobiście) to biznesmen , właściciel co najmniej jednego domu towarowego w dużym mieście , jakichś przestrzeni typu bazary - nadto pond 400 hektarów ziemi , z czego 300 uprawia w sposób preferowany aktualnie , czyli chemia na max. maszyny - eksploatacja . nie ma to nic wspólnego z ekologią , a na ekologa sie ten pan od lat promuje . Nazwisko podaję , bo jest ono na kłamliwej i szerzącej dezinformację stronce "Anastazja - wybieram życie " a cała strona i metody postępowania na tamtejszym forum noszą znamiona sekciarstwa pierwszej wody . Jako jeden z wyróżników podam,że niemożliwa jest tam komunikacja poprzez " PW" między uczestnikami . Wszelka łączność jest tylko poprzez " miejscowe Słońce " a więc guru - Wojciecha ........ mógłbym elaborat na temat tych praktyk, to co pisze to zaledwie czubek lodowej góry . Przed tymi strukturami PRZESTRZEGAM .
żeby było jasne : nie neguję idei z książek .Każde kłamstwo musi mieć trochę prawdy- inaczej by nie zadziałało. Wiele patentów ( choćby na więzienia ) wspaniałych. Sporo tamtejszej wiedzy zostało zwyczajnie zapożyczonych (delikatnie pisząc) z nurtów Słowiańskich ( właśnie w tych latach pojawiają się w Rosji Wedy Słowiańskie i wiele podobnych przekazów ) . Jedno z pytań jakie trzeźwo przesłał mi jeden z przyjaciół z Rosji : Dlaczego w kraju gdzie są wspaniałe tradycje , bajki , mądrości , przesłania promuje się jakąś " Anastazję " a nie na przykład ŁADĘ ???? Toż nawet za komuny auto nazwano imieniem, Bogini , opiekunki Ziemi ( bo Łada jest tą samą osobą , która ukazuje się nieustannie na całej ziemskiej kuli , między innymi w Fatimie , to jest opiekunka tej planety ) ...a tu bach .. jakaś tam " Anastazja " ? Piszesz ,że imiona nie mają znaczeń ( że Mojżesz nieważne ) ? Jak to ?
żeby było jasne : nie neguję idei z książek .Każde kłamstwo musi mieć trochę prawdy- inaczej by nie zadziałało. Wiele patentów ( choćby na więzienia ) wspaniałych. Sporo tamtejszej wiedzy zostało zwyczajnie zapożyczonych (delikatnie pisząc) z nurtów Słowiańskich ( właśnie w tych latach pojawiają się w Rosji Wedy Słowiańskie i wiele podobnych przekazów ) . Jedno z pytań jakie trzeźwo przesłał mi jeden z przyjaciół z Rosji : Dlaczego w kraju gdzie są wspaniałe tradycje , bajki , mądrości , przesłania promuje się jakąś " Anastazję " a nie na przykład ŁADĘ ???? Toż nawet za komuny auto nazwano imieniem, Bogini , opiekunki Ziemi ( bo Łada jest tą samą osobą , która ukazuje się nieustannie na całej ziemskiej kuli , między innymi w Fatimie , to jest opiekunka tej planety ) ...a tu bach .. jakaś tam " Anastazja " ? Piszesz ,że imiona nie mają znaczeń ( że Mojżesz nieważne ) ? Jak to ?
- easy russian
@easy russian:
Trudno tworzyc nowy paradygmat trzymajac sie trybow starego. Rzeczywiscie tu masz racje, nie da sie.
Socjalizm, jak i wszystkie inne systemy to byl konstrukt mentalny matrixa. Ot tak, zeby stadka owieczek czyms zajac, zaraz obok religii i takich tam.
Wklejam ku inspiracji cytat ze stronki, do ktorej link podales powyzej, dzieki, bo bardzo inspirujacy to jest tekst:
"Wszystkie odczucia i cała wiedza jest w każdym z nas. Zrozumienie siebie, swojej duszy i wszystkiego sobą nagle, po prostu się pojawia. Twórca rzeczywiście uczynił nas przepięknymi i doskonałymi. Wszystko sami możemy odczuć i Tworzyć."
Ja nie mowie, ze to bedzie latwe. I, ze wszyscy z obecnego pokolenia od razu zalapia o co chodzi, to potrwa.
Wiesz co to jest WOOFing? Do moich uszu to dotarlo dopiero kilka tygodni temu. Obecnie mlodzi ludzie dla przyjemnosci jezdza po gospodarstwach organicznych i wioskach ekologicznych, gdzie pracuja za darmo, uczac sie jak wspoltworzyc z ziemia, Jak byc. To sa dziaciaki majace od kilkunastu do dwudziestu paru lat. Nikt im nie kaze tego robic, sami chca. Zakladaja swoje wlasne spolecznosci. Nie podzielaja wartosci starego paradygmatu, ktory obecnie umiera. I nie, nie da sie tego mentalnie ogarnac, czy analitycznie (badz doslownie) i ideologicznie zamordowac. Cwaniaczkowie to gatunek na wymarciu
http://www.wwoof.org/
Oto link takiej spolecznosci, oficjalnie nie majacej nic wspolnego z Anastazja - mysli zawarte w tych ksiazkach (i pewnie nie tylko tam) sa po prostu naturalnie czescia ich swiadomosci:
http://crichouse.blogspot.com/p/so-you-want-to-live-here.html
PS. Tego co nastapi na naszej planecie jeszcze nigdy nigdzie nie bylo. Zyjemy w naprawde fascynujacych czasach. Uszy do gory, naprawde bedzie dobrze.
PS2. Nie tyle imiona sa istotne (to tylko jezyk, sztuczny i niedoskonaly twor), a wibracja, ktora za nimi stoi.
Trudno tworzyc nowy paradygmat trzymajac sie trybow starego. Rzeczywiscie tu masz racje, nie da sie.
Socjalizm, jak i wszystkie inne systemy to byl konstrukt mentalny matrixa. Ot tak, zeby stadka owieczek czyms zajac, zaraz obok religii i takich tam.
Wklejam ku inspiracji cytat ze stronki, do ktorej link podales powyzej, dzieki, bo bardzo inspirujacy to jest tekst:
"Wszystkie odczucia i cała wiedza jest w każdym z nas. Zrozumienie siebie, swojej duszy i wszystkiego sobą nagle, po prostu się pojawia. Twórca rzeczywiście uczynił nas przepięknymi i doskonałymi. Wszystko sami możemy odczuć i Tworzyć."
Ja nie mowie, ze to bedzie latwe. I, ze wszyscy z obecnego pokolenia od razu zalapia o co chodzi, to potrwa.
Wiesz co to jest WOOFing? Do moich uszu to dotarlo dopiero kilka tygodni temu. Obecnie mlodzi ludzie dla przyjemnosci jezdza po gospodarstwach organicznych i wioskach ekologicznych, gdzie pracuja za darmo, uczac sie jak wspoltworzyc z ziemia, Jak byc. To sa dziaciaki majace od kilkunastu do dwudziestu paru lat. Nikt im nie kaze tego robic, sami chca. Zakladaja swoje wlasne spolecznosci. Nie podzielaja wartosci starego paradygmatu, ktory obecnie umiera. I nie, nie da sie tego mentalnie ogarnac, czy analitycznie (badz doslownie) i ideologicznie zamordowac. Cwaniaczkowie to gatunek na wymarciu

http://www.wwoof.org/
Oto link takiej spolecznosci, oficjalnie nie majacej nic wspolnego z Anastazja - mysli zawarte w tych ksiazkach (i pewnie nie tylko tam) sa po prostu naturalnie czescia ich swiadomosci:
http://crichouse.blogspot.com/p/so-you-want-to-live-here.html
PS. Tego co nastapi na naszej planecie jeszcze nigdy nigdzie nie bylo. Zyjemy w naprawde fascynujacych czasach. Uszy do gory, naprawde bedzie dobrze.
PS2. Nie tyle imiona sa istotne (to tylko jezyk, sztuczny i niedoskonaly twor), a wibracja, ktora za nimi stoi.
-
danzig
Rozwinę temat w którym jesteśmy nieustannie okłamywani . Konfucjusz dobrze zdefiniował tę prawdę :
Znaki i symbole rządzą światem - nie słowa i paragrafy prawne
http://translate.google.pl/translate?js ... ct%2F38%2F
Dobrze o tym wiedzą nasi rządzący - byle firma sprzedająca trampki czy inne bzdury dba o swoje "logo" a nam się wmawia to co napisałeś :' imię jest nieistotne ". Gdyby tak było - żadna ze współczesnych religii i sekt ( a sektą jest często na przykład armia , zakład telefonii komórkowej czy t/podobne jednostki ) nie przykładała by takiej wagi do tego zagadnienia . To tyle nja razie - muszę zjeść śniadanie .
Znaki i symbole rządzą światem - nie słowa i paragrafy prawne
http://translate.google.pl/translate?js ... ct%2F38%2F
Dobrze o tym wiedzą nasi rządzący - byle firma sprzedająca trampki czy inne bzdury dba o swoje "logo" a nam się wmawia to co napisałeś :' imię jest nieistotne ". Gdyby tak było - żadna ze współczesnych religii i sekt ( a sektą jest często na przykład armia , zakład telefonii komórkowej czy t/podobne jednostki ) nie przykładała by takiej wagi do tego zagadnienia . To tyle nja razie - muszę zjeść śniadanie .
- easy russian