Jestem dzieckiem Indygo. Niedawno urodziłam córkę czy to możliwe że jest ona kryształowym dzieckiem?
Ma dwa latka i rozumiemy się bez słów (nic nie mówi), jej wzrok przysporzył już wielu o dreszcze w oczach ma niezwykłą głębie, jest niezwykle spokojna (nie płakała nawet będąc niemowlakiem) jej obecność uspokaja i nastraja w dobry humor. Moi przyjaciele twierdzą że przy niej ich dolegliwości mijają jak ręką odjął.
Proszę o odpowiedź
Ma dwa latka i rozumiemy się bez słów (nic nie mówi), jej wzrok przysporzył już wielu o dreszcze w oczach ma niezwykłą głębie, jest niezwykle spokojna (nie płakała nawet będąc niemowlakiem) jej obecność uspokaja i nastraja w dobry humor. Moi przyjaciele twierdzą że przy niej ich dolegliwości mijają jak ręką odjął.
Proszę o odpowiedź
-
milkenss
- Imię: Milena
- Droga życia: 33
- Typ: 4w3
- Zodiak: strzelec/Koza
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
Gdy byłam w podstawówce stwierdzono u mnie ADHD, po konsultacjach z wieloma jakimiś tam psychologami truciem mnie lekami trafiłam na psychologa który powiedział mi o dzieciach indygo według niego jestem takim właśnie dzieckiem. Sama zresztą od początku czułam żę to co dla moich rodzicó było przekleństwem i udręką dla mnie było darem.
-
milkenss
a kim jest właściwie dziecko indygo?
-
honorata
;) - Imię: Aga
- Droga życia: 4
- Zodiak: ryby
to jeszcze o niczym nie swiadczy, bo adhd to tylko jeden z wielu elementow bycia dzieckiem indygo.
Sklada sie na to calokształt cech i zachowań
Sklada sie na to calokształt cech i zachowań
-
irina
tak wiem o tym irina między innymi to ADHD, myślę że nie muszę właśnie tobie tłumaczyć kim jest dziecko indygo.
przez długi czas w to nie wierzyłam jednak na każdym kroku łapię się na tych zachowaniach.
duszę się w ogóle w naszej rzeczywistości te ironiczne prawa denerwują mnie, ale wiem że po coś tu jestem.
jednak myśle teraz o Laurze czy jest to możliwe czy poprostu sama upatruje tych cech w niej (choć wiele osób nie wtajemniczonych daje mi sygnały o "inności" córki)?
przez długi czas w to nie wierzyłam jednak na każdym kroku łapię się na tych zachowaniach.
duszę się w ogóle w naszej rzeczywistości te ironiczne prawa denerwują mnie, ale wiem że po coś tu jestem.
jednak myśle teraz o Laurze czy jest to możliwe czy poprostu sama upatruje tych cech w niej (choć wiele osób nie wtajemniczonych daje mi sygnały o "inności" córki)?
-
milkenss
Jesteś mlodziutka mamą jak widzę.
Z tego co piszesz, to ta mała istotka pojawiła sie w tym wymiarze pewnie z misją. Imie ma piękne
Z tego co piszesz, to ta mała istotka pojawiła sie w tym wymiarze pewnie z misją. Imie ma piękne
-
irina
Wiem ze jestem młoda ale nie wiedzac czemu chcialam urodzić dziecko.
Wogóle cała ciąża była dziwna, poród czułam się jakbym była gdzieś indziej.
Ludzie pytają mnie o jakieś tam sytuacje z czasu ciązy a ja nie pamiętam choć pamiętam czas z przed zajścia w ciąże.
Ten okres jest tak jakby za mgłą.
Ludzie pytają mnie o jakieś tam sytuacje z czasu ciązy a ja nie pamiętam choć pamiętam czas z przed zajścia w ciąże.
-
milkenss
Dzieci indygo w polsce jest na pęczki, osoby na tym forum to w większości indygo. Dzieci kryształowe rodziły się wczesniej teraz to jest diament dzieci ktore sie teraz rodzą, rodzą sie na nowe czasy.
- Trzynasty
milkenss napisał(a):Wiem ze jestem młoda ale nie wiedzac czemu chcialam urodzić dziecko.
19 to dawniej stara panna
.....no- to teraz proszę mnie obsypać gradem wyzwisk . jestem męska , szowinistyczna świnia
- easy russian
hehehe
ale ta 19 ma 2 letnie dziecko. Jest OK!
Wcale nie jesteś szowinistą
Też uważam, że wsadzenie ludzi w schematy dzałania i norm etyczno kulturowych (ktore, są relatywne i zmienne) jest dalece wbrew naturze.
Natomiast, poza mozliwościami fizycznymi jest jeszcze inna ważna rzecz, mianowicie wpływ mentalny na rozwój potomstwa lub też stworzenie mu odpowiednich warunków rozwoju bez blokad energetycznych.
ale ta 19 ma 2 letnie dziecko. Jest OK!
Wcale nie jesteś szowinistą
Też uważam, że wsadzenie ludzi w schematy dzałania i norm etyczno kulturowych (ktore, są relatywne i zmienne) jest dalece wbrew naturze.
Natomiast, poza mozliwościami fizycznymi jest jeszcze inna ważna rzecz, mianowicie wpływ mentalny na rozwój potomstwa lub też stworzenie mu odpowiednich warunków rozwoju bez blokad energetycznych.
-
irina
dzieci indygo to kolejna szuflada ktora zamyka Ciebie ....
zeby bylo smieszniej i bardziej rozrywkowo ...
to eskalacja ego...
wiec zawsze znajda sie przyklady ktore pokazuja nadymanie balona indygo wzajemnej ego adoracji ...
jak i tez takie indygo ktore zwalczaja sie miedzy soba ...
zeby bylo smieszniej i bardziej rozrywkowo ...
wiec zawsze znajda sie przyklady ktore pokazuja nadymanie balona indygo wzajemnej ego adoracji ...
jak i tez takie indygo ktore zwalczaja sie miedzy soba ...
:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
Arimare
Nasze ego pozwalaja nam na prowadzenie konwersacji i paradoksalnie pcha do rozwoju poprzez stawianie pytań
Gdybyśmy byli go pozbawieni rozmawialibyśmy na poziomie wymiany telepatycznej.
Potrafisz?
Nasze ego pozwalaja nam na prowadzenie konwersacji i paradoksalnie pcha do rozwoju poprzez stawianie pytań
Gdybyśmy byli go pozbawieni rozmawialibyśmy na poziomie wymiany telepatycznej.
Potrafisz?
-
irina
nigdzie nie pisalem ze nie posiadam ego ... 
tylko pomiedzy posiadaniem ego a jego eskalacja jest pewna roznica ....
:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
Arimare napisał(a):nigdzie nie pisalem ze nie posiadam ego ...
Nie eskalujmy go zatem
-
irina