Nigdy, nie strofowałam swojego dziecka za złe oceny, z uśmiechem na ustach mówiłam, żeby przyswajał co mu odpowiada. Podobnie do syna Aniszai, zawsze na bakier z systemem.
Pamiętam takie zdarzenie, kiedy zostałam zaproszona do szkoły przez wychowawczynię, która próbowała na mnie wyegzekwować sposób komunikacji z własnym dzieckiem. Otóż pani ta oznajmiła mi, że Moje dziecko zachowuje się niewłaściwie, prezentując ostentacyjna postawę braku strachu przed rodzicem, dziwiąc się z innym dzieciom ze się ich boją . Odpowiedziałam jej, że to problem tych rodziców i ich dzieci, nie mój. Powiem tylko tyle, ze wychowawczyni nie dając za wygraną skierowała nas do poradni psychologicznej, gdzie i tak nikt z nami nic nie wskórał. Nie dalismy sie
Pamiętam takie zdarzenie, kiedy zostałam zaproszona do szkoły przez wychowawczynię, która próbowała na mnie wyegzekwować sposób komunikacji z własnym dzieckiem. Otóż pani ta oznajmiła mi, że Moje dziecko zachowuje się niewłaściwie, prezentując ostentacyjna postawę braku strachu przed rodzicem, dziwiąc się z innym dzieciom ze się ich boją . Odpowiedziałam jej, że to problem tych rodziców i ich dzieci, nie mój. Powiem tylko tyle, ze wychowawczyni nie dając za wygraną skierowała nas do poradni psychologicznej, gdzie i tak nikt z nami nic nie wskórał. Nie dalismy sie
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
dobre
. Moja matka została wezwana do szkoły (podstawczak jeszcze ) i zakomunikowano jej ,że :" ma zadawać dziecku siedzenie cicho "
))))))))0 . Była też poradnia psychologiczna , sprawę świetnie amortyzował mój ojciec z którym miałem wspaniałą więź . Mama trochę się dawała zastraszyć .
. Moja matka została wezwana do szkoły (podstawczak jeszcze ) i zakomunikowano jej ,że :" ma zadawać dziecku siedzenie cicho "
))))))))0 . Była też poradnia psychologiczna , sprawę świetnie amortyzował mój ojciec z którym miałem wspaniałą więź . Mama trochę się dawała zastraszyć .- easy russian
Easy, te pochwały to na wyrost
Bo jak każdy rodzic wkuwa potrafię podłapać, a wtedy bierze górę moja choleryczna spuścizna po ojcu
Ryczę jak na prawdziwego Tau Ceti przystało
Mój syn zatem powinien mieć zdawane siedzenie cicho i w takiej samej pozycji na okrągło
Od małego był dobry herbatnik. W drugiej klasie podstawówki pani od angielskiego powiedział mu, ze zadanie trzeba zrobić inaczej niż zrobił on, na co mój syn stwierdził, że on zrobił właśnie tak, a inaczej robić nie będzie i jak jej się nie podoba to on sobie idzie, po czym wziął książki spakował i wyszedł z klasy. Cały Kuba.
Lepszy numer był na wizycie u psycholożek przed podstawówką. Stwierdziły, ze się nie nadaje, bo zrobił kilka zadań od końca. Znaczy najtrudniejsze pierwsze, resztę potem i jak mu się chciało. Wybiórczo bardzo. Nie wpisał się w schemat heheh.
Poza tym w ogóle z babami rozmawiać nie chciał. Wedle nich moje dziecko było nieprzygotowane do życia w społeczeństwie, bo jest nielogiczne. Na pytanie, co zrobił by gdy by ukradli mu rower odpowiedział, ze powiedział by mamie i poszedł dalej bawić. Spytałam się co w tym nielogicznego. Czy według nich miał złodzieja gonić lub dzwonić na 997? Albo też, gdy by odrzekł, że pójdziemy kupić nowy też był by nielogiczny, bo sporo rodziców na nowy rower, od ręki nie stać?
Ostatnio podpadł na religii, oznajmił księdzu ze bóg jest kosmitami i to oni stworzyli ludzi i ziemię. Nie wzywali mnie do szkoły heheh.
Poza tym ma awersje na naukę, bo go to jak twierdzi nuuudzi. Na jaszczury tez ma awersje, bo go nudzą. Nie raz słyszę " No nieeee, a wy znów o tych jaszczurach rozmawiacie
Mój syn zatem powinien mieć zdawane siedzenie cicho i w takiej samej pozycji na okrągło
Lepszy numer był na wizycie u psycholożek przed podstawówką. Stwierdziły, ze się nie nadaje, bo zrobił kilka zadań od końca. Znaczy najtrudniejsze pierwsze, resztę potem i jak mu się chciało. Wybiórczo bardzo. Nie wpisał się w schemat heheh.
Poza tym w ogóle z babami rozmawiać nie chciał. Wedle nich moje dziecko było nieprzygotowane do życia w społeczeństwie, bo jest nielogiczne. Na pytanie, co zrobił by gdy by ukradli mu rower odpowiedział, ze powiedział by mamie i poszedł dalej bawić. Spytałam się co w tym nielogicznego. Czy według nich miał złodzieja gonić lub dzwonić na 997? Albo też, gdy by odrzekł, że pójdziemy kupić nowy też był by nielogiczny, bo sporo rodziców na nowy rower, od ręki nie stać?
Ostatnio podpadł na religii, oznajmił księdzu ze bóg jest kosmitami i to oni stworzyli ludzi i ziemię. Nie wzywali mnie do szkoły heheh.
Poza tym ma awersje na naukę, bo go to jak twierdzi nuuudzi. Na jaszczury tez ma awersje, bo go nudzą. Nie raz słyszę " No nieeee, a wy znów o tych jaszczurach rozmawiacie
-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
- Droga życia: 1
Aniszai napisał(a):Ryczę jak na prawdziwego Tau Ceti przystało ;)
Hahhaa :D!!
Szacun i pokłony dla iriny i aniszai :D takie mamy to skarby :D haha
kaszub999 napisał(a): w ogóle fenomen dziewiętnastek mających napad na zostanie matką jest ponoć jakąś regułą.
Opowiesz więcej o tym fenomenie i regule? :D hahaha bo się wpisuję w ten nurt od 2 lat ale na szczęście chyba mi przechodzi:D:D
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Cholera czy ja doczekam się potomstwa w tej inkarnacji z kobietą z korzeniami jak moje Tau Cetiańskimi - to moje jedyne marzenie

wtedy rozwalimy system

http://www.youtube.com/watch?v=be30cVizKco
wtedy rozwalimy system
http://www.youtube.com/watch?v=be30cVizKco
-
Don Juan Matus
Tau Ceti rządzi :D hahaha mam wrażenie że prawie same Tau Ceti na tym forum siedzą
Słońce gorące
-
luth
Nie obraście się, ale wszyscy macie wygórowane ja
. Ja jestem normalnym człowiekiem, i nie potrzebuje żadnych cudów na kiju by być sobą. Może nie trafiłem w temat, ale normalni ludzie też ISTNIEJĄ 
. Ja jestem normalnym człowiekiem, i nie potrzebuje żadnych cudów na kiju by być sobą. Może nie trafiłem w temat, ale normalni ludzie też ISTNIEJĄ 
-
miska1
luth napisał(a):Tau Ceti rządzihahaha mam wrażenie że prawie same Tau Ceti na tym forum siedzą
Nie wszyscy

-
irina
miska1 napisał(a):Nie obraście się, ale wszyscy macie wygórowane ja. Ja jestem normalnym człowiekiem, i nie potrzebuje żadnych cudów na kiju by być sobą. Może nie trafiłem w temat, ale normalni ludzie też ISTNIEJĄ
Poprosze o definicję normalnego człowieka
-
irina
To ktoś który nie jest jakimś zjawiskiem, myślącym o sobie jako ktoś kto jest kimś 

-
miska1
No moje Ja (ego?) czasem jak złapie fazę to tryska samozachwytem do słońca i z powrotem :)
normalni ludzie nie istnieją :D każdy jest niepowtarzalnym zjawiskiem, pięknym w sobie :) kaażdy. Drecho i jego pAnIeNkA tEsH sOm :)
Irina - ok, sorki :D
normalni ludzie nie istnieją :D każdy jest niepowtarzalnym zjawiskiem, pięknym w sobie :) kaażdy. Drecho i jego pAnIeNkA tEsH sOm :)
Irina - ok, sorki :D
Słońce gorące
-
luth
Ja nie jestem normalnym człowiekiem - jestem zwierzęciem - świnką morską (
) a to czy mam wygórowane ja to już można powiedzieć lub nie, można się w tym zakochać lub znienawidzić, róbta co chceta..
najlepiej rozkochaj i wygóruj tak swoje ja a wtedy oboje będziemy szczęśliwi
, bo na razie jeśli coś chcesz odemnie a nie patrzysz w tym samym kierunku to klapa, bo ja nic nie chce od ciebie, możesz sobie być jaka/i chcesz
Tylko podrzućta mi kobietę która jest w pełni wolna, bo takich nie widu niesłychu w moich kręgach no, ale rozglądam się i od początku inkarnacji czuję, że czeka gdzieś za rogiem
chociaż w związku jednym byłem i na serio myślałem że to jest to, ale wyszła qpa gdy połamałem rządzące schematy które świadczą o 'normalnym' związku
najlepiej rozkochaj i wygóruj tak swoje ja a wtedy oboje będziemy szczęśliwi
, bo na razie jeśli coś chcesz odemnie a nie patrzysz w tym samym kierunku to klapa, bo ja nic nie chce od ciebie, możesz sobie być jaka/i chceszTylko podrzućta mi kobietę która jest w pełni wolna, bo takich nie widu niesłychu w moich kręgach no, ale rozglądam się i od początku inkarnacji czuję, że czeka gdzieś za rogiem
chociaż w związku jednym byłem i na serio myślałem że to jest to, ale wyszła qpa gdy połamałem rządzące schematy które świadczą o 'normalnym' związku
-
Don Juan Matus
Nie to nie tak, są ludzie tacy jak ja, którzy chcą coś zmienić, a nigdy na to nie będą mieli szans
. A są tacy którzy, mają zmiane od zawsze. Przeciaż jest tarot, wasze szczęśliwe liczby, jakaś droga, znaki, itD. niema co wymieniać 
-
miska1
freemind napisał(a):Ja nie jestem normalnym człowiekiem - jestem zwierzęciem - świnką morską () a to czy mam wygórowane ja to już można powiedzieć lub nie, można się w tym zakochać lub znienawidzić, róbta co chceta..
najlepiej rozkochaj i wygóruj tak swoje ja a wtedy oboje będziemy szczęśliwi, bo na razie jeśli coś chcesz odemnie a nie patrzysz w tym samym kierunku to klapa, bo ja nic nie chce od ciebie, możesz sobie być jaka/i chcesz
Tylko podrzućta mi kobietę która jest w pełni wolna, bo takich nie widu niesłychu w moich kręgach no, ale rozglądam się i od początku inkarnacji czuję, że czeka gdzieś za rogiem
I kolega z góry
Ostatnio edytowano 21 sty 2011, 21:59 przez miska1, łącznie edytowano 1 raz
-
miska1
Free napisz mi jakie schematy połamałeś haha :D tu albo na PW jeśli wolish :D
Słońce gorące
-
luth