Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Moje drogie Exiodi, do lasu marsz. Bez zbędnych pytań.
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert
Moje drogie Exiodi, do lasu marsz. Bez zbędnych pytań.

Mój drogi Uzuli marsz to ty sobie możesz mówić do psa ale nie do mnie.Gadaj bardziej po ludzku bo w końcu urodziłeś sie na ziemi :>.
Avatar użytkownikaExiodus Mężczyzna
poznanie miłości duchowej

Imię: Damian
Droga życia: 33
Typ: 4 - Indywidualista
Zodiak: rak
Och przepraszam jaśnie Pana :shock:
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert
<turla się:D>

jesteście rozkoszni:D

Exodi nie pusz się tylko posłuchaj Uzuliego :D nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz do lasu, ja gdy spaceruję po lesie czuję jak mi się rozchodzą mrowienia w górę i w dół kręgosłupa, a później wszerz i wzdłóż całego ciała, zwłaszcza tylnie aspekty czakr czuję, nie wiem czemu akurat tak :). No i taki spokój od środka:)
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza
Och przepraszam jaśnie Pana

To ja przepraszam źle cię zrozumiałem Uzuli #-o :roll: Było minęło nie chcę żadnych zbędnych sprzeczek bo to tylko prowadzi do konfliktu.Tak jak pisałeś oczekuje wiadomość prywatnej z cierpliwością :thumbright: .
jesteście rozkoszni:D

Dziękuję 8)
Exodi nie pusz się tylko posłuchaj Uzuliego :D nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz do lasu, ja gdy spaceruję po lesie czuję jak mi się rozchodzą mrowienia w górę i w dół kręgosłupa, a później wszerz i wzdłóż całego ciała, zwłaszcza tylnie aspekty czakr czuję, nie wiem czemu akurat tak :). No i taki spokój od środka:)

Trochę za daleko mam do lasu jak już tylko pola i najlepiej nocą gdzie widać gwiazdy ale co racja to racja nic nie zaszkodzi się przejść kawałek czasami poprawia humor.
Avatar użytkownikaExiodus Mężczyzna
poznanie miłości duchowej

Imię: Damian
Droga życia: 33
Typ: 4 - Indywidualista
Zodiak: rak

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”