1, 2
Moje drogie Exiodi, do lasu marsz. Bez zbędnych pytań.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
Moje drogie Exiodi, do lasu marsz. Bez zbędnych pytań.
Mój drogi Uzuli marsz to ty sobie możesz mówić do psa ale nie do mnie.Gadaj bardziej po ludzku bo w końcu urodziłeś sie na ziemi :>.
-
Exiodus
poznanie miłości duchowej - Imię: Damian
- Droga życia: 33
- Typ: 4 - Indywidualista
- Zodiak: rak
Och przepraszam jaśnie Pana 
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
<turla się:D>
jesteście rozkoszni:D
Exodi nie pusz się tylko posłuchaj Uzuliego :D nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz do lasu, ja gdy spaceruję po lesie czuję jak mi się rozchodzą mrowienia w górę i w dół kręgosłupa, a później wszerz i wzdłóż całego ciała, zwłaszcza tylnie aspekty czakr czuję, nie wiem czemu akurat tak :). No i taki spokój od środka:)
Exodi nie pusz się tylko posłuchaj Uzuliego :D nic Ci się nie stanie jak się przejdziesz do lasu, ja gdy spaceruję po lesie czuję jak mi się rozchodzą mrowienia w górę i w dół kręgosłupa, a później wszerz i wzdłóż całego ciała, zwłaszcza tylnie aspekty czakr czuję, nie wiem czemu akurat tak :). No i taki spokój od środka:)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Och przepraszam jaśnie Pana
To ja przepraszam źle cię zrozumiałem Uzuli
Dziękuję
Exodi nie pusz się tylko posłuchaj Uzuliegonic Ci się nie stanie jak się przejdziesz do lasu, ja gdy spaceruję po lesie czuję jak mi się rozchodzą mrowienia w górę i w dół kręgosłupa, a później wszerz i wzdłóż całego ciała, zwłaszcza tylnie aspekty czakr czuję, nie wiem czemu akurat tak
. No i taki spokój od środka:)
Trochę za daleko mam do lasu jak już tylko pola i najlepiej nocą gdzie widać gwiazdy ale co racja to racja nic nie zaszkodzi się przejść kawałek czasami poprawia humor.
-
Exiodus
poznanie miłości duchowej - Imię: Damian
- Droga życia: 33
- Typ: 4 - Indywidualista
- Zodiak: rak