Podoba ci się ten obraz?
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
zależy który? aktualnie nie widzę, za to muszę narysować.. ale nie o ten pytasz, bo jeszcze go nie ma
więc który obraz?

-
foolie
bądź_sobą.DuBiDaY.kanapkę_jedz
- Imię: Alinoe
- Droga życia: 5
- Typ: 4w5
- Zodiak: tygrys
1- Spokój, zdrowie, zadowolenie z życia. Większa możliwość realizacji planów, pasji i zamierzeń. - A wszystko to uzyskujemy kosztem niewielkiej pracy nad sobą.
2- Depresje, załamania nerwowe, poczucie nieszczęścia i szamotanie się w tym zamkniętym kręgu niemocy i niezrozumienia.
A ty Sinbardzie, który obraz wolisz?
2- Depresje, załamania nerwowe, poczucie nieszczęścia i szamotanie się w tym zamkniętym kręgu niemocy i niezrozumienia.
A ty Sinbardzie, który obraz wolisz?
-
baska
- Imię: Barbara
- Droga życia: 7
- Zodiak: koza, strzelec
Mam mętlik w głowie, samoleczenie jest bezskuteczne, bo nie wiem czy dobrą diagnozę sobie wystawiam, przez to zamieszanie we łbie, sercu itd czuję się taka mała i bezradna, melancholia podgryza i chce mnie zjeść! Nie mogę jej na to pozwolić! Mam dość prozaicznych problemów z którymi się nie zmierzę dopóki nie pokonam sama siebie i swoich mentalnych kłopotów.
To ja poproszę obrazek nr 1. W chwili obecnej nie mam czym zapłacić za niego więc sobie będę go oglądała i czerpała z tego widoku motywację
Daj Bóg!
To ja poproszę obrazek nr 1. W chwili obecnej nie mam czym zapłacić za niego więc sobie będę go oglądała i czerpała z tego widoku motywację

-
foolie
Samoleczenie jest skuteczne, ale nie wystarczy spróbować.
Początki są trudne, bo mętlik w głowie przeszkadza. Z czasem będzie coraz łatwiej i coraz szybciej będziesz reagowała na autosugestię.
Powodzenia i wytrwałości.
Początki są trudne, bo mętlik w głowie przeszkadza. Z czasem będzie coraz łatwiej i coraz szybciej będziesz reagowała na autosugestię.
Powodzenia i wytrwałości.
-
baska
Dziękuję Ci Kochanie
Działasz cuda. Prawda, że to wszystko w mózgu siedzi
Sama wybudowałam wokół siebie mur. Nie wiem dlaczego, ale to nie był najlepszy pomysł. Ciężko się wytarabanić no ale jaki mam wybór 

-
foolie
Czuję się jakbym wygrzebując się strasznie niezdarnie i okraszone gorszym dniem następnym, który doprowadza mnie do płaczu... by potem móc się cieszyć jak dziecko
Bo niczego więcej mi do szczęścia nie było trzeba poza tym co mam... To piękne móc to mieć i rzeczywiście... nie chcę siać dalej złego ziarna

-
foolie
ah, i nie dokończyłam: w sumie to dokończyłam tylko gramatykę popierdoliłam
hooray! aaaa
ładny dwubiegun mam ... taki objaw hipochondrii.. po prostu objaw...czasami chcę się tylko zamknąć w sobie i sobie ryczeć, dołować się.. nudzi mnie to. ale trochę przecież trzeba
nie ma tak, że wszystko jest różowe. Life is brutal. I kopas nas w dupas... Ja chyba nie chcę tego świata rozumieć... i dlatego tak powoli to do mnie dociera wszystko.. i muszę COŚ zrobić, i to coś to musi być 'to coś'! nie byle coś... co ja takiego robię? coś tam zawsze robię, ale to nie ma punktów wytycznych
To ni ma linia ciągła. To je galimatias, to jest .. ?? To są złe ruchy i 'granie', zwłaszcza defensywne, które jest fest ofensywne i... nie wiem czy to ktoś zrozumie, ale ja tego też nie rozumię. Chyba trzeba mieć to 'gdzieś'
W sprawie grafomani to ja sobie sama chyba nie pomogę :O Oj, jak boleję.. i śpiąca jestem aaaaaaaa.... zzz xxx zzz x-/ Mam to w dupie! No raczej, że mam to w dupie! Tzn, nie mam ale przez chwilę wolę mieć, bo to są śmieci, śmieci i jeszcze raz śmieci! Przecież nie mogę siebie nienawidzieć. No co to za przykład? Eee.. marny by był mój naśladowca, oj...
Chlip się robi chlipowo bosze, nienawidzę facetów, poza chłopcami bo ci to są takie słodkie dzieci
a faceci to są... daleko odbiegają od stereotypowego ideału nas kobiet
czuję się jak wiedźma, skaza płci pięknej? tylko tej obojętnej... a może tak se tylko wmawiam.. nie ma ideałów a jednak każdy rozgląda się za swoim puzzlem... ja-puzzel na środku a dookoła doczepiane puzzle z każdej strony świata, wschodu, zachodu, północy czy południa, byle do popołudnia ciao miau i żeby każdy znalazł co chciał. Aaaamen

-
foolie
więcej ruchó a mniej p...XXXnia
-
foolie
Nie ważne jak się wygrzebujesz, ważne że pierwsze przebłyski już są , już widać.
Można powiedzieć, że wysunęłaś główkę z kokonu, który sama utkałaś.
Na razie rozglądasz się, cofasz co chwilę, ale skorupa już jest przebita, już dociera tam światełko i rozjaśnia mrok.
Można powiedzieć, że wysunęłaś główkę z kokonu, który sama utkałaś.
Na razie rozglądasz się, cofasz co chwilę, ale skorupa już jest przebita, już dociera tam światełko i rozjaśnia mrok.
-
baska
Coś nie chce żebym pisała
Niech to! A ja chciałam tylko zapytać Was czy spotkaliście się z czymś w kształcie 'uosobionej burzy'?

-
foolie
Wyjaśnij, co masz na myśli, bo nie bardzo rozumiem.
-
baska
Ciężko to opisać, ale tak jakby ta burza była kimś. Głupie nie 

-
foolie
Masz na myśli zwykłą burzę , naturalną ulewę z piorunami?
Odebrałaś ją jako żyjącą osobę?
Wszystko na tym świecie ŻYJE.
Robert Monroe pięknie opisał przyszłość /ze swoich podróży OOBE/
W przyszłości dusze będą mogły "wypożyczać ciała ludzkie, które leżą i czekają na "turystów" -oczywiście specjalnie zabezpieczone przed rozpadem.
Będziemy mogli wskoczyć w każde inne ciało, czy materię i poczuć ich życie.
Zakosztował tego .
Był chmurą, która leniwie płynie po niebie. Czuł jak rośnie w siłę, nabrzmiewa...
Był listkiem na wietrze.
Był pumą, która leniwie wypoczywała na drzewie. Czuł siłę i moc, czuł jak prężą się mięśnie...
I małą rybką, którą nagle dopadła drapieżna ryba. Tuż przed połknięciem jego przewodnik 'WYDOBYŁ" go / jego duszę, energię/ z ciała rybki uznając, że na pierwszy raz takie doświadczenie bycia KIMŚ, nie jest potrzebne.
Wszystko żyje, myśli i czuje.
Wygląda na to, że w tamtym momencie to dostrzegłaś, zrozumiałaś istotę ziemskiego życia.- choć był to zaledwie przebłysk.
Masz jedną dużą zaletę, że potrafisz to nazwać i choć mówisz że to głupie, to jednak świadczy, że jesteś wrażliwa, otwarta i pewnie stąd te twoje rozterki i cała ta szamotanina.
Odbierasz i rozumiesz więcej , niż inni ludzie i jak się wyciszysz, to docenisz, że to dar.
Odebrałaś ją jako żyjącą osobę?
Wszystko na tym świecie ŻYJE.
Robert Monroe pięknie opisał przyszłość /ze swoich podróży OOBE/
W przyszłości dusze będą mogły "wypożyczać ciała ludzkie, które leżą i czekają na "turystów" -oczywiście specjalnie zabezpieczone przed rozpadem.
Będziemy mogli wskoczyć w każde inne ciało, czy materię i poczuć ich życie.
Zakosztował tego .
Był chmurą, która leniwie płynie po niebie. Czuł jak rośnie w siłę, nabrzmiewa...
Był listkiem na wietrze.
Był pumą, która leniwie wypoczywała na drzewie. Czuł siłę i moc, czuł jak prężą się mięśnie...
I małą rybką, którą nagle dopadła drapieżna ryba. Tuż przed połknięciem jego przewodnik 'WYDOBYŁ" go / jego duszę, energię/ z ciała rybki uznając, że na pierwszy raz takie doświadczenie bycia KIMŚ, nie jest potrzebne.
Wszystko żyje, myśli i czuje.
Wygląda na to, że w tamtym momencie to dostrzegłaś, zrozumiałaś istotę ziemskiego życia.- choć był to zaledwie przebłysk.
Masz jedną dużą zaletę, że potrafisz to nazwać i choć mówisz że to głupie, to jednak świadczy, że jesteś wrażliwa, otwarta i pewnie stąd te twoje rozterki i cała ta szamotanina.
Odbierasz i rozumiesz więcej , niż inni ludzie i jak się wyciszysz, to docenisz, że to dar.
-
baska
Mam na myśli zwykłą burzę, którą odebrałam jako osobę nieżyjącą....
-
foolie