Amsmuda różowiasty lub kremowy? :D
Kształt kółko lub sześcian :D
PS: Vela ja też wierzę w drugą myśl jak najbardziej :).
Kształt kółko lub sześcian :D
PS: Vela ja też wierzę w drugą myśl jak najbardziej :).
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Amasunda napisał(a):sinsemilla napisał(a):To ja zapodam `zagadkę` też przy okazjiMoże ktoś złapał pociągową Myśl...
Synek poprosił mnie wczoraj o narysowanie w jego notesiku pewnego kształtu (figury geometrycznej), który ostatnio go fascynuje. No więc, co za kształt niezgrabnie narysowałam?
Nie zgadłaś Sinsemillko,a ten kształt to może romb?
Odpowiedź dam jutro wieczorem.
Jest to bardzo inspirujący kształt
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
sześcian?może trapez albo ostrosłup?ośmiokąt?hmmmm.....
-
Amasunda
猿も木から落ちる - Imię: Izabela
- Droga życia: 8
- Typ: Rozjemca
- Zodiak: Byk,świnia
-
Joe Black
- Typ: 4w5
- Zodiak: Ryby
luth napisał(a):Amsmuda różowiasty lub kremowy?
Kształt kółko lub sześcian
PS: Vela ja też wierzę w drugą myśl jak najbardziej.
eh nie:-D do kiedyż wam dać czas?hmm.... coś mi się widzi że, Pandziunia znowu będzie miał rację
-
Amasunda
Bo pierwszy często myśli umysł jeśli się go nie uciszy, a dopiero druga nieco ciszej odzywa się intuicja ;P
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Zodiak: tygrys
Ale zazwyczaj to własnie intuicja lub przeswity jasnowidzenia zabierają pierwsze głos. Pierwsze wrażenie. Potem wtrąca się umysl i zaczyna analizowac. Tak bynajmniej jest w moim przypadku.
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Przepraszam, ale muszę:
"Bynajmniej" nie jest tym samym co "Przynajmniej".
Nie wiem skąd się wziął ten nawyk językowy który ostatnio jest coraz częstszy...
A co do kolejności - to chyba już zależy od stanu świadomości... Jeśli ktoś jest w pełni świadomy i nie ucisza swojego umysłu, raczej pierwszy wchodzi chyba umysł (jak politycy - zagłusza wszystko inne i dopiero jak się wygada to daje dojść do głosu innym), natomiast jeśli jest się w bardziej zrelaksowanym stanie umysłu, podsypia się, czy celowo ucisza się umysł/medytuje, wtedy pierwszy impuls będzie z niezagłuszonej intuicji ;P
"Bynajmniej" nie jest tym samym co "Przynajmniej".
Nie wiem skąd się wziął ten nawyk językowy który ostatnio jest coraz częstszy...
A co do kolejności - to chyba już zależy od stanu świadomości... Jeśli ktoś jest w pełni świadomy i nie ucisza swojego umysłu, raczej pierwszy wchodzi chyba umysł (jak politycy - zagłusza wszystko inne i dopiero jak się wygada to daje dojść do głosu innym), natomiast jeśli jest się w bardziej zrelaksowanym stanie umysłu, podsypia się, czy celowo ucisza się umysł/medytuje, wtedy pierwszy impuls będzie z niezagłuszonej intuicji ;P
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Zodiak: tygrys
Wszystkim tym, którzy mi wierzą, pięknie dziękuję!
Może jakiś tam potencjał mam, ale trza nad nim popracować. Muszę się nauczyć rozpoznawać, co jest u mnie zgadywaniem, a co intuicją. To trudne zadanie, ale im więcej będziemy ćwiczyć, tym powinny być lepsze wyniki. Są tutaj osoby, których talent telepatyczny się wybija.
Do rzeczy:
kształt: koło
kolor lakieru: pierwsza myśl: Magenta, druga: zieleń
Może jakiś tam potencjał mam, ale trza nad nim popracować. Muszę się nauczyć rozpoznawać, co jest u mnie zgadywaniem, a co intuicją. To trudne zadanie, ale im więcej będziemy ćwiczyć, tym powinny być lepsze wyniki. Są tutaj osoby, których talent telepatyczny się wybija.
Do rzeczy:
-
Vela
- Zodiak: koziorożec
Są uzdolneni bardziej i mniej.
Myślę sobie że nie można się zrażać niepowodzeniami, jestem pewien że u każdego mozna to wyćwiczyć
Musimy się motywować, o.
Myślę sobie że nie można się zrażać niepowodzeniami, jestem pewien że u każdego mozna to wyćwiczyć
Musimy się motywować, o.
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Joe Black napisał(a):Musimy się motywować, o.
O.

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Najbliżej była panda, zwana przewrotnie JoeBlackiem 
O. jak OWAL.
Owal, czyli kształt Życia.
Jak jajo
"Don Juan twierdził, że nasza kompletna istota składa się z dwóch dostrzegalnych części. Pierwsza to ciało fizyczne, które wszyscy umiemy postrzegać; druga to ciało świetliste, kokon, który widzą tylko czarownicy, a który sprawia, że wyglądamy jak ogromne świetliste jaja. - C. Castaneda"
W nagrodę, zdjecie:

O. jak OWAL.
Owal, czyli kształt Życia.
Jak jajo

"Don Juan twierdził, że nasza kompletna istota składa się z dwóch dostrzegalnych części. Pierwsza to ciało fizyczne, które wszyscy umiemy postrzegać; druga to ciało świetliste, kokon, który widzą tylko czarownicy, a który sprawia, że wyglądamy jak ogromne świetliste jaja. - C. Castaneda"
W nagrodę, zdjecie:

[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Vela napisał(a):Wszystkim tym, którzy mi wierzą, pięknie dziękuję!Może jakiś tam potencjał mam, ale trza nad nim popracować. Muszę się nauczyć rozpoznawać, co jest u mnie zgadywaniem, a co intuicją. To trudne zadanie, ale im więcej będziemy ćwiczyć, tym powinny być lepsze wyniki. Są tutaj osoby, których talent telepatyczny się wybija.
![]()
Do rzeczy:
Bravo Velcia!!!twoja druga myśl zgadła(dokładnie to limonkowy) a ta magenta to co to za kolor wogóle?
No popatrz Sinsemillko ,,owal" interesujący kształt dla dzieci,ciekawe czy mój syncio też tak kiedyś stwierdzi

-
Amasunda
Mwahaha
Nie wyglądam jak jajo, bardziej jak widelec, ale i tak słit słit foto pandy.
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Jak widelec?Pandziuniu nie dokarmiany zwierzak z Ciebie 
-
Amasunda