Naturalnie pandy żyją w zielonym 
Tapeta jest zielona.
Tapeta jest zielona.
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Mi bordo chodzi po głowie...
-
Vela
- Droga życia: 8
- Typ: 4w5
- Zodiak: koziorożec
sinsemilla napisał(a):Naturalnie pandy żyją w zielonym
Tapeta jest zielona.
hehe dobre!!!!a jakbyś zdradził Pandziuniu kochany jaka ta fototapeta?tzn.jakiś krajobraz(widzę ciągle jakieś drzewo i zieleń),czy może inna tematyka,niekoniecznie przyrodnicza?

-
Amasunda
猿も木から落ちる - Imię: Izabela
- Typ: Rozjemca
- Zodiak: Byk,świnia
ja miałem wizje zielonego z niebieskim
Jestem Bogiem i na kogo spojrzę, tego kocham, ponieważ jestem wszystkim, co widzę i kocham to, czym jestem.
-
BobBlunt
Żyć aby kochać, kochać aby żyć - Imię: Jestem, który jestem
-
Joe Black
- Zodiak: Ryby
A że tak się zapytam,ile jeszcze będziesz czekał ?aż ktoś zgadnie?czy jak się poddamy czy jeszcze inaczej?
to może żółta ta tapeta?bo skoro milczysz ,te kolory co do tej pory wymieniliśmy nietrafione
-
Amasunda
no powiem, powiem, ta fototapeta przedstawia rajską plaże, jest tam dużo fioletu i granatu oraz żołci, a sama tapeta w pokoju jasno fioletowa 

Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
Aaa! God damn it! >_<
Wynika z tego, że druga myśl jest u mnie lepsza, ale pewnie nikt mi nie uwierzy...
Za drugim razem pomyślałam o kolorze fiołkowym!!!
Wynika z tego, że druga myśl jest u mnie lepsza, ale pewnie nikt mi nie uwierzy...
Za drugim razem pomyślałam o kolorze fiołkowym!!!

-
Vela
- Zodiak: koziorożec
Bardzo ładnie więc musi to wyglądać całościowo,fajnie musisz mieć w pokoju,no nic ,nikt nie zgadł 
Om to zgadujcie ,na początek myślę proste: jakiego koloru jest lakier na moich paznokciach?
Om to zgadujcie ,na początek myślę proste: jakiego koloru jest lakier na moich paznokciach?
-
Amasunda
Amasunda napisał(a):Bardzo ładnie więc musi to wyglądać całościowo,fajnie musisz mieć w pokoju,no nic ,nikt nie zgadł
czerwony

Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
Vela ja Ci wierzę jak najbardziej, nie martw się, trenuj dalej 

Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
nuntisunya81 napisał(a):Amasunda napisał(a):Bardzo ładnie więc musi to wyglądać całościowo,fajnie musisz mieć w pokoju,no nic ,nikt nie zgadł
czerwony
Nie
-
Amasunda
Amasunda napisał(a):Om to zgadujcie ,na początek myślę proste: jakiego koloru jest lakier na moich paznokciach?
oM.
Czarny lub brązowy
To ja zapodam `zagadkę` też przy okazji
Może ktoś złapał pociągową Myśl... Synek poprosił mnie wczoraj o narysowanie w jego notesiku pewnego kształtu (figury geometrycznej), który ostatnio go fascynuje. No więc, co za kształt niezgrabnie narysowałam?
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
sinsemilla napisał(a):Amasunda napisał(a):Om to zgadujcie ,na początek myślę proste: jakiego koloru jest lakier na moich paznokciach?
oM.
Czarny lub brązowy![]()
To ja zapodam `zagadkę` też przy okazjiMoże ktoś złapał pociągową Myśl...
Synek poprosił mnie wczoraj o narysowanie w jego notesiku pewnego kształtu (figury geometrycznej), który ostatnio go fascynuje. No więc, co za kształt niezgrabnie narysowałam?
Nie zgadłaś Sinsemillko,a ten kształt to może romb?
-
Amasunda
-
Joe Black