Komentarze?
-
Nazcain
- Imię: Piotr
- Droga życia: 7
- Typ: 5w4
- Zodiak: Lew, bawół
Somnambulicy są również bardziej podatni na hipnozę.
Co do agresywności to czytałem w "Czwartym wymiarze", że nawet w Polsce było kilka przypadków [nastolatek zaatakował matkę i siostrę nożem] w których strona oskarżona została uniewinniona ze względu na Somnambulizm.
Co do agresywności to czytałem w "Czwartym wymiarze", że nawet w Polsce było kilka przypadków [nastolatek zaatakował matkę i siostrę nożem] w których strona oskarżona została uniewinniona ze względu na Somnambulizm.
Zmiany.
-
Neoo
=O= - Posty: 42
- Typ: 2w1
- Zodiak: Waga
Heh, mi sie raz przydarzylo, ze zapamietalem co robilem podczas lunatykowania ( tak, chodze i spie
). Pamietam, ze poszedlem na dol do rodzicow w jakiejs sprawie, ( najlepsze bylo to, ze nie wiedzialem po co, tylko szlem na dol nic nie myslac w przekonaniu, ze po prostu sie obudzilem i chcialem im cos przekazac
). Pamietam jak moj tata pytal sie o co chodzi, a ja zaczalem cos belkotac, potem moj tata usmiechnal sie i poprosil zebym poszedl spac
No to poszedlem nie zastanawiajac sie nad niczym i nawet nie pamietam kiedy zasnalem (pewnie juz spalem jak tam szlem
). Nastepnego dnia sie wszystko potwierdzilo. Wiecej razy nie zdarzylo mi sie byc 'swiadomym', albo tego nie pamietam, kto to wie 
). Pamietam, ze poszedlem na dol do rodzicow w jakiejs sprawie, ( najlepsze bylo to, ze nie wiedzialem po co, tylko szlem na dol nic nie myslac w przekonaniu, ze po prostu sie obudzilem i chcialem im cos przekazac
No to poszedlem nie zastanawiajac sie nad niczym i nawet nie pamietam kiedy zasnalem (pewnie juz spalem jak tam szlem -
mk_cafe
Bąbel :) - Imię: Michał
- Droga życia: 5
- Typ: 4w5
- Zodiak: Ryby