Komentarze?
Avatar użytkownikaNazcain Mężczyzna

Imię: Piotr
Droga życia: 7
Typ: 5w4
Zodiak: Lew, bawół

Post 13 lip 2005, 16:42

Somnambulicy są również bardziej podatni na hipnozę.
Co do agresywności to czytałem w "Czwartym wymiarze", że nawet w Polsce było kilka przypadków [nastolatek zaatakował matkę i siostrę nożem] w których strona oskarżona została uniewinniona ze względu na Somnambulizm.
Zmiany.
Neoo Mężczyzna
=O=

Typ: 2w1
Zodiak: Waga

Post 13 lip 2005, 23:36

Heh, mi sie raz przydarzylo, ze zapamietalem co robilem podczas lunatykowania ( tak, chodze i spie :) ). Pamietam, ze poszedlem na dol do rodzicow w jakiejs sprawie, ( najlepsze bylo to, ze nie wiedzialem po co, tylko szlem na dol nic nie myslac w przekonaniu, ze po prostu sie obudzilem i chcialem im cos przekazac :P). Pamietam jak moj tata pytal sie o co chodzi, a ja zaczalem cos belkotac, potem moj tata usmiechnal sie i poprosil zebym poszedl spac :) No to poszedlem nie zastanawiajac sie nad niczym i nawet nie pamietam kiedy zasnalem (pewnie juz spalem jak tam szlem :P). Nastepnego dnia sie wszystko potwierdzilo. Wiecej razy nie zdarzylo mi sie byc 'swiadomym', albo tego nie pamietam, kto to wie :P
Avatar użytkownikamk_cafe Mężczyzna
Bąbel :)

Imię: Michał
Droga życia: 5
Typ: 4w5
Zodiak: Ryby

Powrót do działu „Numer 1”