- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Post 24 kwi 2006, 20:21

JA swego czasu czytałem art o reinkarnacj i tym kim byliśmy w poprzednim życiu. Ponoć pozostałości po porzednim życiu są w naszym ciele takie jak blizny itd. CZytałeś możę o tym dziecku w okkolicahc Gdańska co pamiętało swoje życie ??
Ojej czepiasz się. Jeszcze w jakąs depresje wpadne przez ciebie i co w tedy ?? specjalnie edytowałem posta żeby nie było :)Co złego to nie ja
Ostatnio edytowano 24 kwi 2006, 20:35 przez Jakub, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownikaJakub Mężczyzna
Is A Metal Guru

Droga życia: 7
Typ: 7
Zodiak: baran

Post 24 kwi 2006, 20:30

Jakub napisał(a): okkolicahc Gdańska co pamiętało swoje życie ??

Chyba cos czytalem ale jak chce poklikac reinkanacji to jest do tego jak miewam osobny temat ;)

[Czasem miewasz słuszne mniemanio-miewania :P]
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<

"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."

NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
Avatar użytkownikaGothic Mężczyzna
Made in Universe

Imię: Adrian
Droga życia: 8

Post 30 kwi 2006, 21:40

mm hariajan ciekawy czlowiek jestes:P Fajnio ze w moim wieku;d;d;p
A wlasnie jakie cuda czyniles?? Cos tak konktretnego czy jakies przypadki, zabiegi okolicznosci, po jakich kursach jestes??

"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."

Made in Universe

Post 01 maja 2006, 23:25

:D no i jak zwykle Naz namieszal i teraz ma! ;) ja też zaczelam od strefy51 i samokontroli wg Naza <lol> to musialy być dla rednacza trudne chwile - oko w oko z moimi mailami <lol>
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
Avatar użytkownikamorphia Kobieta
biszkopt

Droga życia: 4
Typ: 4w5
Zodiak: baran

Post 02 maja 2006, 12:00

harijana napisał(a): ale juz taki jestem. slomiany zapal ;]

Witaj w klubie ;) Tez mam slomiany zapal do wiekszosci rzeczy chociaz do niektorych jak sie chce to mozna dojsc do perfekcji;d;d Trzeba cwiczyc cierpliwosc;d;d Zreszta pamietajmy Rozwoj Duchowy nie polega na cudach:D:D One moga sie manifestowac podczas tego rozwoju;d;d Tak sądzę:D

Made in Universe

Post 07 lip 2006, 00:06

Moje zainteresowania to jak dlugo pamięcią sięgam, poproztu zadawalem wiecej pytan niz slyszalem odpowiedzi.... kto inny mogł coś z tym zrobić jak nie JA SAM!!!! .... chęć poznania dlaczego jest tak a nie inaczej .... dlaczego człowiek w danej sytuacji robi tak a nie inaczej itp ...... piekne życie jednak czym wiemy więcej tym wiemy mniej. Przewalone więc czasami chciałbym poprostu wiedzieć jak najmniej :) ale szukam osób z którymi można się podzielić tym co się wie. Najlepiej kiedy znajdzie się osobe w której widzimy własne odbicie :)
...never ever give up!!!.....
Avatar użytkownikasztudynt Mężczyzna

Post 10 lip 2006, 20:46

Ja sama dokładnie nie wiem skąd te moje zainteresowania. Od zawsze pociągały mnie magiczne tematy, rozwój duszy, parapsychologia. Myślę że ta magia jest gdzieś tam wkręślona w moją osobowość, stąd też może te moje zainteresowania...Zawsze wierzylam w coś wyższego, magicznego, co pomagało mi odnaleźć moją drogę i przeznaczenie...Kiedyś gdy widziałam gazety mówiące o tym wszystkich miałam ochotę zacząć je czytać..Próbowalam też uciec od moich nieco dziwnych zainteresowań...Zawsze byłam wrażliwa i próbowałam odkryć tajemnice jakie kryje moja dusza, jak dojść do rozwikłania moich poblemów gł.nieśmiałości...:)
pozdrawiam
Romantyczna Kobieta

Typ: 4 indywidualista
Zodiak: Ryby, Wąż

Post 11 lip 2006, 12:51

Romantyczna napisał(a): jak dojść do rozwikłania moich poblemów gł.nieśmiałości...

I tu mi sie podoba kobita, ma jeden konkretny cel w zyciu do osiagniecia :D:DHmm.. moglby jesczze ktos tutaj napsiac co sie nie wypowiadal..:P A mzoe dla reszty ezoteryka jest jak to LN napisal " oglądanie kreskówek"?:D:D

Made in Universe

Post 27 lip 2006, 20:48

Ja się intersuję, bo się wkurzyłem na Kościół katolicki...:D...ale nie tylko...po prostu jest to pociągające...;)
Out of the silent planet
out of the silent planet we are...
Avatar użytkownikaironek_48 Mężczyzna
"Przebudzony"

Imię: Rafał
Droga życia: 9
Typ: 4w3
Zodiak: Lew

Post 27 lip 2006, 21:18

ironek_48 napisał(a):Ja się intersuję, bo się wkurzyłem na Kościół katolicki...

?? mozesz to wytlumaczyc, troche nie rozumiem tego podejscia...
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Zodiak: Waga, Bawół

Post 28 lip 2006, 15:23

Po prostu uznałem, że trzyma ludzi w niewoli i oddala od Boga...
Out of the silent planet
out of the silent planet we are...
Avatar użytkownikaironek_48 Mężczyzna
"Przebudzony"

Imię: Rafał
Droga życia: 9
Typ: 4w3

Post 29 lip 2006, 10:36

Odkąd pamiętam w mojej rodzinie zawsze były tradycja związana z praktykami ezoteryki i okultyzmu Już jako mały dzieciak miałem kontakt z tym całkiem „innym światem” Pamiętam jak do mojej śp. Babki przychodziły kobiety z dziećmi na które rzekomo ktoś rzucił urok Mój ojciec natomiast przez około dziesięć lat należał do Dragon Rouge niestety nigdy nie osiągnął swojego wymarzonego celu przeszkodził mu w tym rak płuc Jedyną „normalną” osobą w mojej rodzinie była moja matka Nie była ona katoliczką ale nie pochwalała praktyk mojego ojca kochała go jednak więc przymykała na to oko Jest jeszcze mój starszy brat który postanowił kontynuować to co zaczął ojciec w DR dzięki niemu wiele się dowiedziałem
Koth Mężczyzna

Imię: Adam
Droga życia: 5
Typ: Indywidualista
Zodiak: Wodnik

Post 29 lip 2006, 12:10

Musze powiedziec ze nie specjalnie wiedzialem co to Dragon Rouge... Tak pobierznie przejzalem informacje o owej organizacji i bardzo mi sie spodobalo jedno zaloze Aktywacja ukrytych sił wewnętrznych czlowieka ukrytych mozliwosci, czyli nie jednoczenie sie z Bogiem tylko to czlowiek sam przez rozwoj staje sie Bogiem. Poza tym praktyki podrozy astralnych to nastepne co mi sie tam spodobalo, wyzsze stany swiadomosci, tylko ten styl gotycki, bardzo mroczny chyba jednak by mi nie sluzyl ;)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Zodiak: Waga, Bawół

Post 16 sie 2006, 10:18

Moje zainteresowanie sie wzieło od książki Potęga Podświadomosci Josepha Murphego.

Potem n forum kulturystycznym dostałem bana, przenioslem sie na forum w ktorym jest m.in. o Psychologi etc. i tam zaczolem rozwijac swoje zdolnosci. :lol:
Raskus Mężczyzna

Post 16 sie 2006, 10:55

Ze studni.
Od teraz w Strefie http://strefa51.webd.pl/forum/ .
Powód: http://forum.przebudzenie.net/viewtopic.php?t=687
Do tego moderacja zorientowana na jedyne słuszne poglądy, których broni nawet tolerując chamstwo o ile je propaguje. Pozdrawiam! :)
Avatar użytkownikaLuke_Nuke Mężczyzna
Kalif/Krzyżowiec/Reakcjonista

Imię: Łukasz
Droga życia: 5
Typ: 2w1

Powrót do działu „Ludzie”