JA swego czasu czytałem art o reinkarnacj i tym kim byliśmy w poprzednim życiu. Ponoć pozostałości po porzednim życiu są w naszym ciele takie jak blizny itd. CZytałeś możę o tym dziecku w okkolicahc Gdańska co pamiętało swoje życie ??
Ojej czepiasz się. Jeszcze w jakąs depresje wpadne przez ciebie i co w tedy ?? specjalnie edytowałem posta żeby nie było
Co złego to nie ja
Ojej czepiasz się. Jeszcze w jakąs depresje wpadne przez ciebie i co w tedy ?? specjalnie edytowałem posta żeby nie było
Co złego to nie jaOstatnio edytowano 24 kwi 2006, 20:35 przez Jakub, łącznie edytowano 1 raz
-
Jakub
Is A Metal Guru - Posty: 65
- Droga życia: 7
- Typ: 7
- Zodiak: baran
Jakub napisał(a): okkolicahc Gdańska co pamiętało swoje życie ??
Chyba cos czytalem ale jak chce poklikac reinkanacji to jest do tego jak miewam osobny temat
[Czasem miewasz słuszne mniemanio-miewania
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8
mm hariajan ciekawy czlowiek jestes:P Fajnio ze w moim wieku;d;d;p
A wlasnie jakie cuda czyniles?? Cos tak konktretnego czy jakies przypadki, zabiegi okolicznosci, po jakich kursach jestes??
A wlasnie jakie cuda czyniles?? Cos tak konktretnego czy jakies przypadki, zabiegi okolicznosci, po jakich kursach jestes??
-
Gothic
"We're jamming
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
I wanna jam it with you,
We're jamming, jamming
And I hope you like jamming too"
-
morphia
biszkopt - Posty: 664
- Droga życia: 4
- Typ: 4w5
- Zodiak: baran
harijana napisał(a): ale juz taki jestem. slomiany zapal ;]
Witaj w klubie
-
Gothic
Moje zainteresowania to jak dlugo pamięcią sięgam, poproztu zadawalem wiecej pytan niz slyszalem odpowiedzi.... kto inny mogł coś z tym zrobić jak nie JA SAM!!!! .... chęć poznania dlaczego jest tak a nie inaczej .... dlaczego człowiek w danej sytuacji robi tak a nie inaczej itp ...... piekne życie jednak czym wiemy więcej tym wiemy mniej. Przewalone więc czasami chciałbym poprostu wiedzieć jak najmniej
ale szukam osób z którymi można się podzielić tym co się wie. Najlepiej kiedy znajdzie się osobe w której widzimy własne odbicie 
ale szukam osób z którymi można się podzielić tym co się wie. Najlepiej kiedy znajdzie się osobe w której widzimy własne odbicie 
...never ever give up!!!.....
-
sztudynt
Ja sama dokładnie nie wiem skąd te moje zainteresowania. Od zawsze pociągały mnie magiczne tematy, rozwój duszy, parapsychologia. Myślę że ta magia jest gdzieś tam wkręślona w moją osobowość, stąd też może te moje zainteresowania...Zawsze wierzylam w coś wyższego, magicznego, co pomagało mi odnaleźć moją drogę i przeznaczenie...Kiedyś gdy widziałam gazety mówiące o tym wszystkich miałam ochotę zacząć je czytać..Próbowalam też uciec od moich nieco dziwnych zainteresowań...Zawsze byłam wrażliwa i próbowałam odkryć tajemnice jakie kryje moja dusza, jak dojść do rozwikłania moich poblemów gł.nieśmiałości...
pozdrawiam
pozdrawiam
-
Romantyczna
- Typ: 4 indywidualista
- Zodiak: Ryby, Wąż
Romantyczna napisał(a): jak dojść do rozwikłania moich poblemów gł.nieśmiałości...
I tu mi sie podoba kobita, ma jeden konkretny cel w zyciu do osiagniecia
-
Gothic
Ja się intersuję, bo się wkurzyłem na Kościół katolicki...
...ale nie tylko...po prostu jest to pociągające...
Out of the silent planet
out of the silent planet we are...
-
ironek_48
"Przebudzony" - Imię: Rafał
- Droga życia: 9
- Typ: 4w3
- Zodiak: Lew
ironek_48 napisał(a):Ja się intersuję, bo się wkurzyłem na Kościół katolicki...
?? mozesz to wytlumaczyc, troche nie rozumiem tego podejscia...
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
xD
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół
Po prostu uznałem, że trzyma ludzi w niewoli i oddala od Boga...
Out of the silent planet
-
ironek_48
"Przebudzony" - Imię: Rafał
- Droga życia: 9
- Typ: 4w3
Odkąd pamiętam w mojej rodzinie zawsze były tradycja związana z praktykami ezoteryki i okultyzmu Już jako mały dzieciak miałem kontakt z tym całkiem „innym światem” Pamiętam jak do mojej śp. Babki przychodziły kobiety z dziećmi na które rzekomo ktoś rzucił urok Mój ojciec natomiast przez około dziesięć lat należał do Dragon Rouge niestety nigdy nie osiągnął swojego wymarzonego celu przeszkodził mu w tym rak płuc Jedyną „normalną” osobą w mojej rodzinie była moja matka Nie była ona katoliczką ale nie pochwalała praktyk mojego ojca kochała go jednak więc przymykała na to oko Jest jeszcze mój starszy brat który postanowił kontynuować to co zaczął ojciec w DR dzięki niemu wiele się dowiedziałem
-
Koth
- Imię: Adam
- Droga życia: 5
- Typ: Indywidualista
- Zodiak: Wodnik
Musze powiedziec ze nie specjalnie wiedzialem co to Dragon Rouge... Tak pobierznie przejzalem informacje o owej organizacji i bardzo mi sie spodobalo jedno zaloze Aktywacja ukrytych sił wewnętrznych czlowieka ukrytych mozliwosci, czyli nie jednoczenie sie z Bogiem tylko to czlowiek sam przez rozwoj staje sie Bogiem. Poza tym praktyki podrozy astralnych to nastepne co mi sie tam spodobalo, wyzsze stany swiadomosci, tylko ten styl gotycki, bardzo mroczny chyba jednak by mi nie sluzyl 
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
xD
xD
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół
Moje zainteresowanie sie wzieło od książki Potęga Podświadomosci Josepha Murphego.
Potem n forum kulturystycznym dostałem bana, przenioslem sie na forum w ktorym jest m.in. o Psychologi etc. i tam zaczolem rozwijac swoje zdolnosci.
Potem n forum kulturystycznym dostałem bana, przenioslem sie na forum w ktorym jest m.in. o Psychologi etc. i tam zaczolem rozwijac swoje zdolnosci.
-
Raskus
Ze studni.
Od teraz w Strefie http://strefa51.webd.pl/forum/ .
Powód: http://forum.przebudzenie.net/viewtopic.php?t=687
Do tego moderacja zorientowana na jedyne słuszne poglądy, których broni nawet tolerując chamstwo o ile je propaguje. Pozdrawiam!
Powód: http://forum.przebudzenie.net/viewtopic.php?t=687
Do tego moderacja zorientowana na jedyne słuszne poglądy, których broni nawet tolerując chamstwo o ile je propaguje. Pozdrawiam!

-
Luke_Nuke
Kalif/Krzyżowiec/Reakcjonista - Imię: Łukasz
- Droga życia: 5
- Typ: 2w1