Oto kolejny wątek z wyssanych z palca kosmicznych problemów niezaistniałych falka,:
Drewno:
"Ala ma kota,poczytała jej mama ,że Ali kot jest czarny i lubi przekraczac ulice i chodzić własnymi drogami.
Ali kot kupowałby Wiskas bo dzięki temu robi zdrową kupkę,a ona bardzo lubi się do niego przytulać.''
oraz:
Przychodzi do mnie niezła dziewczyna,przynosi towar nie byłejaki jej ojciec ma rzeznie i swinie zarzyna a ja uwielbiam kaszanke i flaki.Nigdy nie oddam nie oddam nikomu mojej wolnosci i salcesonu!
Jedwab:
Magiczny,przepiękny kot wrózki Ali ma sniadą i lsniącą sierść,jak kazdy swiadomy swej istoty kot,prawdziwy chodzi własnymi drogami.Co upoluje to zje a jego natura uwodzi wszelkie osamotnione kobiety,które doceniają ich wdzięk i dostojenstwo ,gdyż koty to arystokracja.Czesanie go pod włos jest wbrew temu co lubi.
oraz;
Gdy uzywam francuskich przekleństw czuje jakbym podcierał się jedwabiem.
Diament:
Kot behemot czesto oddawał się pasji transcendentalnej medytacji,jego struktura ciał odzwierciedlała ekspansję całego zółtego pęku indygo w tej emanacji,Ekspansja radiacyjnego swiatła wewnętrznego i medytacja nad nim jest przekroczeniem kondycji profana i stwarza skonczone mozliwosci dla rozwoju procesu nieosobniczego dla ludzkiego gatunku.oraz kota (Mistrzem tej parafrazy/pastiszu jest Uzuli ,pojęty-niepojety)
Konkluzja:
W zasadzie mówimy o tym samym uzywając róznego języka,róbmy to dalej gdyż nieporozumienia to sprawa słowna i mało wazna.

Drewno:
"Ala ma kota,poczytała jej mama ,że Ali kot jest czarny i lubi przekraczac ulice i chodzić własnymi drogami.
Ali kot kupowałby Wiskas bo dzięki temu robi zdrową kupkę,a ona bardzo lubi się do niego przytulać.''
oraz:
Przychodzi do mnie niezła dziewczyna,przynosi towar nie byłejaki jej ojciec ma rzeznie i swinie zarzyna a ja uwielbiam kaszanke i flaki.Nigdy nie oddam nie oddam nikomu mojej wolnosci i salcesonu!
Jedwab:
Magiczny,przepiękny kot wrózki Ali ma sniadą i lsniącą sierść,jak kazdy swiadomy swej istoty kot,prawdziwy chodzi własnymi drogami.Co upoluje to zje a jego natura uwodzi wszelkie osamotnione kobiety,które doceniają ich wdzięk i dostojenstwo ,gdyż koty to arystokracja.Czesanie go pod włos jest wbrew temu co lubi.
oraz;
Gdy uzywam francuskich przekleństw czuje jakbym podcierał się jedwabiem.
Diament:
Kot behemot czesto oddawał się pasji transcendentalnej medytacji,jego struktura ciał odzwierciedlała ekspansję całego zółtego pęku indygo w tej emanacji,Ekspansja radiacyjnego swiatła wewnętrznego i medytacja nad nim jest przekroczeniem kondycji profana i stwarza skonczone mozliwosci dla rozwoju procesu nieosobniczego dla ludzkiego gatunku.oraz kota (Mistrzem tej parafrazy/pastiszu jest Uzuli ,pojęty-niepojety)
Konkluzja:
W zasadzie mówimy o tym samym uzywając róznego języka,róbmy to dalej gdyż nieporozumienia to sprawa słowna i mało wazna.

Listen to my muscle memory.
-
falko
wysłuhaj pamięci mych muskułów - Posty: 706
falko napisał(a):Oto kolejny wątek z wyssanych z palca kosmicznych problemów niezaistniałych falka.
Abstrakt Potencjału - czyli jak Doświadczać coś czego nie Doświadczasz aka Doświadczenie "Urojone".
Multiwersum - Czyli Równoległy Stań Świadomości innych Potencjalnych Stanów Świadomości. : )))
Samoświadomość - możliwość Życia na wielu wymiarach Rzeczywistości jednocześnie. xDDD
: )))
Falko zrobił trzy różne światy i każdym z nich był.
Nawet dał im nazwy.
Nazwy Rzeczywistości to Drewno, Jedwab i Diament.
Każda rzeczywistość powoduje wysnucie innych wniosków.
Każda jest unikatowym Doświadczeniem.
Bardzo ładnie. ^ ^
JAK JESZCZE JEST?
-
Sinbard
Blackbird - Imię: Mariusz
- Zodiak: Wodny Smok
Sinbard napisał(a):Nazwy Rzeczywistości
A co to jest Rzeczywistość ?

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
sinsemilla napisał(a):Sinbard napisał(a):Nazwy Rzeczywistości
A co to jest Rzeczywistość ?
Rzeczywistość albo inaczej Plan.
Zbiór rzeczy możliwych i nie możliwych warunkowany świadomą, lub nieświadomą wiarą w "prawa" i zasady.
Np jeśli ktoś wierzy, że pomidor nie jest smaczny i nie spróbuje go.
Mimo, że gdyby go spróbował to zasmakował by się w nim i bardzo polubił - jego Doświadczenie Jest Urojone.
Wierzy w prawo, które nie jest prawdziwe: "pomidor jest niesmaczny, nie smakuje mi".
Doświadczający nie może tak powiedzieć, bo tego nie wie - dlatego jest to Doświadczenie Urojone - lecz Uważane i w konsekwencji Doświadczane jako Prawdziwe.
Podstaw sobie za pomidor cokolwiek i jak stoisz... to lepiej usiądź. xDDD
Ostatnio edytowano 15 sty 2012, 17:45 przez Sinbard, łącznie edytowano 4 razy
-
Sinbard
Aha.Sinbard napisał(a):Zbiór rzeczy możliwych i nie możliwych warunkowany wiarą w "prawa" i zasady.
rzeczy możliwe i niemożliwe hmmm..
to działanie umysłu, organizmu. Skoro coś organizmowi "szkodzi" to nie ma tu lubi nie lubi. Ja np. taką surową cebulę zwracam

ja myślę, że rzeczywistość, to odbieranie zmysłowe "rzeczy". hmm...

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
sinsemilla napisał(a):Aha.Sinbard napisał(a):Zbiór rzeczy możliwych i nie możliwych warunkowany wiarą w "prawa" i zasady.
rzeczy możliwe i niemożliwe hmmm..
to działanie umysłu, organizmu. Skoro coś organizmowi "szkodzi" to nie ma tu lubi nie lubi. Ja np. taką surową cebulę zwracam/..
ja myślę, że rzeczywistość, to odbieranie zmysłowe "rzeczy". hmm...
To "duży" [LOL XDDD] temat i cokolwiek nie powiesz zawsze mieści się w Abstrakcie Potencjału. ^ ^
Sęk w tym, że są takie wymiary w których tak nie jest. ^ ^
Ale to nie dzisiaj.
Nie spieszy się nam prawda? : )
-
Sinbard
Sinbard napisał(a):Nie spieszy się nam prawda? : )
Potencjalnie

[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla