Czy jest cos takiego mozliwe,ze ja wysylam pytanie-sygnal ,a ktos inny to odbiera w zupelnie innym rejonie np.Polski.
I odbiorca odpowiada na te pytania lub podaje wskazowki np.przez sny(na jawie).
Jest cos takiego i jak to sie nazywa...?
Jak to mozna wytlumaczyc?
I odbiorca odpowiada na te pytania lub podaje wskazowki np.przez sny(na jawie).
Jest cos takiego i jak to sie nazywa...?
Jak to mozna wytlumaczyc?
-
feniks27
-
Redbull
- Droga życia: 8
- Typ: 1w2
- Zodiak: Rak
Chyba telepatia - reszta się zgadza
.
Od teraz w Strefie http://strefa51.webd.pl/forum/ .
Powód: http://forum.przebudzenie.net/viewtopic.php?t=687
Do tego moderacja zorientowana na jedyne słuszne poglądy, których broni nawet tolerując chamstwo o ile je propaguje. Pozdrawiam!
Powód: http://forum.przebudzenie.net/viewtopic.php?t=687
Do tego moderacja zorientowana na jedyne słuszne poglądy, których broni nawet tolerując chamstwo o ile je propaguje. Pozdrawiam!

-
Luke_Nuke
Kalif/Krzyżowiec/Reakcjonista - Imię: Łukasz
- Droga życia: 5
- Typ: 2w1
- Zodiak: Lew
No chyba jednak zdecydowanie telepatia
Telekineza to przemieszczanie jakichs przedmiotow i takie tam...
A jak to mozna wytlumaczyc!?! Ano mozliwosci naszego umyslu, jeszcze wiele do odkrycia przed nami, jakies 90% zdolnosci umylu jest jeszcze nieodgadniona.
Telekineza to przemieszczanie jakichs przedmiotow i takie tam... Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Hmm.. Telepatia jest możliwa.. tylko, że jezeli chcialbys sie tym zajac to lohoh... masz troche lat jeszcze przed soba. No ale wszystko zalezy od wiary w siebie co nie ?:D
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."
NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
-
Gothic
Made in Universe - Imię: Adrian
- Droga życia: 8
Ja slyszalem,ze odebrac sygnal moze ktos nie wtajemniczony .gorzej z tym co wysyla sygnal...
Nie kojarzylem tego z telepatia-bo myslalem,ze przy tym trzeba przynajmniej widziec twarz kogos....raczej kojarzylem to z jasnowidzeniem...
Dzieki-macie jakies linki zwiazane z telepatia(wiem,ze jest wyszukiwarka-ale moze ktos zna
jakies ciekawe strony zwiazane z telepatia...
tia
Nie kojarzylem tego z telepatia-bo myslalem,ze przy tym trzeba przynajmniej widziec twarz kogos....raczej kojarzylem to z jasnowidzeniem...
Dzieki-macie jakies linki zwiazane z telepatia(wiem,ze jest wyszukiwarka-ale moze ktos zna
jakies ciekawe strony zwiazane z telepatia...
tia
-
feniks27
Jeżeli mowa o sygnale, to o jakim? Co byłoby odbiornikiem i nadajnikiem? Jaką formę miałby sygnał?
PRAWDA ZAWSZE SIĘ OBRONI, JEŚLI NIKT TEGO NIE ZABRONI ANI NIE OGRANICZY
-
Nightwalker
Racjonalista - Posty: 537
Nadajnikiem bylby tu czlowiek a odbiornikiem tez czlowiek....
Sygnalem byloby tu mysl-pytanie wyslane do calego swiata,a drugi czlowiek odebral te pytanie i odpowiedzial nazwijmy to poprzez sny-jasnowizje ...
Forma tych sygnalow to "sygnaly ludzkie"..
Interesuje mnie tez pytanie(poza pytaniami z pierwszego postu),dlaczego dany czlowiek ten a ten odebral to sygnal-pytanie...
Ja nie znam sie na "czarach"...nie wiem nawet jak to sklasyfikowac...mam nadzieje,ze ktos wie o czym mowie...
Sygnalem byloby tu mysl-pytanie wyslane do calego swiata,a drugi czlowiek odebral te pytanie i odpowiedzial nazwijmy to poprzez sny-jasnowizje ...
Forma tych sygnalow to "sygnaly ludzkie"..
Interesuje mnie tez pytanie(poza pytaniami z pierwszego postu),dlaczego dany czlowiek ten a ten odebral to sygnal-pytanie...
Ja nie znam sie na "czarach"...nie wiem nawet jak to sklasyfikowac...mam nadzieje,ze ktos wie o czym mowie...
-
feniks27
Salut
Telepatia zachodzi najintesywniej pomiędzy dwoma osobami, które się znają i są powiązane ze sobą emocjonalnie. Emocje i uczucia są paliwem, dzięki którym mogą się porozumieć. Świadomie formułujesz myśl, zaś podświadomości dajesz działać, usuwając się ze skupiania na świadmości - tzn. przechodzisz na tryb "uczuciowy".
Hm. To zależy. Osoby podobne Tobie (Twojej duszy) odbiorą sygnał, inne nie. Chociaż wszystko jest ze sobą powiązane - i niektórzy mogą przekręcić treść sygnału (tzn. inaczej go opowiedzieć), to wibracja - emocja sygnału pozostanie taka sama.
Au revoir
Telepatia zachodzi najintesywniej pomiędzy dwoma osobami, które się znają i są powiązane ze sobą emocjonalnie. Emocje i uczucia są paliwem, dzięki którym mogą się porozumieć. Świadomie formułujesz myśl, zaś podświadomości dajesz działać, usuwając się ze skupiania na świadmości - tzn. przechodzisz na tryb "uczuciowy".
Hm. To zależy. Osoby podobne Tobie (Twojej duszy) odbiorą sygnał, inne nie. Chociaż wszystko jest ze sobą powiązane - i niektórzy mogą przekręcić treść sygnału (tzn. inaczej go opowiedzieć), to wibracja - emocja sygnału pozostanie taka sama.
Au revoir
- Felyne
Nadajnikiem nie jest radio ale antena, człowiek więc nie może być nadajnikiem.
Co rozumiesz przez "sygnały ludzkie"? Postać sygnału to np. sygnał elektryczny - analogowy, modulowany częstotliwościowo itd. - jak podobnie sprecyzowałbyś sygnał ludzki? Jak ta myśl miałaby być przesyłana? Jasnowidzenie byłoby obrazem, nie sygnałem lub nośnikiem informacji.
Dlaczego związek emocjonalny ma mieć znaczenie?
Emocja sygnału??
:lol:
Co rozumiesz przez "sygnały ludzkie"? Postać sygnału to np. sygnał elektryczny - analogowy, modulowany częstotliwościowo itd. - jak podobnie sprecyzowałbyś sygnał ludzki? Jak ta myśl miałaby być przesyłana? Jasnowidzenie byłoby obrazem, nie sygnałem lub nośnikiem informacji.
Dlaczego związek emocjonalny ma mieć znaczenie?
Emocja sygnału??
PRAWDA ZAWSZE SIĘ OBRONI, JEŚLI NIKT TEGO NIE ZABRONI ANI NIE OGRANICZY
-
Nightwalker
Racjonalista - Posty: 537
Felyne
Tylko mi chodzi o osoby,ktore sie nie znaly wczesniej.....a ich kontakt ogranicza sie jakies zdjecie...
Patrz taka sytuacja:
Ktos wysyla ten sygnal-pytanie ,a ktos inny ogladajac jej/jego zdjecie (moze wtedy nastapic trans???)odpowiada na te pytanie (ma nazwijmy to jasnowizje-sny)
i odpowiada na to pytanie-daje wskazowki...
Nightwalker
Ja sie tu kiepsko orientuje...opisuje pewna historie-jakbym wiedzial o co chodzi tobym nie pytal....
To jasne,ze wydaje sie dziwne,trudno to zrozumiec naukowo-jest to chyba niemozliwe.
Dlatego pytam w parapsychologii...
Moze ktos slyszal o czyms podobnym....
Tylko mi chodzi o osoby,ktore sie nie znaly wczesniej.....a ich kontakt ogranicza sie jakies zdjecie...
Patrz taka sytuacja:
Ktos wysyla ten sygnal-pytanie ,a ktos inny ogladajac jej/jego zdjecie (moze wtedy nastapic trans???)odpowiada na te pytanie (ma nazwijmy to jasnowizje-sny)
i odpowiada na to pytanie-daje wskazowki...
Nightwalker
Ja sie tu kiepsko orientuje...opisuje pewna historie-jakbym wiedzial o co chodzi tobym nie pytal....
To jasne,ze wydaje sie dziwne,trudno to zrozumiec naukowo-jest to chyba niemozliwe.
Dlatego pytam w parapsychologii...
Moze ktos slyszal o czyms podobnym....
-
feniks27
Salut
Poszukaj w Zwykłości.
Au revoir
Nightwalker napisał(a):Dlaczego związek emocjonalny ma mieć znaczenie?
Emocja sygnału??
Poszukaj w Zwykłości.
feniks27 napisał(a):Tylko mi chodzi o osoby,ktore sie nie znaly wczesniej.....a ich kontakt ogranicza sie jakies zdjecie...
Felyne napisał(a):Osoby podobne Tobie (Twojej duszy) odbiorą sygnał, inne nie.
Au revoir
- Felyne