Przyjrzałem się istocie oczy które tak namiętnie są tutaj opisywana i są to bardzo zabłąkane dusze , jedne z ciałami fizycznymi inne jako duchy ,które od Boskiej energii miłości w swojej ignorancji wprost proporcjonalnej do ego, odeszły stosunkowo daleko.
Nasi rodzimi przedstawiciele ciemnej strony mają moc niszczenia na poziomie minus 20.
Ale istoty oczy to wielokrotność tego , ta na która powołuje się ostatnio pan Uzuli ma moc minus 40, ale są i mocniejsi.
Od niedawna zostali jednak z planety ziemia usunięci, ponieważ robili dużo złego i bardzo przeszkadzali w podnoszeniu wibracji i przygotowaniu się ludzi to świetlistej transformacji z Boską energią miłości jaką niesie rok 2012 .
Raczej nie należy sądzić aby udało się im tutaj znowu przybyć i dalej rozrabiać.
Właśnie tego pilnują nasi Opiekunowie i tak to przeszkadza niektórym, bo nie mogą się doczekać posiłków.
I złudna nadzieja aby się doczekali.
Nasi rodzimi przedstawiciele ciemnej strony mają moc niszczenia na poziomie minus 20.
Ale istoty oczy to wielokrotność tego , ta na która powołuje się ostatnio pan Uzuli ma moc minus 40, ale są i mocniejsi.
Od niedawna zostali jednak z planety ziemia usunięci, ponieważ robili dużo złego i bardzo przeszkadzali w podnoszeniu wibracji i przygotowaniu się ludzi to świetlistej transformacji z Boską energią miłości jaką niesie rok 2012 .
Raczej nie należy sądzić aby udało się im tutaj znowu przybyć i dalej rozrabiać.
Właśnie tego pilnują nasi Opiekunowie i tak to przeszkadza niektórym, bo nie mogą się doczekać posiłków.
I złudna nadzieja aby się doczekali.
-
Włodekg1
- Imię: Włodek
Włodek masz zupełna racje ja też czułem odpychanie istoty Uzuli.A co na ty mforum oczyandromedy sie dzieje to koszmar... ludze sa zagubieni a myślą że ida do przodu.Ja tam za pare luźnych zdań od razu zostałem wyrzucony i nawet ip zablokowane.
I też widze ze istoty głupio podążające za Uzulim nie wiedzą co to anioły,archetypy i ogolnie nie wiedzą kim są.
Włodek Ty mi pasujesz
czuje napewno wiekszą bliskość niz do Uzuliego ;/
I też widze ze istoty głupio podążające za Uzulim nie wiedzą co to anioły,archetypy i ogolnie nie wiedzą kim są.
Włodek Ty mi pasujesz

-
MysticZibit
- Zodiak: Ryby
Każda istota jest Panem dla siebie i nie potrzebuje nadopiekuńczych pieszczot "opiekunów". Ma wolną wolę i za jej pośrednictwem doświadcza wszystkiego. Nie potrzebuje niczyjej pomocy, bo wszystko jest w niej, jest kompletna i tylko ona wie najlepiej co jest dla niej dobre a co nie i czego chce doświadczać a czego nie.
Za dużo Władcy Pierścieni Biały Magu
Mistic, to daj mu jeszcze buzi
Cześć Zombiaki
Za dużo Władcy Pierścieni Biały Magu

Mistic, to daj mu jeszcze buzi

Cześć Zombiaki

-
Muhad/Dominik Tęsknota za wolnością
- Imię: Dominik
- Droga życia: 3
- Zodiak: Panna
:) Włodekq1 ciekawe jak byś zareagował i co poczuł gdybyś zrobił eksperyment i nie stawiał oporu energiom Uzuliego etc i pozwolił im przez siebie przepłynąć jak przez przeźroczysta powłokę, która nie przyjmuje tylko przepuszcza :). Ale być może taki eksperyment byłby niebezpieczny, nie wiem :). Ale wydaje mi się to ciekawe :).
Mi też się wydaje, że każda istota jest kompletna w sobie :)
Mi też się wydaje, że każda istota jest kompletna w sobie :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Widać że jesteś ślepo podążającym na Uzulim człowiekiem... skoro mówisz że każdy jest dla siebie mistrzem dlaczego bronisz teraz Uzuliego jakbyś jednak nie poglebial sie w siebie lecz podazal za Uzulim?Wyrzekanie sie opiekunów to cel tego złego żebyście tak robili...Wtedy łatwiej wami manipulować albo ogolnie latwo was zaatakować..Wolna wola tak jest.Ja tylko mówię a co z waszym życiem zrobicie to wasza sprawa.
-
MysticZibit
Więc.... ja się podpisuję pod słowami luth i Dominika.
http://www.instytutnoble.pl/ - Rozwój świadomości.
-
Rillas
- Typ: parzystokopytne
Pan Włodek najpierw niech doświadczy "świadomych" podróży po kontinuum, a potem może cokolwiek oceniać. Na chwilę obecną zdradza jego negatywne intencje fakt, że pisze same sprzeczności. Jego jaźń doskonale to rozumie, ale opętanie każe mu pisać bzdury na temat nas samych. Nikt nam nie jest potrzebny, nikt nas za rączkę prowadzić nie musi. Na logikę ludzie. Mamy wolną wolę i jesteśmy kompletnymi istotami bez tego holograficznego więzienia. Nie potrzebujemy "bezinteresowności" opiekunów, bo sami sobie byśmy bez nich dobrze poradzili.Zostaliśmy stworzeni jako wolni i niezależni. Nie ma powodów, dla których miałoby się to zmienić.
Nie wiem jak niektóre Zombiaki z tego forum, ale ja nie będę pożywką na gadzi głód.
Nie wiem jak niektóre Zombiaki z tego forum, ale ja nie będę pożywką na gadzi głód.
-
MysticZibit napisał(a):Widać że jesteś ślepo podążającym na Uzulim człowiekiem... skoro mówisz że każdy jest dla siebie mistrzem dlaczego bronisz teraz Uzuliego jakbyś jednak nie poglebial sie w siebie lecz podazal za Uzulim?Wyrzekanie sie opiekunów to cel tego złego żebyście tak robili...Wtedy łatwiej wami manipulować albo ogolnie latwo was zaatakować..Wolna wola tak jest.Ja tylko mówię a co z waszym życiem zrobicie to wasza sprawa.
Ja nie podążam za nikim. Podążam za sobą. Uzuli przekazuje jedynie informacje, które sami możemy zweryfikować. My nie wyznawcy Jezusa, ani Buddy, żeby się do Ciebie upodabniać. Chcesz to załóż sobie medalion z wizerunkiem Paba Włodka i zrób dla niego jeszcze ołtarz i odmawiaj modlitwy do swoich opiekunów. Ciekawe tylko dlaczego do tej pory Pan Włodzio, biały mistrzu nie podał informacji kim są Ci opiekunowie. Myślisz Ty trochę?
-
OOBE to taka popularna rzecz a Ty myślisz że tylko Ty i tobie podobni tak umiecie.Hah opętanie co jeszcze..
Zaprawde wy jesteście mistrzami a my nędznikami... widac wlasnie ze wasze bledne Ego dziala.
A myślisz ze po co są tutaj stróżowie?to nie jest wolny świat.. opiekun broni przed takimi istotami jak Uzuli a Uzuli mowie żeby wyrzekać się stróżów mowiąc że jesteście juz perfekcyjni i ich nie potrzebujecie.
Nie ja nie myśle nic
ja wiem.. a Ty myslac ze to tylko sa informacje ktora mozesz zweryfikowac widac ze tkwisz w jego iluzji.
Upadek zaczyna się wtedy gdy nie docenia się zła.
Zaprawde wy jesteście mistrzami a my nędznikami... widac wlasnie ze wasze bledne Ego dziala.
A myślisz ze po co są tutaj stróżowie?to nie jest wolny świat.. opiekun broni przed takimi istotami jak Uzuli a Uzuli mowie żeby wyrzekać się stróżów mowiąc że jesteście juz perfekcyjni i ich nie potrzebujecie.
Nie ja nie myśle nic

Upadek zaczyna się wtedy gdy nie docenia się zła.
-
MysticZibit
Kochani czy wy na serio myślicie że macie wolną wole?
JEDEN tylko ma wolną wole...
Więc...
Każdy podział, ma tylko wolny wybór, a po to by się nauczyć czym jest wszystko, czym jest prawdziwa Boska Miłość, która uczyniła każdego na swe podobieństwo, dając mu wszystko czym sama jest, więc chyba prostym jest że się nie ma wolnej woli, zanim się nie stanie JEDNYM...
JEDEN tylko ma wolną wole...
Więc...
Każdy podział, ma tylko wolny wybór, a po to by się nauczyć czym jest wszystko, czym jest prawdziwa Boska Miłość, która uczyniła każdego na swe podobieństwo, dając mu wszystko czym sama jest, więc chyba prostym jest że się nie ma wolnej woli, zanim się nie stanie JEDNYM...
http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
-
SAM
Niema NIC Smiejszego.... - Imię: Szczęście
- Droga życia: 1
- Typ: bzdura
- Zodiak: bzdura
muszę się wypowiedziec
co do bieguna uzuli-włodekg1 nie mam najmniejszych wątpliwości choć nie stoję po żadnej stronie
--Włodekg pieprzysz chłopie o jakiś statystykach niszczenia minus 20, - 40 ???
co to ma być??? (śmiech na sali)
-2012 kompletnie nie do przewidzenia, tu sobie darujmy bo można gadać całą wieczność.
-Każda wolna istota nie ma czegoś takiego jak opiekuni!!!!
Nikt nikogo nie niańczy każdy jest wolny
czytając twoje wcześniejsze posty i w ogule wyczyny jesteś dla mnie zwykłym manipulatorem
trzymającym się brzytwy i broniącym się przed zdemaskowaniem.
werbujesz żółtodziobów do swoich praktyk alias ,,daj mi energie a ja ci obiecam że będziesz w 4g"
wszystkim tym (ja też) którzy są albo za włodkiem albo za uzulim radzę oczyszczać umysł i na chłodno z dystansem oceniac ich pracę oraz wejść w głąb siebie jak tu było już wspomniane
wtedy takie rzeczy jak wypisuje włodek będzie widać jak na talerzu
co do bieguna uzuli-włodekg1 nie mam najmniejszych wątpliwości choć nie stoję po żadnej stronie
--Włodekg pieprzysz chłopie o jakiś statystykach niszczenia minus 20, - 40 ???

co to ma być??? (śmiech na sali)
-2012 kompletnie nie do przewidzenia, tu sobie darujmy bo można gadać całą wieczność.
-Każda wolna istota nie ma czegoś takiego jak opiekuni!!!!

Nikt nikogo nie niańczy każdy jest wolny
czytając twoje wcześniejsze posty i w ogule wyczyny jesteś dla mnie zwykłym manipulatorem
trzymającym się brzytwy i broniącym się przed zdemaskowaniem.
werbujesz żółtodziobów do swoich praktyk alias ,,daj mi energie a ja ci obiecam że będziesz w 4g"
wszystkim tym (ja też) którzy są albo za włodkiem albo za uzulim radzę oczyszczać umysł i na chłodno z dystansem oceniac ich pracę oraz wejść w głąb siebie jak tu było już wspomniane
wtedy takie rzeczy jak wypisuje włodek będzie widać jak na talerzu
Przez pustkę umysłu do miłości bezwarunkowej...
-
bartezzz
bartezzz napisał(a):muszę się wypowiedziec
Ja też.
Albo nie

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Muhad/Dominik napisał(a):Każda istota jest Panem dla siebie i nie potrzebuje nadopiekuńczych pieszczot "opiekunów".
Moim opiekunem jest Słoneczko, nawet gdy śpi

Muhad/Dominik napisał(a):Cześć Zombiaki
Cześć!
bartezzz napisał(a):-2012 kompletnie nie do przewidzenia, tu sobie darujmy bo można gadać całą wieczność.
Tak.
Tu i teraz - to jest to na czym należy się skupić!
Przeszłość jak i przyszłość należy do śmierci.
Dziekuję i do widzenia!

Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla
Ludzie. ale jaja.
Wy to i trupa potraficie obudzić
Sprzedam 50% WJ i pół dziecka nieskończoności, szczególny na priv.
Mało używane, nie bite.(ręką)
Ostatnim właścicielem był dziadek gadek, z zamiłowania moherowy konfederat.
Muhad/Dominik i MysticZibit...
kto się czubi ten się lubi, a lubicie się tak bo jest coś co Was łączy - jesteście do siebie podobni...
spuście troszkę powietrza z "siebie", na pewno będzie wam lżej na sercu...
a dla pozostałej części widowni przesłanie na dzisiaj:
i jeszcze coś co jak mi się wydaje oddaje w pewnym stopniu różnice w postrzeganiu i tłumaczeniu rzeczywistości przez Włodka i Uzuliego:
(cytat z glosariusza wingmakers)
Wy to i trupa potraficie obudzić

Sprzedam 50% WJ i pół dziecka nieskończoności, szczególny na priv.

Mało używane, nie bite.(ręką)
Ostatnim właścicielem był dziadek gadek, z zamiłowania moherowy konfederat.
Muhad/Dominik i MysticZibit...
kto się czubi ten się lubi, a lubicie się tak bo jest coś co Was łączy - jesteście do siebie podobni...
spuście troszkę powietrza z "siebie", na pewno będzie wam lżej na sercu...
a dla pozostałej części widowni przesłanie na dzisiaj:
Czy nie uważasz, że to dziwne - powiedziała - że dokądkolwiek by się pojechało, na każdej planecie, wszędzie są świnie i kury, i kartofle?
Spoglądała na mnie kątem oka, krojąc cienkie plasterki szynki i rzucając je na patelnię.
- Nie wiedziałem o tym.
(...)
Smażona szynka skwierczała. Na drugą patelnię położyła masło i wbiła na nią jajka. Pokrojone w plasterki kartofle wrzuciła do szynki.
- Jak myślisz, dlaczego tak jest? - zapytała.
Zmarszczył czoło. - Myślę, że jest tylko jedno wyjaśnienie. Ludzie muszą pochodzić z jednej planety. Przenosząc się do innych miejsc zabierali ze sobą świnie, kury i kartofle.
Odwróciła się z poczerwieniałą twarzą. Może od gorąca.
- A więc rozumiesz. To jasne, prawda? A jednak nie spotkałam nikogo, kto by myślał w ten sposób. Wolą nie mieć do siebie zaufania i nienawidzić obcych niż przyznać, że mamy wspólnych przodków. - Pokręciła głową.
i jeszcze coś co jak mi się wydaje oddaje w pewnym stopniu różnice w postrzeganiu i tłumaczeniu rzeczywistości przez Włodka i Uzuliego:
(cytat z glosariusza wingmakers)
Modele Egzystencji
Istnieją dwa dominujące modele istnienia, które kształtują interakcje i przeznaczenie rasy ludzkiej. Owe modele egzystencji są następujace:
-- model Ewolucyjno-Zbawicielski(a'la Włodek)
-- model Transformacyjno-Samostanowiący(a'la Uzuli)
Każdy człowiek rozwija swój system wierzeń z jednego lub obu tych modeli egzystencji. Model ewolucyjno-zbawicielski jest panującym modelem głoszonym przez Hierarchię. Jego podstawowe zasady mówią, iż życie rozwija się poprzez opieranie metodologii Hierarchii na relacji typu nauczyciel-uczeń, oraz że rasie ludzkiej darowani są różni nauczyciele (zbawiciele), co tym samym umożliwia pod-hierarchiom kształtowanie i kontrolowanie informacji. Poprzez takie działania, jednostki są unieruchomione i odłączone od swej suwerenności. Podstawowe równanie ewolucyjno-zbawicielskiego modelu egzystencji wygląda następująco:
instrument ludzki + Hierarchia = związek z Bogiem przez zbawicielstwo.
W przypadku transformacyjno-samostanowiącego modelu egzystencji, jego podstawowe zasady mówią, że istota jest bezgraniczna, nieśmiertelna i suwerenna. Wszelka informacja napływa do istoty poprzez Inteligencję Źródła, a zatem to istota sama jest odpowiedzialna za dojście do własnego samo-oświecenia i samo-wyzwolenia, przez dostrojenie siebie do Inteligencji Źródła i "odstrojenie" od Hierarchii. Każdy staje się swoim własnym mistrzem, i każdy wewnątrz kołyski czasu i przestrzeni przekształca się z istoty ludzkiej w Suwereno-Integralność. Podstawowe równanie transformacyjno-samostanowiącego modelu egzystencji wygląda następująco:
Istota + Inteligencja Źródła = równość Pierwszemu Źródłu.
Jednym z wyzwań dla jednostki jest rozpoznanie owych dwóch dominujących modelów egzystencji oraz zintegrowanie ich celem stworzenia modelu syntezowego. Model syntezowy powoli wyłania się na Terze-Ziemi, i z wysokim prawdopodobieństwem ostatecznie stanie się dominującym modelem istnienia w tym wszechświecie. Będzie to model egzystencji, który najlepiej umożliwia zjednoczenie świadomości bez godzenia w suwerenność istoty i Pierwszego Źródła. Pozwoli to istocie być rezonującym naczyniem Inteligencji Źródła oraz eksplorować nowe pola wibracji jako w pełni świadoma reprezentacja Pierwszego Źródła.
Mamy tylko Siebie.
-
nuntisunya81
nuntisunya81 napisał(a):Wy to i trupa potraficie obudzić![]()
Zmartwychwstanie!

nuntisunya81 napisał(a):Sprzedam 50% WJ
Ja może bym i kupiła, a co to to "WJ" ?
[C. Castaneda]
[C. Castaneda]
-
sinsemilla