Włodekg1
Nie wiem czy masz rację, że Imperium Oriona opuściło Ziemię ? - bo w moim mózgu tkwi wciąż implant powodujący ciągły pisk i wiem, że to Szaraki na polecenie Orionidów mi to wszczepili - najpierw w 2001 roku, a potem wymienili w 2005 roku. W każdym bądź razie implant wciąż działa i powoduje bardzo przykre cierpienia duchowe, mentalne i psychiczne !!! Moim zdaniem Imperium chce wtargnąć w nasz wymiar aby zademonstrować swoją moc techniczną i okultystyczną !!! Jak będzie ??? Czy Opiekunowie nas obronią ??? - pożyjemy, zobaczymy ???
Nie wiem czy masz rację, że Imperium Oriona opuściło Ziemię ? - bo w moim mózgu tkwi wciąż implant powodujący ciągły pisk i wiem, że to Szaraki na polecenie Orionidów mi to wszczepili - najpierw w 2001 roku, a potem wymienili w 2005 roku. W każdym bądź razie implant wciąż działa i powoduje bardzo przykre cierpienia duchowe, mentalne i psychiczne !!! Moim zdaniem Imperium chce wtargnąć w nasz wymiar aby zademonstrować swoją moc techniczną i okultystyczną !!! Jak będzie ??? Czy Opiekunowie nas obronią ??? - pożyjemy, zobaczymy ???
-
M.Jacek Znający Boga i Szatana
- Imię: Jacek
- Droga życia: 9
- Zodiak: Wodnik
Co do czakr ?
W 2002 roku otworzyła mi się najwyższa czakra - był okres gdy Światłość przez nią intensywnie płynęła - potem była przerwa - a ostatnio po kilka razy dziennie doświadczam otwierania się czakry !!! Czuję, że idą zmiany - na lepsze ?
W 2002 roku otworzyła mi się najwyższa czakra - był okres gdy Światłość przez nią intensywnie płynęła - potem była przerwa - a ostatnio po kilka razy dziennie doświadczam otwierania się czakry !!! Czuję, że idą zmiany - na lepsze ?

-
M.Jacek Znający Boga i Szatana
- Imię: Jacek
- Droga życia: 9
- Zodiak: Wodnik
Włodekg1 napisał(a):Jeszcze taka ciekawostka , wirusy lubią kwaśne środowisko i dobrze jest nieco ograniczyć kwaśne potrawy. Sprawdziłem na sobie . To jest 100% pewna wiadomość.
Te wirusy które są w nas uśpione zaraz się aktywują i mamy za swoje.
Wazna uwaga: kwasne, rozregulowane srodowisko w organizmie jako produkt zlej diety a za tym niewlasciwej przemiany materii NIE JEST efektem przyjmowania kwasnych produktow. Jest wlasnie na odwrot: zakwaszenie powstaje w wyniku nadmiernego spozycia mięsa i przetworów, drobiu, ryb i jajek oraz potraw macznych i slodyczy. Odkwaszajaco (alkalizujaco) na organizm dzialaja wlasnie kwasne produkty, owoce i warzywa. Jak chce sie wyleczyc z kwasoty - nalezy pic sok np. z cytryny. Prawda jest, ze najlepsze srodowisko dla rozwoju wirusow i komorek rakowych, to srodowisko kwasne organizmu.
Co do ladowania energii stopami, to w pelni sie zgadzam. Spacer z psem w lesie i buty powieszone na szyi, do tego oddychanie "geometryczne" wg Fibonacciego + sungazing =

- yaphoto
M. Jacek Otworzyła Ci się ?
Ponoc korona jest otwarta w mniejszym lub większym stopniu zawsze,
nigdy nie rozumiem jak ktoś piszę że otworzyła mu się czakra korony
Ponoc korona jest otwarta w mniejszym lub większym stopniu zawsze,
nigdy nie rozumiem jak ktoś piszę że otworzyła mu się czakra korony

Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
- Typ: 4w5
- Zodiak: Ryby
Hej, poczytałam sobie tutaj o implantach. Nigdy nie słyszałam dziwnych pisków ani podobnych dźwięków znikąd, a przynajmniej nie tak żeby zwróciło to moja uwagę - do wczoraj.
Wczoraj usłyszałam w lewym uchu dziwny dźwięk, ale nie pisk a raczej coś jakby spięcie elektryczne/sztuczny ogień. Czy to znaczy ze tez jestem zaimplantowana ?
Wczoraj usłyszałam w lewym uchu dziwny dźwięk, ale nie pisk a raczej coś jakby spięcie elektryczne/sztuczny ogień. Czy to znaczy ze tez jestem zaimplantowana ?
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
Co to niby chipy są ? To jakim sposobem oni to wprowadzają ?
Moim zdaniem piski to działanie wibracji, istot które do ciebie przychodzą z innych wymiarów czy oktaw, jeżeli są to niskie wibracje piszczy w lewym uchu jeżeli wysokie to w prawym. Mi codziennie coś piszczy i szumi, kto tu twierdzi że to chip i na jakiej podstawie ?
Moim zdaniem piski to działanie wibracji, istot które do ciebie przychodzą z innych wymiarów czy oktaw, jeżeli są to niskie wibracje piszczy w lewym uchu jeżeli wysokie to w prawym. Mi codziennie coś piszczy i szumi, kto tu twierdzi że to chip i na jakiej podstawie ?
- Trzynasty
To ciekawe co mówisz Trzynasty.
A co do czipu - dźwięk który słyszałam był dość, hmm ... ja wiem ... bardziej pasuje do czegoś elektronicznego niż cielesnego. Stad moja kumancja w tym kierunku, chociaż to wydaje się jednak na logikę biorąc dość nieprawdopodobne.
A co do czipu - dźwięk który słyszałam był dość, hmm ... ja wiem ... bardziej pasuje do czegoś elektronicznego niż cielesnego. Stad moja kumancja w tym kierunku, chociaż to wydaje się jednak na logikę biorąc dość nieprawdopodobne.
-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
Każdy człowiek ma z marszu wszczepiony implant jak się rodzi. Słowo implant może się kojarzyć z czipem (fizycznym mikroprocesorkiem) ale jest to jak zauważył Trzynasty 'przedmiot' wyższych wymiarów, jest niewidoczny fizycznie, natomiast faktycznie wyczuwalny poprzez te piski i gwizdania na płaszczyźnie fizycznej.
Ja kiedyś tak miałam że mi piszczało, ale od bardzo dawna już tego nie doświadczam, ew. bardzo sporadycznie się zdarza :).
Joe Black eśli chodzi o czakrę korony ja też widzę ją zawsze jako otwartą choćby w najmniejszym stopniu :). Ale otworzyła się czakra korony może chodzi o pełen 'rozkwit' tej czakry :)
Ja kiedyś tak miałam że mi piszczało, ale od bardzo dawna już tego nie doświadczam, ew. bardzo sporadycznie się zdarza :).
Joe Black eśli chodzi o czakrę korony ja też widzę ją zawsze jako otwartą choćby w najmniejszym stopniu :). Ale otworzyła się czakra korony może chodzi o pełen 'rozkwit' tej czakry :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
M.Jacek ,statki gadów w popłochu opuściły naszą orbitę już prawie rok temu więc się nie daj straszyć .
Nie namierzyłem u Ciebie i implantu.
Podobne efekty daje nieco zaburzony przepływ energii a nawet początki obe też tak dają o sobie znać.
Nie namierzyłem u Ciebie i implantu.
Podobne efekty daje nieco zaburzony przepływ energii a nawet początki obe też tak dają o sobie znać.
-
Włodekg1
- Imię: Włodek
Nie za bardzo orientuję się czym te istoty gadzie są,
ale kiedyś, to było w lipcu jakoś, kiedy poprosiłem swojego Opiekuna o pomoc w wyjsciu z ciała,
w swoim pokoju zauważyłem istotę przypominającą dużego ślimaka.
Podczas projekcji nie mogłem się ruszyć, a po powrocie do ciała bolała mnie głowa.
Kiedyś już w sumie o tym pisałem tutaj, ale do dziś nie wiem co to mogło być.
ale kiedyś, to było w lipcu jakoś, kiedy poprosiłem swojego Opiekuna o pomoc w wyjsciu z ciała,
Podczas projekcji nie mogłem się ruszyć, a po powrocie do ciała bolała mnie głowa.

Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
- Zodiak: Ryby
Istoty gadzie są tak samo fizyczne jak my tylko w rozwoju technicznym poszły dalej od nas i udało im się posiąść technologię którą można by nazwać 4- gęstościową gdyby nie to że są na większym minusie niż nasi rodzimi przedstawiciele ciemniejszej strony.
Potrafią wpływać na atomy materii ,że te nabierają właściwości nie widzialności i mogą przenikać naszą materię bez przeszkód.
Na szczęście nie mogą już do nas przylatywać.
Z uwagi na to że na ziemi podnoszą się wibracje , to za jakiś czas zobaczymy na naszym niebie wiele obiektów ,których do tej pory nie widać.
Dla naszych oczu będą miały konsystencje mgły , ale będą widoczne.
Potrafią wpływać na atomy materii ,że te nabierają właściwości nie widzialności i mogą przenikać naszą materię bez przeszkód.
Na szczęście nie mogą już do nas przylatywać.
Z uwagi na to że na ziemi podnoszą się wibracje , to za jakiś czas zobaczymy na naszym niebie wiele obiektów ,których do tej pory nie widać.
Dla naszych oczu będą miały konsystencje mgły , ale będą widoczne.
-
Włodekg1
- Imię: Włodek
Joe Black napisał(a):Nie za bardzo orientuję się czym te istoty gadzie są,
Kolejna nieświadoma ofiara "opiekuna". Sami widzicie jak to sie kończy, za mało macie dowodów choćby na tym forum?
Ile razy mozna powtarzać, że opiekunowie to lipa i że nie są do niczego nam potrzebni.
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
Włodek coś nielogiczny Twój wywód jest. Oni tu są i bywają.
Mam zatem parę pytań:
1 Kto im zabronił przylatywać i dlaczego mieli by zakazu przestrzegać?
2 Kto zatem lata statkami, których nie widać - jak wiadomo gady pokonują materię - skoro nie latają nimi gady?
3 Skoro gady nie mogą, to czemu mogą szaraki?
4 Od kiedy rosnące wibracje Ziemi są przeszkodą dla gadów?
5 Czym są według Ciebie gady i konfederacja ?
6 Skąd u Ciebie takie informacje?
Mam zatem parę pytań:
1 Kto im zabronił przylatywać i dlaczego mieli by zakazu przestrzegać?
2 Kto zatem lata statkami, których nie widać - jak wiadomo gady pokonują materię - skoro nie latają nimi gady?
3 Skoro gady nie mogą, to czemu mogą szaraki?
4 Od kiedy rosnące wibracje Ziemi są przeszkodą dla gadów?
5 Czym są według Ciebie gady i konfederacja ?
6 Skąd u Ciebie takie informacje?
-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
- Droga życia: 1
irina napisał(a):Joe Black napisał(a):Nie za bardzo orientuję się czym te istoty gadzie są,
Kolejna nieświadoma ofiara "opiekuna". Sami widzicie jak to sie kończy, za mało macie dowodów choćby na tym forum?
Ile razy mozna powtarzać, że opiekunowie to lipa i że nie są do niczego nam potrzebni.
Nie popadajmy w paranoję

Opiekun to opiekun, każesz mu odejść odejdzie, prosisz go o pomoc będzie starał się pomóc najlepiej jak potrafi.
Czarno białe postrzeganie świata to domena istot prymitywnych

I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
-
zet
ka z www.obeforum.pl - Posty: 114
Nie popadajmy w paranoję
Opiekun to opiekun, każesz mu odejść odejdzie, prosisz go o pomoc będzie starał się pomóc najlepiej jak potrafi.
Czarno białe postrzeganie świata to domena istot prymitywnych
Własny pies też przyjdzie i odjedzie jak mu każesz, a pogryzie kiedy najmniej się spodziewasz.
Umiesz liczyć ? Licz na siebie.
Prymitywne? Być może Za to w stu procentach skuteczne

-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
- Droga życia: 1