Włodekg1 napisał(a):A może jednak coś w tym co piszę jest i mimo że moje posty są hipotetyczne to jednak komentarze świadczą o czymś innym.
W tej chwili podkradana jest energia gdzieś około 190 osobom.
A może to są dobrowolne darowizny?
Kolejny sposób na łapanie naiwnych do "leczenia"?
Żałosne
-
irina
wolna wola - Imię: Irin
Aniszai napisał(a):Tym samopałem bot strzela sobie w kolano, bo na upgrade za późno. Chodzi na starym procesorze. Zapomniał, że czasy czasy comodore64 już się skończyły
lepsze juz nawet to niz miec wszczepiony w mozg chip ktory doprowadza do nieprzytomnosci

Sam podobal mi sie twoj link wklejony o wolnosci w temacie Luth ... ---> http://shaumbra.pl/kreacje/numen/w_jak_wolnosc.html
ale muzyki nie komponuj lepiej

jeszcze raz powtarzam ( dla bardziej nieprzytomnych

to co jest miedzy 2 mistrzami Jedi czyli Uzuli ( jego owieczkami ) i Wlodkiem to wasz problem ktory ciagniecie jak serial...
nawzajem po sobie jezdzac z jakichs swoich powodow ... przy okazji zasilajac gadow swoja energia jak to niektorzy rozumieja.. i nazywaja ...

ja pisalem o Uzuli i jezeli bedzie potrzeba wskaze manipulacje ktore u niego widze ...

:-))
-
Arimare
- Imię: xxx
- Droga życia: 1
A może to są dobrowolne darowizny?
Przecież to oczywiste że są to dobrowolne darowizny, gdyby dana istota nie chciała to by nie dawała, przecież wszyscy wiedzą Kim Są...

No i tu się zaczyna cała problematyka czy bardziej mechanika. Mianowice energia jest drążona przez tak zwane wahadła ( Samoistne Systemy Energo Informacyjne ). Jak sama nazwa wskazuje wahadło to obiekt/struktura/pampelumpul (nie ważne jak to nazwiemy czy czym podobne) która się buja, jego wielkość jest zależna od ilości popleczników którzy oddają mu energie, oczywiście w zamian dostają najpierw trochę energii. Przykładowe wahadła to np.: alkohol, hazard, religie, sporty, wszystko co ma znaczenie... takie jak pokój na świecie, walki z głodem, walki z kosmitami itp...
Ogólnie wszystko jest takim wahadłem w świecie umysłu, istnieje jedyna rzecz która takowym wahadłem nie jest, gdyż nie potrzebuje energii do swego istnienia, a jest to coś Które Wie Kim Jest i Powie że Jestem Kim Jestem, a jakie znaczenie przypiszesz to twoja sprawa bo ja i tak Kocham Siebie, a reszta bez znaczenia...
Wtedy to nawet ochrona nie jest potrzebna, gdyż to co wytwarzasz jest czyste w swej istocie, Miłość do Siebie...
Istoty budujące swoje światy z naszych energii, podłączają się do takich wahadeł. W zamian za załatwienie więcej popleczników (czyli wytworzenie odpowiednich warunków, by istota twórcza kreowała odpowiedni rodzaj energii o odpowiedniej częstotliwości) otrzymują w zamian część z tej góry energetycznej.
Reasumując:
By człowiek spojrzał w Siebie i poczuł swą głębie muszą zaistnieć pewne dysharmonie pobudzające, gdyż wtedy być może zacznie przetwarzać swe wzorce...
Więc co tu oceniać tworząc podziały
Wszystko w całej kreacji jest właściwe...
We wszechświecie nic złego nie może się zdarzyć... więc chodźmy się bawić.

http://www.youtube.com/watch?v=b1VpyER3 ... re=related
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
Na jaką Kulkę chcesz poświęcić Swą uwagę? Ty też jesteś kulką...
http://www.sam-jestemjakijestem-mas.blogspot.com
-
SAM
Niema NIC Smiejszego.... - Imię: Szczęście
- Typ: bzdura
- Zodiak: bzdura
mozliwe ze ten kto mialby w sobie 100 % czystej milosci nie widzialby potrzeby w pisaniu o gadach i roztrzasaniu tego typu tematow ...
bo dla tego kogos to po prostu byloby NIEWAZNE...
czesciej jest tak ze przyciaga sie tego ktory jest podobny do Ciebie w jakims sensie ...

czesciej jest tak ze przyciaga sie tego ktory jest podobny do Ciebie w jakims sensie ...

-
Arimare
Sam podobal mi sie twoj link wklejony o wolnosci w temacie Luth ... ---> http://shaumbra.pl/kreacje/numen/w_jak_wolnosc.html
Mi też się podoba ,

btw. Airmare
'Głuchy słyszał... jak niemy mówił... że ślepy widział... '')
Mistrzostwo : D
-
nagu
- Imię: Michał
- Typ: ∞
nagu napisał(a):
Mistrzostwo : D
to tez ...

''To jest paradoks , sprzeczne z logiką ale "materiały" które piszą o wolności, jedności autentyczności,suwerenności również mogą stać się blokadą murem do tejże wolności , jedności ,autentyczności oraz suwerenności

-
Arimare
Arimare napisał(a): "materiały" które piszą o wolności, jedności autentyczności,suwerenności również mogą stać się blokadą murem do tejże wolności , jedności ,autentyczności oraz suwerenności..''
brzmi tajemniczo, w jaki sposób mogłoby to tak zadziałać?
-
MAP ja?
- Droga życia: 8
SAM napisał(a):...........
Wszystko w całej kreacji jest właściwe...
właśnie po takie wpisy zagląda się na forum- dzięki SAM.
- easy russian
jeszcze raz powtarzam ( dla bardziej nieprzytomnych) ze z nikim sie nie identyfikuje...
to co jest miedzy 2 mistrzami Jedi czyli Uzuli ( jego owieczkami ) i Wlodkiem to wasz problem ktory ciagniecie jak serial... nawzajem po sobie jezdzac z jakichs swoich powodow ... przy okazji zasilajac gadow swoja energia jak to niektorzy rozumieja.. i nazywaja ...
Neutralność

Ot hipokryzja. Co się zaś tyczy zasilania, to nie ma ono miejsca w wypadku gdy na nie ma na nie przyzwolenia. Proste jak konstrukcja cepa

ja pisalem o Uzuli i jezeli bedzie potrzeba wskaze manipulacje ktore u niego widze ...
Wskaz je zatem.
mozliwe ze ten kto mialby w sobie 100 % czystej milosci nie widzialby potrzeby w pisaniu o gadach i roztrzasaniu tego typu tematow ...
Miłość to również troska, wolna wola i świadome dzielenie się wiedzą. Nie zabronisz nikomu mówić. Możesz jedynie nie czytać i nie roztrząsać tego typu tematów

"materiały" które piszą o wolności, jedności autentyczności,suwerenności również mogą stać się blokadą murem do tejże wolności , jedności ,autentyczności oraz suwerenności..''
Może mała improwizacja dla "nieprzytomnych" . Chętnie popatrzę.
Ja się bawię cały czas

-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
SAM napisał(a): No i tu się zaczyna cała problematyka czy bardziej mechanika. Mianowice energia jest drążona przez tak zwane wahadła ( Samoistne Systemy Energo Informacyjne ). Jak sama nazwa wskazuje wahadło to obiekt/struktura/pampelumpul (nie ważne jak to nazwiemy czy czym podobne) która się buja, jego wielkość jest zależna od ilości popleczników którzy oddają mu energie, oczywiście w zamian dostają najpierw trochę energii. Przykładowe wahadła to np.: alkohol, hazard, religie, sporty, wszystko co ma znaczenie... takie jak pokój na świecie, walki z głodem, walki z kosmitami itp...
Ogólnie wszystko jest takim wahadłem w świecie umysłu, istnieje jedyna rzecz która takowym wahadłem nie jest, gdyż nie potrzebuje energii do swego istnienia, a jest to coś Które Wie Kim Jest i Powie że Jestem Kim Jestem, a jakie znaczenie przypiszesz to twoja sprawa bo ja i tak Kocham Siebie, a reszta bez znaczenia...
viva Vadim Zeland - swoją drogą, dał dobrą instrukcję dla tworzenia swoich wahadeł

zazwyczaj umysłowa potrzeba "bycia za" lub "bycia przeciw" jest "wahadłowaniem
niestety robimy to cały czas
niektórzy są wręcz uzależnionymi "wahadłowcami"
czy zawsze trzeba oceniac? przestrzegać?
czemu nie wystarczy zwyczajnie informować/przekazywać swoje?
jak się nie podoba - nie czytać....
-
konserwa
- Imię: paweł
- Droga życia: 9
- Zodiak: waga
MAP napisał(a):brzmi tajemniczo, w jaki sposób mogłoby to tak zadziałać?
moze tak brzmi.. ale nie jest to tajemnica ...

http://www.animalfreedom.org/polska/opi ... adoks.html
a tutaj wersja zartobliwa bardziej

http://demotywatory.pl/2595440/Paradoks-wolnosci
Aniszai napisał(a):NeutralnośćJak ona się ma do Twojego udziału w serialu, w którym uskuteczniasz ping pong między wódką a zakąską?
Ot hipokryzja.
jezeli uwazasz ze to co pisze o Uzuli jednoczesnie przy okazji jest moja intencja ''obrony '' Wlodka to jestes w bledzie ...

Aniszai napisał(a):Wskaz je zatem.
nie jestes pewna tego co pisze Uzuli ?...

''Każda Pańska próba wypaczania rzeczywistości będzie pozbawiana fałszywych, "pięknych" szat. Ten proceder będzie hamowany, a istota kreująca się na coś w rodzaju guru duchowego, demaskowana.''
to jeden z przykladow... ( nie skupiaj sie na tym ze to jest o drugim mistrzu Jedi... po prostu ten przyklad jest akurat bardzo dobitny

dla mnie to spiewka nawiedzonego astralnie guru... mimo ze Uzuli to czesto powtarza ze nie chce byc mentorem ani guru ...
wolna wola ... jestesmy jednoscia... itd

dodatkowo sam tez ocenia swoje owieczki peku indygo aby sie przypodobac (zmanipulowac) ...

nie fokusami... nie wahadelkiem... tylko slowami na swoj charakterystyczny sposob ...
przykladow wiecej podawac nie trzeba ... bo moglbym szukac i cytowac tylko po co ?
mam przyjemniejsze rzeczy do robienia...

a swoje spostrzezenia uwazam za wystarczajace ...

widze tutaj falsz... i dla mnie kurtyna Uzuli (Iluzji

ale innym zycze smacznego( jezeli ktos chce ) najlepiej bez przejedzenia oczywiscie chociaz zyciowe doswiadczenia sa tez jak najbardziej wskazane ...

Aniszai napisał(a):Miłość to również troska, wolna wola i świadome dzielenie się wiedzą.
na poziomie ludzkim tak moze byc .. lub astralnym

ale odnoszac sie do tematu nieco szerzej ... lub wezej.. jak kto woli

tam gdzie jest troska , dzielenie sie wiedza watpliwa... lub mniej watpliwa..
caly czas przemawia jeszcze ego w wiekszym lub mniejszym stopniu ... wiec nie uwazam zeby to byla czysta 100 % milosc

Aniszai napisał(a):Nie zabronisz nikomu mówić. Możesz jedynie nie czytać i nie roztrząsać tego typu tematówTym się różnimy.
czym Ty sie roznisz wzgledem mnie to dla Ciebie oczywistosc... a czym ja sie roznie wzgledem Ciebie to dla mnie oczywistosc .. proste jest to jak budowa cepa ...

wiadomo ze to co pisze jest w pewnym sensie ''niewygodne ''...

ale tez nie mam nawet takiego zamiaru komus zabronic mowic ...

a ze temat staje sie juz bardzo jalowy... to dodatkowo usmiecham sie ale nie z szyderstwa... tylko to jest usmiech polegajacy na wyrozumialosci... poprzez swiadomosc pewnych mechanizmow...

rozpisalem sie az za bardzo .. to nie w moim stylu ( preferuje rozmowy w 4 oczy i 2 ciala ) wiec trzeba skonczyc ...

-
Arimare
rozpisalem sie az za bardzo .. to nie w moim stylu
Ping pong

-
Aniszai
nigdziebądź - Imię: Anna
Dziwne
to jest temat, który mnie niby interesuje, ale jak tylko wchodzę na niego, to ciarki czuję i... nie zabieram głosu, bo jakoś gęsto tu
i nieprzyjemnie w tych klimatach się czuję ;P
Arimare, na ten moment co tu byłam, to wydaje mi się, że słusznie prawisz, ale nie zdążyłam się do końca wgłębić w temat, więc tym samym, ... niby z mojej strony jest to tylko powiew wiatru, a nie wichura...
pozdrawiam
no i harmonii w sobie, ... sobie i innym życzę w każdym momencie "Tu i teraz"
PS. no nie, ja tych wszystkich stron nie przeczytałam....
pewnie coś przeoczyłam

to jest temat, który mnie niby interesuje, ale jak tylko wchodzę na niego, to ciarki czuję i... nie zabieram głosu, bo jakoś gęsto tu

Arimare, na ten moment co tu byłam, to wydaje mi się, że słusznie prawisz, ale nie zdążyłam się do końca wgłębić w temat, więc tym samym, ... niby z mojej strony jest to tylko powiew wiatru, a nie wichura...
pozdrawiam

no i harmonii w sobie, ... sobie i innym życzę w każdym momencie "Tu i teraz"

PS. no nie, ja tych wszystkich stron nie przeczytałam....
pewnie coś przeoczyłam

-
ELMA_KI ^_^
- Zodiak: bliźniak/szczur