jak wyjść z ciała ?pomóżcie

OBE, pionierzy świata astralnego i ich odkrycia, techniki eksploracji Astralu i nasze przeżycia.

jak wyjść z ciała ?pomóżcie

Postprzez piotrp1973 » 25 Sie 2009, 15:27

Witam Wszystkich. Od długiego czasu interesuje mnie tematyka OOBE,czasem próbuję, jednak, choć z łatwością uzyskuję stan "lekkości" ,drgawki i wszystko to co teoretycznie powinno być początkiem wyjścia, u mnie na tym się kończy. Nie wiem co dalej... zniechęcony,że nic więcej się nie dzieję, przerywam to lub samo odchodzi po prostu zasypiam. Proszę doświadczonych o pomoc. Co zrobić kiedy czuję te symptomy, próbowałem wyobrażać sobie ,że wychodzę, obracać się i nic. Pozdrawiam
piotrp1973 Mężczyzna

Imię: piotr
Droga życia: 4
Zodiak: baran
Dołączenie: 25 Sie 2009, 10:02

Re: jak wyjść z ciała ?pomóżcie

Postprzez Klimek » 28 Sie 2009, 00:16

Polecam trylogię Monroe-a ;)
Z czasem samo przyjdzie, musisz być cierpliwy.
Klimek Mężczyzna

Imię: Piotr
Miejscowość: Skierniewice
Droga życia: 1
Zodiak: Bliźnięta
Dołączenie: 31 Sty 2009, 02:53

Postprzez kate4 » 31 Sie 2009, 10:11

nie wiem jak ty to robisz ale czytałam, że musisz sobie wyobrazić, że widzisz siebie z góry. Wybrać jakąś górną część pokoju z której chcesz się zobaczyć i wyobrazić sobie, że twoje ciało leży na łóżku czy na podłodze. Wtedy powinienes znaleźć się w tym miejscu, z którego chciałeś się zobaczyć będąc na łóżku. Czytałam też że dla niektórych jest to niebezpieczne. Bądź cierpliwy, za granicą uczą się tego na specjalnych kursach i też nie odrazu są efekty. Ja nie praktykuję tego, ale moja siostra wyszła z ciała, ale nie dlatego ze chciała czy próbowała. Poprostu tak się zdarzyło, wtedy nie wiedziała wogóle że takie coś może się dziać z ciałem. Po kilku minutach wróciła do ciała... Wtedy się strasznie przestraszyła, ale od tamtej pory nie miała już takich zdarzeń. Najdziwniejsze jest to, że przy niej oprócz mnie były również 2 moje siostry i mama. A one wogóle nie pamiętają tej sytuacji, pomimo, że nie była znowu tak dawno. Co więcej zaczęły mi wpierać, że wogóle nie było takiego zdarzenia i że one tego nie widziały. Ale siostra i ja widziałayśmy że takie coś miało miejsce... i ze nasze siostry i mama widziały..

dołączam link z filmikiem o podróżach astralnych: http://wp.tv/i,Enigma-Podroze-poza-cial ... ,klip.html
http://wp.tv/i,Enigma-Podroze-poza-cial ... ,klip.html

Może już oglądałeś, nie wiem... pozdrawiam
kate4 Kobieta

Imię: kasia
Droga życia: 33
Dołączenie: 10 Sie 2009, 21:18

Postprzez piotrp1973 » 02 Wrz 2009, 13:23

dziękuję i pozdrawiam
piotrp1973 Mężczyzna

Imię: piotr
Droga życia: 4
Dołączenie: 25 Sie 2009, 10:02

Powróć do Eksterioryzacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości