Zawsze byłem zafascynowany ideą projekcji astralnej i doswiadczen poza ciałem, ostatnio wiecej.
To prawdopodobnie z mojego strachu przed smiercią i niewiedzą na jej temat.
Wyglada na to ze zdobycie takiej umiejetnosci moze dac osobie zdolnosc do całkowitego pokonania strachu przed smiercią.Dochodząc do takich wniosków to wymaga wiary w dwie rzeczy,pierwsze to wiara ze ciało nie jest tylko materią, i istnieje tez na innej płasczyznie, nazwij to duszą lub duchem lub jak chcesz. Drugie wierzeniem musi byc utrzymywane to to ze ta projekcja astralna jest prawdziwa i mozliwa do osiagniecia dla przecietnej osoby i ze wcale nie jest zarezerwowana dla hinduskich kapłanów.
Bładziłem po wielu stronach www przeczytałem wiele stron instrukcji jak dokonywac projekcji astralnej, Bedąc szczery wiele z nich to kupa gówna ale rdzen ideii jest ten sam, oddzielenie ciała od umysłu za pomocą pewnych cwiczen i otwarcie sie na zupełnie inny swiat mozliwosci. Strony te mówi o mozliwosci dokonywania projekcji astralnej w sen jak swiat, lub dokonywanie projekcji w czasie zeczywistym w ktorym mozesz pojsc i zobaczyc co ludzie robią w danej chwli.
Wierze ze zawsze miałem zdolnosci aby wywołac u siebie trans i mam pare doswiadczen o ktorych mógłbym powiedziec ze są dziwne lecz ekskluzywne (swiadome) OBE omineło mnie.
Jakie zdanie mają na ten temat doswiadcząjący?
Jesli ktos z was posiada jakies konkretne linki do stron www na ten temat prosze o podanie.
To prawdopodobnie z mojego strachu przed smiercią i niewiedzą na jej temat.
Wyglada na to ze zdobycie takiej umiejetnosci moze dac osobie zdolnosc do całkowitego pokonania strachu przed smiercią.Dochodząc do takich wniosków to wymaga wiary w dwie rzeczy,pierwsze to wiara ze ciało nie jest tylko materią, i istnieje tez na innej płasczyznie, nazwij to duszą lub duchem lub jak chcesz. Drugie wierzeniem musi byc utrzymywane to to ze ta projekcja astralna jest prawdziwa i mozliwa do osiagniecia dla przecietnej osoby i ze wcale nie jest zarezerwowana dla hinduskich kapłanów.
Bładziłem po wielu stronach www przeczytałem wiele stron instrukcji jak dokonywac projekcji astralnej, Bedąc szczery wiele z nich to kupa gówna ale rdzen ideii jest ten sam, oddzielenie ciała od umysłu za pomocą pewnych cwiczen i otwarcie sie na zupełnie inny swiat mozliwosci. Strony te mówi o mozliwosci dokonywania projekcji astralnej w sen jak swiat, lub dokonywanie projekcji w czasie zeczywistym w ktorym mozesz pojsc i zobaczyc co ludzie robią w danej chwli.
Wierze ze zawsze miałem zdolnosci aby wywołac u siebie trans i mam pare doswiadczen o ktorych mógłbym powiedziec ze są dziwne lecz ekskluzywne (swiadome) OBE omineło mnie.
Jakie zdanie mają na ten temat doswiadcząjący?
Jesli ktos z was posiada jakies konkretne linki do stron www na ten temat prosze o podanie.
Jesli pojdziesz moją drogą nie pojdziesz zle
Odkryjesz gdzie naprawde należysz.
Jesli znajdziesz to na zewnatrz uczyni cię to silnym.
I Bedziesz w tym trwac.
Odkryjesz gdzie naprawde należysz.
Jesli znajdziesz to na zewnatrz uczyni cię to silnym.
I Bedziesz w tym trwac.
-
Trolliash
Głupcy dokąd podążacie - Posty: 41
- Droga życia: 7
Chcesz poznac smierc?
- spróbuj takiego czegos jak 'Medytacja Śmierci'
- spróbuj takiego czegos jak 'Medytacja Śmierci'
'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
-
Gruntz
Mistyk - Posty: 172
- Droga życia: 9
- Zodiak: lew/tygrys
Odnosnie medytacji smierci to link jest TUTAJ, jest tam opisana jako HIPNOZA, ale mozna to łatwo zmienic w Atuohipnoze (chociaz watpie zeby wtedy dzialanie bylo tak dobre jak przy pomocy hipnozy - wiec radze aby ktos ze znajomych wam to zrobil
jak juz chcecie sie za to zabierac)
jak juz chcecie sie za to zabierac)'Cokolwiek pomiedzy ludzmi konczy sie, znaczy nigdy sie nie zaczelo, gdyby prawdziwie sie zaczelo - nie skonczylo by sie, skonczylo sie bo sie nie zaczelo... cokolwiek prawdziwie sie zaczyna, nigdy sie nie konczy'
-
pepex
Zip - Posty: 393
- Typ: 7w8
- Zodiak: Rak
Wyłażenie z ciała kojarzę z opowieściami, w których niedotlenienie mózgu, lub zaburzenie (zatrzymanie) akcji serca było przyczyną OBE. Dawno temu koledzy w podstawówce robili sobie takie "eksperymenty", nazywali to usypianiem. Obejmował jeden drugiego zaciskając co sił ramiona na klatce piersiowej, do momentu aż ten "usypiany" nie może ustać na nogach. To głupia i niebezpieczna metoda. Już lepiej zacisnąć sobie samemu tętnice szyjne, przynajmniej nie demoluje się mięśnia sercowego.
Miałem znajomego, który zajmował się magią i był magiem autentycznie. Z jego relacji doświadczenia w świecie astralnym są nie warte tak długiego przygotowywania się. Horror, któremu stawił czoła dał mu tylko pewność siebie, jako "twardziela".
A propos śmierci - to jest ta, która najmilej tuli. Człowiek zdradza ją dla tego marnego życia, ale ona wybacza i zawsze przychodzi. Ego wygenerowało strach i złe skojarzenia przed nią. Czy duchy boją się śmierci?
Miałem znajomego, który zajmował się magią i był magiem autentycznie. Z jego relacji doświadczenia w świecie astralnym są nie warte tak długiego przygotowywania się. Horror, któremu stawił czoła dał mu tylko pewność siebie, jako "twardziela".
A propos śmierci - to jest ta, która najmilej tuli. Człowiek zdradza ją dla tego marnego życia, ale ona wybacza i zawsze przychodzi. Ego wygenerowało strach i złe skojarzenia przed nią. Czy duchy boją się śmierci?
-
Godny
Pieśni buntu - Imię: Godny
Propos "eperymetow", rowniez u mnie wszkole znajomi robili podobnie, kolega stawal przy scianie robiac szybkie glebokie wdechy a nastepnie drugi mocno przyciskal go do sciany. Kiedys chcialem sprobowac ale ponoc takie praktyki moga zasiac niemale spustoszenie w mozgu (przy dluzszym omdleniu obumieranie komorek, czy jakos tak, wywolone niewlasciwa gospodarka doplywu tlenu) dlatego zrezygnowalem
Dlatego takie metody stanowczo odradzam.
Jesli chodzi o strach przed smiercia, faktycznie, praktyki obenautyczne pomagaja w jego pokonaniu, poniewaz okazuje sie ze najprawdopodonie istnieje cos wiecej poza cialem i swiatem materialnym.
Jesli chodzi o strach przed smiercia, faktycznie, praktyki obenautyczne pomagaja w jego pokonaniu, poniewaz okazuje sie ze najprawdopodonie istnieje cos wiecej poza cialem i swiatem materialnym.
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół