"Witaj
Jestes kims milym i fajnym, a takich osob szukam na nasze forum ogolnotematyczne , ktore istnieje ponad 2 lata.
Jezeli masz ochote to prosze dolacz do nas;
[adres usunięty - Til]
Cieplutko pozdrawiam
Liza"
Przeprowadzam mały eksperyment, którego nie chce poki co zdradzic aby się udał, postaram się pozniej jak najlepiej go opisac
, z góry jestem wdzieczny za odpowiedz.
Jestes kims milym i fajnym, a takich osob szukam na nasze forum ogolnotematyczne , ktore istnieje ponad 2 lata.
Jezeli masz ochote to prosze dolacz do nas;
[adres usunięty - Til]
Cieplutko pozdrawiam
Liza"
Przeprowadzam mały eksperyment, którego nie chce poki co zdradzic aby się udał, postaram się pozniej jak najlepiej go opisac
, z góry jestem wdzieczny za odpowiedz.-
Sławek
- Imię: Sławomir
No jasne, że tak :)
po prostu nieco mądrzejsza forma marketingu niż "HELOŁ WŁAŹ NA MOJE NOWE FORUM".
po prostu nieco mądrzejsza forma marketingu niż "HELOŁ WŁAŹ NA MOJE NOWE FORUM".
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Owszem, nawet jeśli się nie mylę ktoś był już banowany (zanim ja zostałem adminem) za spam na PW...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Zodiak: tygrys
Ja już trzecią taką wiadomość dostałem, zapraszającą na tą stronę. Pierwsza z 2009-03-02, potem 2010-04-08 i ostatnia 2010-09-27. Oczywiście z trzech różnych kont. Jeśli była jeszcze jakaś to usunąłem.
Czyli co, te elfy to twoje, tak?
Czyli co, te elfy to twoje, tak?
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Nie, dzis dostałem właśnie taką wiadomość.
Śmieszna sytuacja bo regulamin tamtego forum zakłada że za reklamowanie dostaje się bana, a sądzac po zbierzności nicku to wlasnie ichniejszy admin/moderator rozsyła te "miłe i fajne" wiadomości.
Śmieszna sytuacja bo regulamin tamtego forum zakłada że za reklamowanie dostaje się bana, a sądzac po zbierzności nicku to wlasnie ichniejszy admin/moderator rozsyła te "miłe i fajne" wiadomości.
-
Sławek
- Imię: Sławomir
Jeśli dostajecie takie wiadomości, dawajcie mi znać (nick spamera, treść wiadomości, najlepiej forward), spamerów można zawsze zbanować... Problem w tym, że każdy chociaż ćwierćinteligentny, nie będzie wysyłał spamu do administracji, więc ktoś musi to zgłosić ;P
-
Til
Też jestem kimś miłym i fajnym 
W sumie walka z takim spamem jest bardzo trudna, komuś takiemu nie zależy na koncie, zbanują mu konto stworzy następne.
Może by tak ustawić że pw można wysłać dopiero po 7-14 dniach od zarejestrowania i/lub po napisaniu 20 postów ?
Kwestia tylko czy warto wprowadzać tyle faszyzmu, tylko po to aby nie otrzymywać wiadomości że jest się takim miłym i fajnym
W sumie walka z takim spamem jest bardzo trudna, komuś takiemu nie zależy na koncie, zbanują mu konto stworzy następne.
Może by tak ustawić że pw można wysłać dopiero po 7-14 dniach od zarejestrowania i/lub po napisaniu 20 postów ?
Kwestia tylko czy warto wprowadzać tyle faszyzmu, tylko po to aby nie otrzymywać wiadomości że jest się takim miłym i fajnym
I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
-
zet
ka z www.obeforum.pl - Posty: 114
Istoty werbujące nie zdają sobie sprawy z tego, iż to forum jest doglądane przez istotę - zaporę ogniową, niemającą litości dla trolli, używającą młotu Thora celem rozpłaszczania tych istot. Metodyka dyscyplinarna Tila zadziwia nawet istotę Nazcain.
-
Uzuli
Jesteśmy jednością
- Imię: Robert
<turla się:D>
no właśnie! :D wyluzujmy, przecież to tylko agitacja do rejestrowania się na forum, a nie rozsyłanie jakiegoś ordynarnego, wulgarnego spamu :)
zet napisał(a):Kwestia tylko czy warto wprowadzać tyle faszyzmu, tylko po to aby nie otrzymywać wiadomości że jest się takim miłym i fajnym
no właśnie! :D wyluzujmy, przecież to tylko agitacja do rejestrowania się na forum, a nie rozsyłanie jakiegoś ordynarnego, wulgarnego spamu :)
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Tak, ale w zasadzie od tego jest przecież odpowiedni dział, w którym każdy może opublikować swoje ogłoszenie... Pisanie prywatnych wiadomości w celach reklamowych nigdzie raczej nie jest mile widziane... W końcu te dziesiątki maili przychodzące każdemu na skrzynki e-mailowe też mają na celu tylko agitować do rejestracji/zakupu/sprawdzenia... Zazwyczaj nie są ordynarne ani wulgarne ;P
-
Til
Niezla metoda
Ban nic nie da, bo przeciez kazdy moze uruchomic nowe konto
Ban nic nie da, bo przeciez kazdy moze uruchomic nowe kontoZamiast Do Roboty, Zabieram Klamoty, Kupuję Tanie Loty i Lecę! :)
-
Travus
- Imię: Michał
- Droga życia: 4
ktoś wspomniał "elfy" ,, podejrzewam,że może chodzić o forum "W krainie Elfów". Ze 2 lata temu dostałem PW na innym forum. Na tych elfach jakiś czas czytałem wpisy . Wesołe rzeczy tam sie porobiły - admin zachowywał się jak "redmuluc" na DI - obrażanie się, kasowanie "nieprawomyślnych" wpisów z banem włacznie . Ludzie wyemigrowali i wręcz zrobili bunt zakładając inne forum o nazwie :"kim jest Laura" ( wszystko wskazywało na to,że owa Laura jest mężczyzną
) . Ogólnie - ot, taki typowy i dość powszechny w necie wampiryzm energetyczny.
- easy russian