Witam,
dowiedziałam się o Obee jakieś pół roku temu, jednak tydzień temu zaczęłam próbować wejść w ten stan.
Kiedyś osiągnęłam go nieświadomie, gdy byłam młodsza. Pamiętam, że widziałam z góry swoje ciało leżące na łóżku, ale nie wiedziałam wtedy o czymś takim jak Obee.
Teraz, gdy coś na ten temat już przeczytałam próbuję różnych metod. Kilka razy, leżąc zrelaksowana na łóżku i wizualizując sobie siebie w ruchu, np. w trakcie chodzenia po schodach, udało mi się osiągnąć fazę REM (szybkie ruchy gałek ocznych, przyspieszone bicie serca i szybki oddech). Gdy pojawia się ten stan czekam na coś więcej, ale nic już się nie dzieje...
Proszę o porady od osób, które mają w tej sprawie jakieś doświadczenie
dowiedziałam się o Obee jakieś pół roku temu, jednak tydzień temu zaczęłam próbować wejść w ten stan.
Kiedyś osiągnęłam go nieświadomie, gdy byłam młodsza. Pamiętam, że widziałam z góry swoje ciało leżące na łóżku, ale nie wiedziałam wtedy o czymś takim jak Obee.
Teraz, gdy coś na ten temat już przeczytałam próbuję różnych metod. Kilka razy, leżąc zrelaksowana na łóżku i wizualizując sobie siebie w ruchu, np. w trakcie chodzenia po schodach, udało mi się osiągnąć fazę REM (szybkie ruchy gałek ocznych, przyspieszone bicie serca i szybki oddech). Gdy pojawia się ten stan czekam na coś więcej, ale nic już się nie dzieje...
Proszę o porady od osób, które mają w tej sprawie jakieś doświadczenie

-
maja77
- Droga życia: 3
Mam ten sam problem, szybkie ruchy gałek ocznych, przyspieszone bicie serca, wręcz strasznie szybki łomot, szybki oddech. I na tym w zasadzie się zatrzymuję. Jednak z tego co ja już do tej pory wiem, wszystko jest w normie, w końcu pojawią się efekty i przejdziesz dalej 
Ja też wciąż ćwiczę, zrobiłem sobie przerwę na parę dni i zacząłem znów i łatwiej wszystko idzie, także nie poddawaj się, efekty w końcu przyjdą

Ja też wciąż ćwiczę, zrobiłem sobie przerwę na parę dni i zacząłem znów i łatwiej wszystko idzie, także nie poddawaj się, efekty w końcu przyjdą

-
sauvox Chcę zrozumieć
- Droga życia: 9
- Typ: 4
- Zodiak: Smok
Próbować... Czekać... I nie starać się za mocno 
Niektórym udaje się za pierwszym razem, innym po tygodniu, a inni potrzebują roku czy dwóch.
Na pewno najważniejsze jest próbowanie...

Niektórym udaje się za pierwszym razem, innym po tygodniu, a inni potrzebują roku czy dwóch.
Na pewno najważniejsze jest próbowanie...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Droga życia: 11
- Zodiak: tygrys
Witam,
znam rewelacyjnego nauczyciela OBE Karol Leopold Celtin
Poznałam go osobiście, byłam świadkiem fascynującego zjawiska błyskawicznej hipnozy za pomocą słowa-klucza, którego to Karol dokonał w mojej obecności w Burger King w Alejach Jerozolimskich w Warszawie.
Nie dosyć, że doświadczam OBE, to jeszcze przez OBE spotkałam się z Karolem w umówionym miejscu.
POLECAM KURS ŚWIADOMEGO WYCHODZENIA Z CIAŁA KAROLA LEOPOLDA CELTINA
TEN MŁODY I NIEZWYKLE UZDOLNIONY CHŁOPAK ZASŁUGUJE NA UZNANIE
pozdrawiam
Żaklina
znam rewelacyjnego nauczyciela OBE Karol Leopold Celtin
Poznałam go osobiście, byłam świadkiem fascynującego zjawiska błyskawicznej hipnozy za pomocą słowa-klucza, którego to Karol dokonał w mojej obecności w Burger King w Alejach Jerozolimskich w Warszawie.
Nie dosyć, że doświadczam OBE, to jeszcze przez OBE spotkałam się z Karolem w umówionym miejscu.
POLECAM KURS ŚWIADOMEGO WYCHODZENIA Z CIAŁA KAROLA LEOPOLDA CELTINA
TEN MŁODY I NIEZWYKLE UZDOLNIONY CHŁOPAK ZASŁUGUJE NA UZNANIE
pozdrawiam
Żaklina
-
Bialy_Latający_Smok
Szukaj pola punktu zerowego;) - Imię: Paulina
- Droga życia: 33
- Typ: 8w7
- Zodiak: byk/bawół