Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

wygasanie snu

Post 30 gru 2010, 11:32

Mam taki problem , jest godzina przewaznie około 4,odzyskuję świadomość we śnie , żywym kolorowym, i w tym momencie zaczynają blaknąć kolory wszystko jest takie szare , jak hipnagogi a potem leże w paraliżu sennym . dodam ze miałem juz sporo ld i napoczątku przebywałem w pełnym świecie snu nieraz po (Tak myśle) 15-20 min zanim się rozmywał a teraz kilka razy pod rząd mam takie coś właśnie ze odzyskanie świadomości za moment kończy sen...to napewno nie z ekscytacji itp. bo jak pisałem to nie mój 1 ld. moze odzyskałem świadomość pod koniec fazy REM>?są jakieś metody pogłębiania snu?
Avatar użytkownikatryptOfan Mężczyzna
''Dla śniącego-nic trudnego''

Imię: Piotr
Droga życia: 28
Zodiak: waga

Re: wygasanie snu

Post 30 gru 2010, 21:37

Dziwne masz to z tym blaknięciem kolorów, to mi wygląda na jakaś informacja dla Ciebie od Twojej podświadomości/ciała astralnego.

Spróbuj popatrzeć na swoje ręce tam w tym LDeku a potem przyłóż obie dłonie do podłogi i postaraj się "poczuć" podłoże.
I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do

Re: wygasanie snu

Post 01 sty 2011, 13:15

nie wierzę w ciało astralne , metody poniżej spróbuję ,napisze czy umocniło sen,dzięki za odpowiedz ! :)
Avatar użytkownikatryptOfan Mężczyzna
''Dla śniącego-nic trudnego''

Imię: Piotr
Droga życia: 28
Zodiak: waga

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”