mialem wczoraj dziwny sen troche odbiegajacy od innych ale tez z lekka nutka polityki w tle. przysnil mi sie drugi raz w zyciu. byl tam jakis wielki grasujacy waz, ktory pozeral ludzi, dzialo sie to w futurystycznych chinach, ludzie zeby funkcjonowac byli chipowani, zeby prowadzic samochod musiales miec specjalna karte z twoim kodem genetycznym. w internecie szukalem(we snie) informacji o tym co sie dzieje, ale tematy na forach itp. byly malo czytelne w kazdym razie ludzie nie mogli mowic prawdy krytykujacej rzeczywistosc, musieli sie poslugiwac szyfrem albo w ogole milczec na temat tego co ich boli. w międzyczasie mailem jakby wizje roznych zakamarkow swiata z panujacym w nich glodem, jakies myszy przewracajace trupa krowy, jedno zwierze zjadajace drugie itp itd. dziwny sen. jeszcze przed czyms uciekalem ale nie pamiętam przed czym, zreszta jak w kazdym moim snie. byla tez mowa o tym ze ludzie musza sie zjednoczyc by zwalczyc jakis problem w momencie kiedy to bylo mowione bawilem sie z ludzmi wilkami(wtf). prosze o jakies interpretacje bo mam andzieje ze tak nie ebdzie wygladac przyszlsoc
-
dymitr
st. elswhere - Imię: Dymitr
- Droga życia: 5
- Zodiak: wodnik
Ostatnio mialem sen.
Zanim sie polozylem spac cuzlem male drgawki w ciele, moje cialo poruszlao sie z lewa na prawo z prawa na lewo, powoli obraz zaczal sie rozmazywac, ciemniec az w koncu film mi sie urwal. OBUDZILEM SIE W POMIESZCZANIU JKABY SPODEK KOSMICZNY(WOLNE SKOJARZENIE) wokol mnie widzialem lekkie kontury 3 postaci. powiedzieli ze snie na jawie i ze mam do wyboru odlaczyc sie od aparatury i dolaczyc od tej cywilizacji albo wrocic na ziemie i przezyc katastrofy, ktore w nbajblizszym czasie czekaja ziemie. wybralem powrot na ziemie i po chwili sen si eskonczyl. jka to rozumiec. pzodrawiam
Zanim sie polozylem spac cuzlem male drgawki w ciele, moje cialo poruszlao sie z lewa na prawo z prawa na lewo, powoli obraz zaczal sie rozmazywac, ciemniec az w koncu film mi sie urwal. OBUDZILEM SIE W POMIESZCZANIU JKABY SPODEK KOSMICZNY(WOLNE SKOJARZENIE) wokol mnie widzialem lekkie kontury 3 postaci. powiedzieli ze snie na jawie i ze mam do wyboru odlaczyc sie od aparatury i dolaczyc od tej cywilizacji albo wrocic na ziemie i przezyc katastrofy, ktore w nbajblizszym czasie czekaja ziemie. wybralem powrot na ziemie i po chwili sen si eskonczyl. jka to rozumiec. pzodrawiam
-
dymitr
Też kiedyś miałam sen o chipach...
Śniło mi się, że weszłam w pole kukurydzy i dostrzegłam skierowane ku sobie pistolety. Okazało się, że Ci ludzie są po mojej stronie, chciałam ich namówić żeby poszli ze mną po ścieżce, ale oni odmówili. Szłam więc po ścieżce i doszłam do placu, na którym spotkałam dziwnych ludzi. Jedna kobieta zaspokajała mnie, że wszystko jest w porządku. Jednak skronie zaczęły im połyskiwać jasnozielonym światłem. Stwierdziłam, że mają wszczepione jakieś chipy. Zaczęliśmy walczyć. Widziałam scenę, gdy jakiś mężczyzna wyciągał sobie metalowym przyrządem ze skroni coś podłużnego, jakby obślizgłe, ciemne glizdy.
Śniło mi się, że weszłam w pole kukurydzy i dostrzegłam skierowane ku sobie pistolety. Okazało się, że Ci ludzie są po mojej stronie, chciałam ich namówić żeby poszli ze mną po ścieżce, ale oni odmówili. Szłam więc po ścieżce i doszłam do placu, na którym spotkałam dziwnych ludzi. Jedna kobieta zaspokajała mnie, że wszystko jest w porządku. Jednak skronie zaczęły im połyskiwać jasnozielonym światłem. Stwierdziłam, że mają wszczepione jakieś chipy. Zaczęliśmy walczyć. Widziałam scenę, gdy jakiś mężczyzna wyciągał sobie metalowym przyrządem ze skroni coś podłużnego, jakby obślizgłe, ciemne glizdy.
-
sleeping
- Droga życia: 1
- Typ: 4
- Zodiak: Strzelec
hardkor:D
-
dymitr
nie sadze 

-
sleeping
- Droga życia: 1
- Typ: 4
- Zodiak: Strzelec
Dziwne to wszystko...można powiedzieć wszystko, że autor postu robi sobie jaja, że został naprawdę uprowadzony przez obcą cywilizację, a najbardziej prawdopodobne wydaje mi się zbyt duża ilość obejrzanych filmów s-f.
przepraszam, jeśli kogoś obraziłam, piszę tylko o swoich odczuciach. Haaah, te treści to naprawdę hardkor, jak się mają do tego moje sny o masturbacji przy krucyfiksie...?
-
lapicaroda
- Droga życia: 4
- Typ: 7w6
- Zodiak: Rak