Wczoraj w nocy miałam dziwny sen. Mianowicie przyśnił mi się mój dziadek, który zmarł na 7 lat przed moimi narodzinami (więc logiczne, że nigdy go nie widziałam). Był to pierwszy sen w życiu z nim w roli głównej. Patrzał na mnie z góry i coś mówił, jego oczy były przerażone, nie mogłam zrozumieć , albo po prostu nie zapamiętałam codo mnie mówił. Zaraz za nim widziałam rozkopany górb babci, która zmarła na 6 lat przed moimi narodzinami. Widziałam płaczącą mamę, której mówiłam, że ostrzegałam ją bo miałam taki sen...
Totalnie nic nie zrozumiałam.
Po przebudzeniu opisałam dziadka mojej mamie, opis się zgadzał z rzeczywistym, mimo, że widziałam go tylko na jednym, w dodatku czarno białym zdjęciu. Sen wybudził mnie na kilka minut przed moim budzkiem, byłam w strasznym szoku, ledwo łapałam oddech...
Pomóżcie mi go zinterpretować, boję, się że może oznaczać coś złego
Totalnie nic nie zrozumiałam.
Po przebudzeniu opisałam dziadka mojej mamie, opis się zgadzał z rzeczywistym, mimo, że widziałam go tylko na jednym, w dodatku czarno białym zdjęciu. Sen wybudził mnie na kilka minut przed moim budzkiem, byłam w strasznym szoku, ledwo łapałam oddech...
Pomóżcie mi go zinterpretować, boję, się że może oznaczać coś złego
-
susan91
Cóż, sen jak to sen... Tak na prawdę najlepiej zinterpretować go możesz tylko i wyłącznie ty, bo tylko ty znasz dokładnie jego treść i wszystkie konteksty. Taki sen może być zarówno po prostu zwykłym snem, jak i czymś więcej - jakimś przekazem od podświadomości. Postaraj się zajrzeć w głąb siebie i spytać, sprawdzić, czy ostatnio w twoim życiu nie dzieje się nic takiego na temat czego twoja podświadomość chciałaby cię zaalarmować... Jednak tak na prawdę dopóki to nie jest powtarzający się natrętnie sen, to równie dobrze może on być zwykłym snem. Niestety, ale to bardzo trudne do określenia...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Droga życia: 11
- Zodiak: tygrys