Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

Post 05 lip 2008, 20:54

"najlepszą poduszką jest spokojne sumienie" :D
jak ja nie mogę zasnąć to kładę sie w łóżku odwrotnie (tzn przekładam poduszkę w nogi etc.) czasami po kilku godzinach znowu sie budzę i powtarzam manewr. Działa czasem jakiś czas a czasem całą noc. Podobnie ze zmianą poduszki lub jej wyrzuceniem z łóżka.
Czasem włożę do poduszki trochę melisy albo skropię pościel jakimś łagodnym przyjemnym zapachem- to też pomaga.
chmurka Kobieta

Imię: chmurka

Post 10 lip 2008, 21:18

Tak sobie myslalem czy kiedys nie moglem spac i doszedlem do wniosku ze tylko wtedy gdy w moim pokoju bylo za cieplo, ale moze dlatego ze ja w ogole jestem zimnolubny :P
PS Po malej dawce alkoholu dobrze sie spi (no... po duzej tez ;) )
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 18 lip 2008, 20:33

Po alko to zasypiam jak tylko zamkne oczy na pare sekund :)
Anonim

Re: Benosen - stosowal ktos?

Post 28 kwi 2011, 14:53

polecam ten preparat! stosuje za kazdym razem jak zaczynam miec problemy ze snem. przez pare dni biore, na poczatku nic sie nie dzieje a potem zmiana niemalze o 180 stopni! spie gleboko, spokojnie i budze sie rano w miare rzeski (o ile mozna nazwac bycie rzeskim o 5.30 rano;) teraz za kazdym razem jak mam kilka gorszych nocy zaczynam stosowac. na mnie fajnie dziala, wiec polecam !
tomek80 Mężczyzna

Post 01 maja 2011, 10:59

preparaty o takim składzie działają NA ZASADZIE PLACEBO , na lepszy sen polecam melatonine
Avatar użytkownikatryptOfan Mężczyzna
''Dla śniącego-nic trudnego''

Imię: Piotr
Droga życia: 28
Zodiak: waga

Post 04 maja 2011, 10:44

na mnie melatonina nie zadzialala :/ i nie zgodzę się z tym, że działanie takich preparatów jak benosen jest na zasadzie placebo! to są zioła, więc wpływają na funkcjonowanie organizmu.. w moim przypadku pozytywnie :)
tomek80 Mężczyzna

Post 20 maja 2011, 01:36

ahahaha, persen doodbytniczo, jeśli jesteśmy już przy ziołowych..
Too weird to live,
too rare to die.
Avatar użytkownikaJoe Black Mężczyzna

Typ: 4w5
Zodiak: Ryby

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”