1, 2
"najlepszą poduszką jest spokojne sumienie"
jak ja nie mogę zasnąć to kładę sie w łóżku odwrotnie (tzn przekładam poduszkę w nogi etc.) czasami po kilku godzinach znowu sie budzę i powtarzam manewr. Działa czasem jakiś czas a czasem całą noc. Podobnie ze zmianą poduszki lub jej wyrzuceniem z łóżka.
Czasem włożę do poduszki trochę melisy albo skropię pościel jakimś łagodnym przyjemnym zapachem- to też pomaga.

jak ja nie mogę zasnąć to kładę sie w łóżku odwrotnie (tzn przekładam poduszkę w nogi etc.) czasami po kilku godzinach znowu sie budzę i powtarzam manewr. Działa czasem jakiś czas a czasem całą noc. Podobnie ze zmianą poduszki lub jej wyrzuceniem z łóżka.
Czasem włożę do poduszki trochę melisy albo skropię pościel jakimś łagodnym przyjemnym zapachem- to też pomaga.
-
chmurka
- Imię: chmurka
Tak sobie myslalem czy kiedys nie moglem spac i doszedlem do wniosku ze tylko wtedy gdy w moim pokoju bylo za cieplo, ale moze dlatego ze ja w ogole jestem zimnolubny
PS Po malej dawce alkoholu dobrze sie spi (no... po duzej tez
)

PS Po malej dawce alkoholu dobrze sie spi (no... po duzej tez

Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
polecam ten preparat! stosuje za kazdym razem jak zaczynam miec problemy ze snem. przez pare dni biore, na poczatku nic sie nie dzieje a potem zmiana niemalze o 180 stopni! spie gleboko, spokojnie i budze sie rano w miare rzeski (o ile mozna nazwac bycie rzeskim o 5.30 rano;) teraz za kazdym razem jak mam kilka gorszych nocy zaczynam stosowac. na mnie fajnie dziala, wiec polecam !
-
tomek80
preparaty o takim składzie działają NA ZASADZIE PLACEBO , na lepszy sen polecam melatonine
-
tryptOfan
''Dla śniącego-nic trudnego'' - Imię: Piotr
- Droga życia: 28
- Zodiak: waga
na mnie melatonina nie zadzialala :/ i nie zgodzę się z tym, że działanie takich preparatów jak benosen jest na zasadzie placebo! to są zioła, więc wpływają na funkcjonowanie organizmu.. w moim przypadku pozytywnie 

-
tomek80
ahahaha, persen doodbytniczo, jeśli jesteśmy już przy ziołowych..
Too weird to live,
too rare to die.
too rare to die.
-
Joe Black
- Typ: 4w5
- Zodiak: Ryby