Witam 
Jestem na tym forum od jakiegoś czasu,o ile zdołam się w TO wkomponować,to przeminę dopiero,gdy życie me przeminie.
Więc proszę na wstępie o maxi wyrozumiałość w mą stronę...bo mało wiem !
To co mnie dotyczy(a tak wciąga) zaczęło się ok,12 miesięcy temu,lecz już wcześnie byłem jaki jestem,jak to się mówi
...wrażliwy !
Zalogowałem się na pewnym forum w celu umieszczenia ogłoszenia.I tak związałem się z tymi ludźmi,że trwam tam i jestem częścią tej całości (userów).W miarę czasu udzielałem się coraz to więcej,aż naszły mnie myśli by przekazać tym ludziom me poglądy i osobisty punkt widzenia na życie.Zaczęło się pisanie mych własnych przemyśleń (tematów),dzięki którym chciałem przekazać to co dla mnie jest ważną częścią tego świata.Tu mam na myśli wartości jakim należy się (mym zdaniem) kierować w życiu.Domyślić się tylko mogę,bo nigdy mnie nie interesowało,kim dla nich jestem...ale mam dowody,że mam w ich oczach jakiś tam szacunek.Zawsze tam gdzie mam być poważny staram się tak pisać,gdzie zaś jest miejsce na uśmiech i ja piszę by budzić w ludziach ów uśmiech.Staram się w codziennym życiu pomagać potrzebującym,nieś uśmiech tam gdzie jest tego potrzeba,dawać otuchę tym co jej oczekują,płakać z tymi,którym tego w danym momencie potrzeba(tyle o mnie)...znaczy normalny człowiek/chyba ;(
Czas na sedno sprawy !
Poszły mą niezgrabną ręką pisane tematy i się zaczęło.
...ten pierwszy raz mnie przeraził ciut !
Zrobiłem temat,który miał dziwny oddźwięk,był przeze mnie autentycznie wymyślony,nie miał pokrycia w rzeczywistości mego dnia codziennego.Lecz był dla mnie początkiem "Mej Drogi"
W tym temacie podjęta była kwestia snu,tego co niesie i jaki daje przekaz.Wkleiłem w nim fotki ściągnięte z neta i poszło.
Tej samej nocy miałem sen,dwa przekazy dotyczące śmierci konkretnej i znanej mi osoby.W śnie jeden przekaz by identyczny z tym obrazem jaki wkleiłem w powyższym temacie.To początek stety/niestety,tu mam mało wiedzy.
Następnego dnia doszła do mnie wiadomość,iż ta konkretna osoba o której miałem sen,odeszła z tego świata,a rodzaj śmierci był w 100% zgodny z wklejonym zdjęciem w temacie sny i tym co śniłem.
Ja wiem,tu to pisząc nie spotkam się z (puknij się w głowę,lub w najlepszym razie z niezrozumieniem i milczeniem)
...dlatego sobie pozwalam mając świadomość miejsca i nadzieję na naprowadzenie mnie na dobry kierunek mych przemyśleń w temacie i tego co przede mną.
Na konie dodać muszę,to co mnie wtedy spotkało nie było czymś przypadkowym mym zdaniem a kwestia mych pisanych tematów i tego co przynosi życie trwa nadal.Tak,dobrze to rozumiesz...były inne tematy,po których stawała się rzeczywistość,rzeczywistość stawała się tym o czym pisałem.Między czasie zawsze miałem sen !
Potem we mnie nastąpiła dziwna i niezrozumiała mi zmiana,zacząłem odczuwać dziwne "dreszcze" spływające na mnie przez całe ciało,płynące z góry do dołu.Nawet to pisząc mam TO...(tu była krótka przerwa,bo odebrało mi to na chwilę panowanie nade mną).Te odczucia są czasami tak silne,że zmuszają mnie do bezruchu ,a po nich do wzmożonego oddychania całą piersią.Czasami jest nawet tak,że płyną mi łzy z oczu,dziś doszedłem do tego,że mam jakąś władzę nad nimi i mogę to co płynie przeze mnie ukierunkować w wyciągnięte me ręce.Wiem,że to jest samo dobro,wiem bo ja staram się być dobrym człowiekiem.Czy wszystkiego tu pewien jestem,nie ! Dlatego Was pytam...
...co mam z tym dalej zrobić ?
...czy podążać zgodnie z odpowiedziami jakie dostaję pytając swego wnętrza ?
( a nie powiem,konkretne stawia mi TO wyzwania)
ps.Wszystko tu opisałem i nie mam nic do dodania,reszta w Waszej wiedzy.
Jeszcze jeden fakt,bom zapomniał bym,bardzo łatwo przychodzi mi znaleźć się w stanie takiego dziwnego odczuwania.
Pozdrawiam i dziękuję z konkret rady.
Me motto życiowe to ; "Miłość jest nade wszystko darem z siebie'"
Jestem na tym forum od jakiegoś czasu,o ile zdołam się w TO wkomponować,to przeminę dopiero,gdy życie me przeminie.
Więc proszę na wstępie o maxi wyrozumiałość w mą stronę...bo mało wiem !
To co mnie dotyczy(a tak wciąga) zaczęło się ok,12 miesięcy temu,lecz już wcześnie byłem jaki jestem,jak to się mówi
...wrażliwy !
Zalogowałem się na pewnym forum w celu umieszczenia ogłoszenia.I tak związałem się z tymi ludźmi,że trwam tam i jestem częścią tej całości (userów).W miarę czasu udzielałem się coraz to więcej,aż naszły mnie myśli by przekazać tym ludziom me poglądy i osobisty punkt widzenia na życie.Zaczęło się pisanie mych własnych przemyśleń (tematów),dzięki którym chciałem przekazać to co dla mnie jest ważną częścią tego świata.Tu mam na myśli wartości jakim należy się (mym zdaniem) kierować w życiu.Domyślić się tylko mogę,bo nigdy mnie nie interesowało,kim dla nich jestem...ale mam dowody,że mam w ich oczach jakiś tam szacunek.Zawsze tam gdzie mam być poważny staram się tak pisać,gdzie zaś jest miejsce na uśmiech i ja piszę by budzić w ludziach ów uśmiech.Staram się w codziennym życiu pomagać potrzebującym,nieś uśmiech tam gdzie jest tego potrzeba,dawać otuchę tym co jej oczekują,płakać z tymi,którym tego w danym momencie potrzeba(tyle o mnie)...znaczy normalny człowiek/chyba ;(
Czas na sedno sprawy !
Poszły mą niezgrabną ręką pisane tematy i się zaczęło.
...ten pierwszy raz mnie przeraził ciut !
Zrobiłem temat,który miał dziwny oddźwięk,był przeze mnie autentycznie wymyślony,nie miał pokrycia w rzeczywistości mego dnia codziennego.Lecz był dla mnie początkiem "Mej Drogi"
W tym temacie podjęta była kwestia snu,tego co niesie i jaki daje przekaz.Wkleiłem w nim fotki ściągnięte z neta i poszło.
Tej samej nocy miałem sen,dwa przekazy dotyczące śmierci konkretnej i znanej mi osoby.W śnie jeden przekaz by identyczny z tym obrazem jaki wkleiłem w powyższym temacie.To początek stety/niestety,tu mam mało wiedzy.
Następnego dnia doszła do mnie wiadomość,iż ta konkretna osoba o której miałem sen,odeszła z tego świata,a rodzaj śmierci był w 100% zgodny z wklejonym zdjęciem w temacie sny i tym co śniłem.
Ja wiem,tu to pisząc nie spotkam się z (puknij się w głowę,lub w najlepszym razie z niezrozumieniem i milczeniem)
...dlatego sobie pozwalam mając świadomość miejsca i nadzieję na naprowadzenie mnie na dobry kierunek mych przemyśleń w temacie i tego co przede mną.
Na konie dodać muszę,to co mnie wtedy spotkało nie było czymś przypadkowym mym zdaniem a kwestia mych pisanych tematów i tego co przynosi życie trwa nadal.Tak,dobrze to rozumiesz...były inne tematy,po których stawała się rzeczywistość,rzeczywistość stawała się tym o czym pisałem.Między czasie zawsze miałem sen !
Potem we mnie nastąpiła dziwna i niezrozumiała mi zmiana,zacząłem odczuwać dziwne "dreszcze" spływające na mnie przez całe ciało,płynące z góry do dołu.Nawet to pisząc mam TO...(tu była krótka przerwa,bo odebrało mi to na chwilę panowanie nade mną).Te odczucia są czasami tak silne,że zmuszają mnie do bezruchu ,a po nich do wzmożonego oddychania całą piersią.Czasami jest nawet tak,że płyną mi łzy z oczu,dziś doszedłem do tego,że mam jakąś władzę nad nimi i mogę to co płynie przeze mnie ukierunkować w wyciągnięte me ręce.Wiem,że to jest samo dobro,wiem bo ja staram się być dobrym człowiekiem.Czy wszystkiego tu pewien jestem,nie ! Dlatego Was pytam...
...co mam z tym dalej zrobić ?
...czy podążać zgodnie z odpowiedziami jakie dostaję pytając swego wnętrza ?
( a nie powiem,konkretne stawia mi TO wyzwania)
ps.Wszystko tu opisałem i nie mam nic do dodania,reszta w Waszej wiedzy.
Jeszcze jeden fakt,bom zapomniał bym,bardzo łatwo przychodzi mi znaleźć się w stanie takiego dziwnego odczuwania.
Pozdrawiam i dziękuję z konkret rady.
Me motto życiowe to ; "Miłość jest nade wszystko darem z siebie'"
Kocham_kochać_miłością bezwarunkową
-
Maylo
co mi dał duch - cud ład i moc - Imię: Lech
- Droga życia: 5
- Zodiak: skorpion do bólu!!!
super bosko ,że jesteś wrażliwy z wyboru , i masz w sobie to co masz ,to ,że oddychasz głeboko dajesz energię sobie na przekaz wyżej robisz to podświadomie może nabyte umiejętności z poprzednich wcieleń zapytaj się sam siebie ,swejego opiekuna duchowego anioła itp.swojej podświadomości ,albo zrób sobie regresing hipnotyczny pogadaj ze swoją podświadomością jakie ma doświadczenia co umie o czym ty nie wiesz a ona pamieta doskonale bo ma pamieć uktrytą {nie potrzebne ci są do tego wcielenia PAMIĘTAĆ SWIADOMIE przezycia moze traumatyczne z innych żyć z innych wcieleń ].
A PONIEWAŻ BÓG nie może sie przejawiać nie zrozumiemy go za cienkie bolki jesteśmy i na potrzeby DUCHA stworzył duszę ze swoją osobowością ,w tym życiu i nabytą i z poprzednich wcieleń pamięcią doświadczeniami i z odpowiednimi wibracjami czyli jak jesteś urodzony w danym dniu w danym miejscu ,bo np jak byś się danego dnia na ziemi urodził gdzieś indziej np mama by wyjechała do innego kraju = czasu no wiesz różnica czasu robi różnicę w zodiaku dlatego aby na potrzeby własnej duszy aby mogła doświadczać tego a nie tamtego =być takim a nie innym czyli taki jaki jesteś pisząc w skrócie , BÓG''' DUCH{opiekun anioł itd..wyższe ja , ''''TWOJA DUSZA na potrzeby ustalonych w tym życiu dla ciebie szans ,okazji, planów do nauki rozwoju duchowego tak jak widzę jasno odkryłeś sam
,MI mój opiekun duchowy INACZEJ DUCH ZESŁANY jak z nim rozmawiam odpowiada na moje pytania KONKRETNIE ,prawdziwie i= trafnie jak nikt z żyjących ,TAKIE ODPOWIEDZI W KTÓRE WIERZE ZE SĄ PRAWDZIWE bo nikt inny nie chce dla ciebie tak dobrze jak twój duch = ty sam rada w same sedno nikt tak nie doradzi żaden człowiek na świecie bo to on ma dla ciebie najwięcej czasu i tylko czeka ,na twoje pytania wystarczy zapytać odpowie ,nie pytany nie przeszkadza on zna twoje myśli ,twoje wszystko nawet atomy twych włosów ma dostęp do wiedzy absolutnej i nawet jak nie umiesz zadać pytania to doradzi ci odpowie bo wie czego ci trzeba i o co ci chodzi {np. JA NIE WIEM O CI TU CHODZI-dokładnie } ,może najprawdziwiej,i najprosciej bedzie jak sam siebie =swojego ducha opiekuna duchowego wyzszego ja nadśawiadomosći swojej się zapytasz ,czego chcesz się zapytać dostaniesz najdoskonalszą odpowiedź NIE SZUKAJ FAŁSZYWYCH DORADCÓW ,I NIE WIERZ W TO CO LUDZIE CI MÓWIĄ nawet mi nie wierz w to co pisze bo mogę źle coś interprtetować ,żle coś przekazać lub ty żle mnie zrozumiesz BO NP JA to co piszesz to nie wiem do końca o co ci chodzi ?/za długo napisane i nie zadałeś zadnego konkretnego pytania ,na jakie chcesz uzyskać odpowiedz
A jeśli pytasz coś ducha itp.{..j w.NADSwIADOMOŚĆ itd,,.wybierz opcje która ci odpowiada } pytaj konkretnie krótko na temat dostaneisz od razu odpowiedz
JAK TO ZROBIĆ tego doświadczenia może sie nauczyć 3 letnie dziecko łatwizna ,ale jest jedno ale musisz mieć czystą duszę =sumienie ,nie możesz się wstydzić ,sam siebie oceniać ,za coś lub czuć się zę nie jesteś godzien zadać pytania bo czujesz się nieczysty I KONKRETNIE bo tu konkretnie nei napisałęś jaki jest twój cel co chcesz uzyskać piszac tak
1ciekawa jestem czy piszesz to aby cię podziwiać bo masz takie wibracje ,ASTROLOGICZNE np KOGUTY -RYBY TAK MAJĄ cjhcąbyć podzwiani są wrażliwy unikalni i t d. to co o sobie piszesz
czy wiesz jakim jesteś znakiem astrologicznym chińskim ?niektóre znaki zodiaku ?są uduchowieni itd itp..może napisz konretnie w punktach co ci się przytrafiło jasno i o co pytasz ?zastanów się jeśli chcesz naszych opinii skup się \2
JEŚLI PYTASZ swego ducha-[ITP]
{nie myśl jak wygląda to może przyjść jako światło jasność ,w coś ...kazdy odczuwa inaczej }ale waż też musisz sie wyciszyć ,skupić ,zamknąć oczy ,położyć sie wygodnie ,uspokoić myśli ,zadać jasne konkretne pytanie ,lub prośbę ,POCZEKAĆ nie ruszać się ale nie być spiętym ,zaufać dostaniesz odpowiedz najlepszą najprawdziwszą na świecie najtrafniejszą ,najlepiej taki przekaz wychodzi rano jak nasza podświadomość jest wypoczęta nie pracuje np trawiąc mięso{naukowo mówiąc } i może jasno ci dać odpowiedż bo to właśnie podświadomość ma połączenie no taki tłumacz na ludzki jezyk ci tłumaczy dla ciebie na zrozumiały język ,często może być dowcipnie na pewno poczujesz ukojenie poczucie miłości szczęścia ,pocieszenia no i odpowiedz ,ale możesz dostać takie coś taki przekaz ja to nazywam ,jakąś oczywistość krótką ,jak czegoś bardzo chcesz nagle po prostu nie wiedząc co zrobić nagle wiesz ,jak to zrobić ale nie jest to krótki przekaz ,lub nie da sie go wyjasnić inaczej niż np we śnie tak jak to ty masz czesto sny są takim przygotowaniem ,do jakichś wrażeń lub trudnych rzeczy np na śmierć czyjąś lub na coś podobnego sny snią się nawet dosłownie takie same jaki dzień będzie następny ,takie przygotowanie wrażliwych dobrych ludzi żeby nei cierpieli ,lub nie dostali zawału ,dostajesz przekaz przygotowanie do trudnej sytuacji ,na np nastepny dzień śmierci czyjejś ,jak juz to widziałeś we śnie nie jest to dla ciebie tak dramatyczne SORKI JESLI MNIE NIE ZROZUMAIŁEŚ ,LUB NIE ODPOWIEDZIAŁĄM NA TWOJE pytanie wyczerpujaco na pewno nie bo cię nie znam i nei jestem twoim aniołkiem
masz swojego doskonałego tylko zaufaj mu ,i SOBIE jesteś wrażliwy więc masz połaczenie super na pewno
,,,, no bo ja moze ja cie żle też zrozumiałam ,ludzie mają pRoblem ze zrozumieniem siebie a co dopiero zrozumieć kogoś innego z kilku zdań w tak ważnych kwestiach jak piszesz ,tego nie da sie wjaśnić szybko w jednym zdaniu bo to skomplikowane ;
ale na pn pytanie co mam robić w życiu to juz prostrze pytanie no przynajmniej łatwiejsza odpowiedz w stylu np/
np ,uczyć się uczuć ,szukać niewyjaśnionych tajemnic -zagadek ,sprzątać dla pogody ducha ,być pilnym, doskonalić pamięć ,mniej peplać ,i teakie podobne prawdy rady
a są też długie przekazy np jak coś zrobić albo co dlaczego tak jest a jak powinno wtedy przeak leci do ciebie nie w formie słów tylko takiej oczywistwj prawdy takie tzw,,o EUREKA PRZSZŁA MI MYSL DO GŁOWY ROZWIĄZANIE TRUDNEJ SKOMPIKOWANEJ SPRAWY WTEDY NA PEWNO TrzEBA ZAPISAĆ i jak przekaz trwał 1 sekundę to zapisać mozesz cały zeszyt lub kartkę ,zęby to zintepretopwać na twój polski jezyk bo ta myśl nie zapisana ,odleci zapomnisz ,no tylko twoja podświadomość zapamięta a świadomość nie czyli twój umysł nie to są przekazy ulotne tak jak by ci ktoś przekazał na jaki temat jest książka medyczna o tym czy o tamtym jak tego nie zapiszesz od razu w danej chwili nie zapamiętasz do jutra oczywiste chyba ,ze masz doskonałą pamięć i uczysz się na pamięć w sekundę..PODAJ LINK DO TEGO FORUM Z TYMI SNAMI co pisałeś tam gdzieś wyaśni moze też o co ci chodzi
A PONIEWAŻ BÓG nie może sie przejawiać nie zrozumiemy go za cienkie bolki jesteśmy i na potrzeby DUCHA stworzył duszę ze swoją osobowością ,w tym życiu i nabytą i z poprzednich wcieleń pamięcią doświadczeniami i z odpowiednimi wibracjami czyli jak jesteś urodzony w danym dniu w danym miejscu ,bo np jak byś się danego dnia na ziemi urodził gdzieś indziej np mama by wyjechała do innego kraju = czasu no wiesz różnica czasu robi różnicę w zodiaku dlatego aby na potrzeby własnej duszy aby mogła doświadczać tego a nie tamtego =być takim a nie innym czyli taki jaki jesteś pisząc w skrócie , BÓG''' DUCH{opiekun anioł itd..wyższe ja , ''''TWOJA DUSZA na potrzeby ustalonych w tym życiu dla ciebie szans ,okazji, planów do nauki rozwoju duchowego tak jak widzę jasno odkryłeś sam ,MI mój opiekun duchowy INACZEJ DUCH ZESŁANY jak z nim rozmawiam odpowiada na moje pytania KONKRETNIE ,prawdziwie i= trafnie jak nikt z żyjących ,TAKIE ODPOWIEDZI W KTÓRE WIERZE ZE SĄ PRAWDZIWE bo nikt inny nie chce dla ciebie tak dobrze jak twój duch = ty sam rada w same sedno nikt tak nie doradzi żaden człowiek na świecie bo to on ma dla ciebie najwięcej czasu i tylko czeka ,na twoje pytania wystarczy zapytać odpowie ,nie pytany nie przeszkadza on zna twoje myśli ,twoje wszystko nawet atomy twych włosów ma dostęp do wiedzy absolutnej i nawet jak nie umiesz zadać pytania to doradzi ci odpowie bo wie czego ci trzeba i o co ci chodzi {np. JA NIE WIEM O CI TU CHODZI-dokładnie } ,może najprawdziwiej,i najprosciej bedzie jak sam siebie =swojego ducha opiekuna duchowego wyzszego ja nadśawiadomosći swojej się zapytasz ,czego chcesz się zapytać dostaniesz najdoskonalszą odpowiedź NIE SZUKAJ FAŁSZYWYCH DORADCÓW ,I NIE WIERZ W TO CO LUDZIE CI MÓWIĄ nawet mi nie wierz w to co pisze bo mogę źle coś interprtetować ,żle coś przekazać lub ty żle mnie zrozumiesz BO NP JA to co piszesz to nie wiem do końca o co ci chodzi ?/za długo napisane i nie zadałeś zadnego konkretnego pytania ,na jakie chcesz uzyskać odpowiedz
A jeśli pytasz coś ducha itp.{..j w.NADSwIADOMOŚĆ itd,,.wybierz opcje która ci odpowiada } pytaj konkretnie krótko na temat dostaneisz od razu odpowiedz
JAK TO ZROBIĆ tego doświadczenia może sie nauczyć 3 letnie dziecko łatwizna ,ale jest jedno ale musisz mieć czystą duszę =sumienie ,nie możesz się wstydzić ,sam siebie oceniać ,za coś lub czuć się zę nie jesteś godzien zadać pytania bo czujesz się nieczysty I KONKRETNIE bo tu konkretnie nei napisałęś jaki jest twój cel co chcesz uzyskać piszac tak
1ciekawa jestem czy piszesz to aby cię podziwiać bo masz takie wibracje ,ASTROLOGICZNE np KOGUTY -RYBY TAK MAJĄ cjhcąbyć podzwiani są wrażliwy unikalni i t d. to co o sobie piszesz
czy wiesz jakim jesteś znakiem astrologicznym chińskim ?niektóre znaki zodiaku ?są uduchowieni itd itp..może napisz konretnie w punktach co ci się przytrafiło jasno i o co pytasz ?zastanów się jeśli chcesz naszych opinii skup się \2
JEŚLI PYTASZ swego ducha-[ITP]
{nie myśl jak wygląda to może przyjść jako światło jasność ,w coś ...kazdy odczuwa inaczej }ale waż też musisz sie wyciszyć ,skupić ,zamknąć oczy ,położyć sie wygodnie ,uspokoić myśli ,zadać jasne konkretne pytanie ,lub prośbę ,POCZEKAĆ nie ruszać się ale nie być spiętym ,zaufać dostaniesz odpowiedz najlepszą najprawdziwszą na świecie najtrafniejszą ,najlepiej taki przekaz wychodzi rano jak nasza podświadomość jest wypoczęta nie pracuje np trawiąc mięso{naukowo mówiąc } i może jasno ci dać odpowiedż bo to właśnie podświadomość ma połączenie no taki tłumacz na ludzki jezyk ci tłumaczy dla ciebie na zrozumiały język ,często może być dowcipnie na pewno poczujesz ukojenie poczucie miłości szczęścia ,pocieszenia no i odpowiedz ,ale możesz dostać takie coś taki przekaz ja to nazywam ,jakąś oczywistość krótką ,jak czegoś bardzo chcesz nagle po prostu nie wiedząc co zrobić nagle wiesz ,jak to zrobić ale nie jest to krótki przekaz ,lub nie da sie go wyjasnić inaczej niż np we śnie tak jak to ty masz czesto sny są takim przygotowaniem ,do jakichś wrażeń lub trudnych rzeczy np na śmierć czyjąś lub na coś podobnego sny snią się nawet dosłownie takie same jaki dzień będzie następny ,takie przygotowanie wrażliwych dobrych ludzi żeby nei cierpieli ,lub nie dostali zawału ,dostajesz przekaz przygotowanie do trudnej sytuacji ,na np nastepny dzień śmierci czyjejś ,jak juz to widziałeś we śnie nie jest to dla ciebie tak dramatyczne SORKI JESLI MNIE NIE ZROZUMAIŁEŚ ,LUB NIE ODPOWIEDZIAŁĄM NA TWOJE pytanie wyczerpujaco na pewno nie bo cię nie znam i nei jestem twoim aniołkiem
masz swojego doskonałego tylko zaufaj mu ,i SOBIE jesteś wrażliwy więc masz połaczenie super na pewno,,,, no bo ja moze ja cie żle też zrozumiałam ,ludzie mają pRoblem ze zrozumieniem siebie a co dopiero zrozumieć kogoś innego z kilku zdań w tak ważnych kwestiach jak piszesz ,tego nie da sie wjaśnić szybko w jednym zdaniu bo to skomplikowane ;
ale na pn pytanie co mam robić w życiu to juz prostrze pytanie no przynajmniej łatwiejsza odpowiedz w stylu np/
np ,uczyć się uczuć ,szukać niewyjaśnionych tajemnic -zagadek ,sprzątać dla pogody ducha ,być pilnym, doskonalić pamięć ,mniej peplać ,i teakie podobne prawdy rady
a są też długie przekazy np jak coś zrobić albo co dlaczego tak jest a jak powinno wtedy przeak leci do ciebie nie w formie słów tylko takiej oczywistwj prawdy takie tzw,,o EUREKA PRZSZŁA MI MYSL DO GŁOWY ROZWIĄZANIE TRUDNEJ SKOMPIKOWANEJ SPRAWY WTEDY NA PEWNO TrzEBA ZAPISAĆ i jak przekaz trwał 1 sekundę to zapisać mozesz cały zeszyt lub kartkę ,zęby to zintepretopwać na twój polski jezyk bo ta myśl nie zapisana ,odleci zapomnisz ,no tylko twoja podświadomość zapamięta a świadomość nie czyli twój umysł nie to są przekazy ulotne tak jak by ci ktoś przekazał na jaki temat jest książka medyczna o tym czy o tamtym jak tego nie zapiszesz od razu w danej chwili nie zapamiętasz do jutra oczywiste chyba ,ze masz doskonałą pamięć i uczysz się na pamięć w sekundę..PODAJ LINK DO TEGO FORUM Z TYMI SNAMI co pisałeś tam gdzieś wyaśni moze też o co ci chodzi
Pokochaj wyraź wdzięczność miłość przyciągniesz serce=instrument poznania Są takie rzeczy w życiu co serce zna powody a rozum ich nie pozna Ile jest spraw co stają się jasne kiedy spojrzysz na nowo MIŁOŚCIĄ
http://www.youtube.com/watch?v=_8lK9Wy4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ec8Yui1P ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=WzAPpe75e7o
http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
http://www.youtube.com/watch?v=cOGUqAGR ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_8lK9Wy4 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ec8Yui1P ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=WzAPpe75e7o
http://www.youtube.com/watch?v=frv6FOt1BNI
http://www.youtube.com/watch?v=cOGUqAGR ... re=related
-
przebudzona-NIMFA
szukam oświeconych NAUCZYCIELI - Posty: 212
- Droga życia: 11
- Typ: ciągle zmienna bo doświadczam
Miło gdy tyle dla mnie,naprawdę cieszy mnie to 
...lecz (...)<i> ciekawa jestem czy piszesz to aby cię podziwiać </i> (...)
Nie rozumiem tych słów,gdzie tego logika ?
Jeśli zakładasz,że cokolwiek chcę dla podziwu mej osoby,to niby jakim cudem,tu w necie podziw ??
Już zapomniałem,bo przekaz pozytywny jaki mi ślesz jest mi ważniejszym.
Tak,oczywiście,że poczytałem i co nie co wiem,pytałem o to co dalej,teraz wiem,nauka nauka nauka.Piękne dzięki !
Zer ironii z mej strony,choć nie powiem,myślałem,że więcej mnie podobnych się wypowie.Teraz wiem,to co od Ciebie jest prawdą jedyną dla mnie,tak mam,szukam w swym życiu codziennych znaków które naprowadzają mnie na drogę jaką mam się starać podążać i w swej ludzkiej ułomności staram się jak potrafię,pytam się ...no może raczej...mam takie odczucia,
że gdy mam wybory,to pytam się mego ja-wnętrza-opiekuna (nie wiem jak to zwać,dlatego),i dostaje odpowiedzi,
...zawsze,gdy pytam,a odczuwam przepływ "Tego" co daje mi tyle radości,zawsze wiem,że to jest odpowiedzią na me pytanie.Tak to odbieram.
Co do linku,no wybacz,to nie ma sensu.Dlatego,że ja nie staram się szukać w tym co było,me parcie idzie na to co jest.
Ja uważam,że aby zrozumieć drugiego człowieka,potrzebne jest mi zaufaniem go darzyć,ja darzę ludzi zaufaniem,bez względu na to,czy mogę cokolwiek stracić,czy nic nie stracę !
Ufam ludziom i staram się poznać i dotknąć miłość absolutną.
ps.Pozdrawiam wszystkich tego forum,a zwłaszcza tych co mi nie zaufali,tak mam
...(czytam was wiele)
...lecz (...)<i> ciekawa jestem czy piszesz to aby cię podziwiać </i> (...)
Nie rozumiem tych słów,gdzie tego logika ?
Jeśli zakładasz,że cokolwiek chcę dla podziwu mej osoby,to niby jakim cudem,tu w necie podziw ??
Już zapomniałem,bo przekaz pozytywny jaki mi ślesz jest mi ważniejszym.
Tak,oczywiście,że poczytałem i co nie co wiem,pytałem o to co dalej,teraz wiem,nauka nauka nauka.Piękne dzięki !
Zer ironii z mej strony,choć nie powiem,myślałem,że więcej mnie podobnych się wypowie.Teraz wiem,to co od Ciebie jest prawdą jedyną dla mnie,tak mam,szukam w swym życiu codziennych znaków które naprowadzają mnie na drogę jaką mam się starać podążać i w swej ludzkiej ułomności staram się jak potrafię,pytam się ...no może raczej...mam takie odczucia,
że gdy mam wybory,to pytam się mego ja-wnętrza-opiekuna (nie wiem jak to zwać,dlatego),i dostaje odpowiedzi,
...zawsze,gdy pytam,a odczuwam przepływ "Tego" co daje mi tyle radości,zawsze wiem,że to jest odpowiedzią na me pytanie.Tak to odbieram.
Co do linku,no wybacz,to nie ma sensu.Dlatego,że ja nie staram się szukać w tym co było,me parcie idzie na to co jest.
Ja uważam,że aby zrozumieć drugiego człowieka,potrzebne jest mi zaufaniem go darzyć,ja darzę ludzi zaufaniem,bez względu na to,czy mogę cokolwiek stracić,czy nic nie stracę !
Ufam ludziom i staram się poznać i dotknąć miłość absolutną.
ps.Pozdrawiam wszystkich tego forum,a zwłaszcza tych co mi nie zaufali,tak mam

...(czytam was wiele)
Kocham_kochać_miłością bezwarunkową
-
Maylo
co mi dał duch - cud ład i moc - Imię: Lech
- Droga życia: 5
- Zodiak: skorpion do bólu!!!
czy podążać zgodnie z odpowiedziami jakie dostaję pytając swego wnętrza ?
Zdecydowanie tak. Przeżycia, które opisujesz wydają się być charakterystyczne dla "budzenia się". Masz wszystko, czego potrzebujesz, by spełniać swoją "misję", swój "program", nazwij to jak chcesz : może być "realizacja siebie"... Te prądy energii, które przechodzą przez Ciebie, gdy odczuwasz dreszcze to oznaka kontaktu, który nawiązuje z Tobą twoja świadomość wyższa (czyli Ty sam - w wyższym wymiarze). Nie obawiaj się tego, lecz staraj się być jak najbardziej czystym, przejrzystym dla tych prądów. Staraj się być kanałem połączenia między tym, co na dole i tym, co na górze. Stopniowo będziesz do tego przywykał i nauczysz się to kontrolować. W miarę, jak zdobywać będziesz większe opanowanie energii - będziesz otrzymywał więcej informacji pochodzących od wyższych wymiarów świadomości. Dbaj o czystość ciała - fizyczną (odpowiednia dieta) i energetyczną (zrównoważona psychika, ustrukturyzowany umysł). Pomoże Ci to w szybkim progresie na Twej drodze. Możesz już, przynajmniej częściowo wychodzić ponad linię czasu (w swych snach). Postaraj się włożyć w to pierwiastek świadomości tak, byś mógł to czynić świadomie, będąc obudzonym. Być może będzie to wymagać pewnego rodzaju transu, który może być całkowicie kontrolowany przez Ciebie, ale to nie jest pewne (najczęściej jest to trans niekontrolowany).
Życzę Ci dużo sił i powodzenia.
...all these words I don't just say...
-
leaozinho
- Droga życia: 1