- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Sława- [revised]

Post 19 lip 2006, 21:11

Forum dalej tu jest, a nowe P jeszcze nie wyszło. Życie.

Nie było mnie tu przez chwilę, z którejś strony ten post ma zatem sens. (Teraz kiepska alegoria) Przypomina mi to powrót z nowym złamaniem do szpitalnej poczekalni, gdzie ciągle przebywa kilka osób, które pamiętam, jest też i świeża krew w znaczeniu nawet i dosłownym - wszyscy jednak łamią sobie głowę, kim jest ten cholerny dzieciak. No dobra, może ktoś rzuci markotnie "znowu on". :)

(Mówiąc uczciwie, spodziewam się czegoś innego.)

Ech.. Znowu tracę wątek.... Witam ponownie siebie i wszystkich, którzy być może mnie nawet kojarzą, resztę ludu witam po prostu i najzwyczajniej w świecie. Teraz coś o mnie,

Przez ostatnie miesiące rozstawałem się z tym, co przybiera dziś nazwę Oświeconego Ducha Ezoteryki. Może powodem był niewłaściwie traktowany - zmęczony - umysł. Bardziej prawdopodobne: jestem sobą, a przynajmniej byłem tym spośród siebie, który akurat się na mnie natknął.

Krzywe drogi zataczają jednak koła, przeto i jestem. Jedyna rada, jaka mi w tej chwili przychodzi do głowy...

listen to others,
even the dull and the ignorant;
they too have their story.

[Max Ehrmann, Desiderata, Copyright 1952.] (jeśli nie masz co robić, możesz to równie dobrze przeczytać.)

^--- Celowy banał, bo ja nie chcę inaczej:P
nic nic. 585

Imię: Tymoteusz

Post 20 lip 2006, 14:04

d6 witam :D:D No, dawno cie troszku nie bylo tu :) Ale ja cie pamietam D:D:D
>> !! http://www.meditationforworld.wordpress.com !! <<

"MAMY TENDENCJĘ DO ULEGANIA PRZEŚWIADCZENIU, ŻE "NASZ" MODEL RZECZYWISTOŚCI SAM W SOBIE JEST RZECZYWISTOŚCIĄ, ZAPOMINAJĄC, ŻE OGRANICZONE SĄ WSZYSTKIE MODELE."

NAZCAIN NIE USUWAJ FORUM ;):D THX ;)
Avatar użytkownikaGothic Mężczyzna
Made in Universe

Imię: Adrian
Droga życia: 8

Powrót do działu „Ludzie”