Poza granicami - luźne dyskusje na wszystkie sprawy niezwiązane z Przebudzeniem.

Re: Smiech to zdrowie ;)

Post 09 lut 2012, 14:42

Obrazek

Imię: Aletheia
Droga życia: 33
Typ: 9w1

Post 09 lut 2012, 19:29

Sinbard napisał(a):A tutaj prezent dla Tila

Obrazek

<3
;)
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys

Post 10 lut 2012, 00:05

Avatar użytkownikaSinbard Mężczyzna
Blackbird

Imię: Mariusz
Zodiak: Wodny Smok

Post 12 lut 2012, 22:47

Obrazek
Blackbird

Post 13 lut 2012, 11:21

Sinbard Blackbird jest zwykłym pospolitym gawronem czarnym ktrórych w zimie pełno i tylko ich widac.zmienił swego awatara na cos takiego,ja wiedziałem ,ja wiedziałem ze on taki, A rzeczywistosc nie jest taka dokumentalno szaro biała gdyz ja mam papugę nie orientalna a z krain srudziemia australii która co miesiąc dokakrmiam za 3,50zł,takze widze egzotyke która cieszy me oko ale juz nie tak jak w dziecinstwie. Ten ptaszek który nie gada nie jest pieszczony miał partnerke która padła gdyż jakby to stwierdził Til pod swym szkiełkiem miała za mało ambitnych polipeptydów w DNA swego ambitnego tyłka.A skolei Aletheia stwierdziła by ze padła w wyniku niezdecydowania seksualnego które ma w naturze od przodków ,co zresztą psychoanalitycznie odnosi sie do mnie i z tego powodu tez niedługo padnę tak jak ona.
Enlil skolei stwierdziłby ze za przyczyna zgony partnerki papugi stoi mój nieodpowiedzialny stosunek do swiatła wszechswiata i uwarunkowań społeczno kapitalistycznych wersus samorozwój swiadomosci i niezaleznosc swiatopoglądowa.
Sinsemillla skwitowałaby to krótko swą reaktywną inteligencją ze nie ma lipy

Umiesciłem tylko 5 postaci w tym dramacie absurdalno groteskowym skleconym ad hoc gdyz w swiadomosci nie miesci mi się więcej elementów,To się nie miesci w głowie:)
Listen to my muscle memory.
Avatar użytkownikafalko Mężczyzna
wysłuhaj pamięci mych muskułów

Post 13 lut 2012, 12:02

falko napisał(a):Sinbard Blackbird jest zwykłym pospolitym gawronem czarnym ktrórych w zimie pełno i tylko ich widac.zmienił swego awatara na cos takiego,ja wiedziałem ,ja wiedziałem ze on taki, A rzeczywistosc nie jest taka dokumentalno szaro biała gdyz ja mam papugę nie orientalna a z krain srudziemia australii która co miesiąc dokakrmiam za 3,50zł,takze widze egzotyke która cieszy me oko ale juz nie tak jak w dziecinstwie. Ten ptaszek który nie gada nie jest pieszczony miał partnerke która padła gdyż jakby to stwierdził Til pod swym szkiełkiem miała za mało ambitnych polipeptydów w DNA swego ambitnego tyłka.A skolei Aletheia stwierdziła by ze padła w wyniku niezdecydowania seksualnego które ma w naturze od przodków ,co zresztą psychoanalitycznie odnosi sie do mnie i z tego powodu tez niedługo padnę tak jak ona.
Enlil skolei stwierdziłby ze za przyczyna zgony partnerki papugi stoi mój nieodpowiedzialny stosunek do swiatła wszechswiata i uwarunkowań społeczno kapitalistycznych wersus samorozwój swiadomosci i niezaleznosc swiatopoglądowa.
Sinsemillla skwitowałaby to krótko swą reaktywną inteligencją ze nie ma lipy

Umiesciłem tylko 5 postaci w tym dramacie absurdalno groteskowym skleconym ad hoc gdyz w swiadomosci nie miesci mi się więcej elementów,To się nie miesci w głowie:)

Ty! To kaj dobra ideja jest! : )))
Zrobić opowiadanie z nami samymi.
Nooo nie. xD
Blackbird

Post 13 lut 2012, 12:08

falko napisał(a): miała za mało ambitnych polipeptydów w DNA

więc jednak biologia ?
:D

Sinbard napisał(a):Zrobić opowiadanie z nami samymi.

A to nie dzieje się nieustannie ?

jest szał.!
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 13 lut 2012, 12:15

Sinbard napisał(a):Zrobić opowiadanie z nami samymi.

A to nie dzieje się nieustannie ?
jest szał.!

Hahaha ha ha. XD
A co powiesz na stworzenie równoległego wymiaru z nami samymi?
Napiszemy, że na faktach i następne pokolenia będą myślały, ze to co byśmy napisali było prawdą.
Ale to by rzeczywistość zakrzywiło. xD
Normalnie świat zawinięty w precelka. : )))

EDIT:

Właśnie przeszła mnie myśl...
Bo może już ktoś zrobił tak jak napisałem...

I nazwali to "Biblia". : )))

Mieli taką możliwość?
Oczywiście.
Ale jaja. xDDD
Blackbird

Post 13 lut 2012, 12:23

Sinbard napisał(a):A co powiesz na stworzenie równoległego wymiaru z nami samymi?

Co powiem...

Tu i teraz . Kreacja.
:wink:

/z naciskiem na Tu/
Intencja jest przenikającą wszystko siłą, która sprawia, że postrzegamy. Nie dlatego stajemy się świadomi , że postrzegamy - do percepcji dochodzi pod naciskiem napierającej intencji..
[C. Castaneda]

Post 13 lut 2012, 12:29

Łooo jaaaa.... I AMy robione w kilka osób. : )))
Grubo. : D
Blackbird

Post 13 lut 2012, 12:32

Sinbard napisał(a): I AMy robione w kilka osób. : )))

Co ?

toż to wątek humorystyczno - satyryczny :D :D
[C. Castaneda]

Post 13 lut 2012, 13:04

sinsemilla napisał(a):
Sinbard napisał(a): I AMy robione w kilka osób. : )))

Co ?

toż to wątek humorystyczno - satyryczny :D :D

Humanistyczno-sadystyczny? : )))
Słabo słyszę litery. xDDD
Blackbird

Post 13 lut 2012, 19:17

Babom łydki bieleją w podkasanych spódnicach...ech hehhe
Moze to nie kawał co powala na kolana swą smiesznoscią ale gdy się to zobaczy to to raduje jak nic innego.

A dalej to leci tak: "Słonce ziemia kołysze ,z nieba chmury wytarło,z dala słychac jak w ciszy z kłosów sypie się ziarno..."
Moze u was nie jest tak sielsko- wiejsko- anielsko i na tym wysokim piętrze w M3 przy kompie tego nie słychac.
Ejze czy wy mieszkacie nademną? bo słysze ze ktoś stuka,coś puka i skrzypi:)))))))))
Listen to my muscle memory.
Avatar użytkownikafalko Mężczyzna
wysłuhaj pamięci mych muskułów

Post 13 lut 2012, 23:05

falko napisał(a): skrzypi:)))))))))

mróz.

:reindeer:
[C. Castaneda]

Post 13 lut 2012, 23:24

falko napisał(a):Enlil skolei stwierdziłby ze za przyczyna zgony partnerki papugi stoi mój nieodpowiedzialny stosunek do swiatła wszechswiata i uwarunkowań społeczno kapitalistycznych wersus samorozwój swiadomosci i niezaleznosc swiatopoglądowa.

falko, gratuluję zmysłu obserwacyjnego i zdolności do syntetycznego ujęcia rzeczy. Jednak do Twojej wszechstronnej i spostrzegawczej analizy warto dodać jeszcze fakt, że za nieodpowiedzialnym stosunkiem do światła wszechświata leży ezgystencjalna zdolność do definiowania myśli, myślenia o bogu oraz... boskość definicji. :P
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon

Powrót do działu „Podwórko”