Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Zafascynowany tykwą i bombajem sporo piłem yerby i tak jak na początku picia oczy jak "5 zł" tak potem już tak na mnie nie działała , wręcz przymulała mnie czasem :-k ., to samo się tyczy kawy lubię pić z mlekiem dla smaku z efektem uboczynym przymulenia/zamulenia "zmysłow" :o
Avatar użytkownikanagu Mężczyzna

Imię: Michał
Typ:
tryptOfan napisał(a):kofeina na mnie nie działa jeżynko polska leśna ;d

Jak odstawisz na dluzsza chwile, to zadziala i to niezle. Najlepiej sobie ja zostawiac na "ostatecznosc" ; )
Joe Black napisał(a):Kosmiczna Jeżyno wierzysz w Bór ? :D

Bog to tez natura ; D Btw ... chyba wreszcie zmienie ten moj nick, skoro nawet bez zmiany sam sie juz przyjmuje ; )
nagu napisał(a):Zafascynowany tykwą i bombajem sporo piłem yerby i tak jak na początku picia oczy jak "5 zł" tak potem już tak na mnie nie działała , wręcz przymulała mnie czasem :-k ., to samo się tyczy kawy lubię pić z mlekiem dla smaku z efektem uboczynym przymulenia/zamulenia "zmysłow" :o

Mysle ze dobrze, jak powiedzialam, robic dlugie przerwy i zostawiac sobie i kawe i yerbe na specialne okazje. Ja tej sesji nie przezylabym bez yerby <3 . Ale teraz - detoksik ; ) Troche mi szkoda "oprzyrzadowanie", bo fajnie sie z tego pije. Chyba ze bede normalna herbate sobie w nich parzyc ; )
Avatar użytkownikaJeżynna Kobieta
polska jezyna lesna

Typ: 4w5
DzikaJezyna napisał(a):Mysle ze dobrze, jak powiedzialam, robic dlugie przerwy i zostawiac sobie i kawe i yerbe na specialne okazje. Ja tej sesji nie przezylabym bez yerby <3 . Ale teraz - detoksik ; ) Troche mi szkoda "oprzyrzadowanie", bo fajnie sie z tego pije. Chyba ze bede normalna herbate sobie w nich parzyc ; )

Tak , przerwa dobrze robi :) , lepiej działa i lepiej smakuje , "oprzyrzadowanie" ładnie się prezentuje jako ozdoba na półce :)
Avatar użytkownikanagu Mężczyzna

Imię: Michał
Typ:
nagu napisał(a):Tak , przerwa dobrze robi :) , lepiej działa i lepiej smakuje , "oprzyrzadowanie" ładnie się prezentuje jako ozdoba na półce :)

No, ładnie ładnie ;) Chociaż oczywiście najlepiej w ręce, po prostu +10 do inteligencji i +5 do bosmana (wygląda jak fajka) ; )
Btw. dla tych co szukają kopa na księżyc - polecam Yerbe Parajito, podobno najmocniejsza dostępna na polskim rynku.
polska jezyna lesna

no chyba muszę spróbować tej yerba mate ; ) ale w spożywczym tego chyba niedostane
Avatar użytkownikatryptOfan Mężczyzna
''Dla śniącego-nic trudnego''

Imię: Piotr
Droga życia: 28
Zodiak: waga
na allegro można kupić tanio, w ogóle na internecie sporo jest sklepów z mate.
polska jezyna lesna

Abstrahując od tematu, dzisiaj miałem swiadomy sen nad ranem, nie wiedziałem jak mam go wykorzystać, więc zaczałem mówić że chcę zobaczyć liczby z multi multi.. iii faktycznie kilka sie pojawilo, zaczalem sie ich uczyc we snie na pamięć, wydrapywać na skórze.. aż wkoncu sen zacząl się rozmywać i się obudziłem - w dalszym ciągu pamiętając te liczby. Za godzinkę losowanie..

:D
Too weird to live,
too rare to die.
Avatar użytkownikaJoe Black Mężczyzna

Zodiak: Ryby
Joe, jak co to wiesz kto jest Twoim najlepszym forumowym przyjacielem, haha : D
Sherargetu

Haha, jo, jo..
Niestety żadna liczba z mojego eldeka nie została wylosowana, musiała zajść jakaś pomyłka podczas kumulacji, myslicie że powinienem to zgłosić?
Too weird to live,
too rare to die.

myśle ze granie w totka i inne gry liczbowe w których jest nieprawdopodobnie miała szansa wygranej jest gówno warta
to hobby starszych panów którzy sami nie ustawili sobie życia to myślą ze los na starość ich ustawi

znaczy niechciałem nikogo obrazić . troche szkoda kaski ;D tak myśle

Joe Black napisał(a):Haha, jo, jo..
Niestety żadna liczba z mojego eldeka nie została wylosowana, musiała zajść jakaś pomyłka podczas kumulacji, myslicie że powinienem to zgłosić?

a spytales sie we snie dokladnie ze to ma byc na to losowanie ? ; )
polska jezyna lesna

Nieee wlasnie,
w ksiązce Sny Wygrywających, oni jakoś własnie prosili podswiadomosc o ujawnienie wyników Wyscigow Konnych z tygodniowym wyprzedzeniem. :-k

Ci którzy potem byli bardzo majętni przyznali się własnie że korzystali własnie z inkubacji snów.
:D
Too weird to live,
too rare to die.

już mam przed oczyma jak miliony ludzi wyczuło żyłę złota w świadomym śnieniu ...199 na 200 osób ćwiczy świadome śnienie
a trafiający szóstkę w lotka dostaje 2gr wypłaty a kolektury bankrutują ... :^o

Dzis spotkała mnie rzecz straszliwa. Mój kampjuter kaput. Jestem pogrążony w czarnej rozpaczy. Jutro będzie operowany i zostanie postawiona ostateczna diagnoza. :cry:

Będe tu zagladał od czasu do czasu z kolektywu wymiaru istoty laptopa.
Bless ya.
Too weird to live,
too rare to die.

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”