Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.
Od 5 lat mam chłopaka, około miesiąc temu dośc mocno się pokłóciliśmy.
Poszłam więc na imprezę z koleżanką i dwoma chłopakami.
Jeden na prawdę mi się podobał i myślałam sobie jakby to z nim było.. Miałam nawet na niego niemałą ochotę.. Ale byłam świadoma, że mam swojego chłopaka, kocham Go.
Niestety przesadziłam z alkoholem.
Rano obudziłam się obok swojego kolegi a dalej obok niego leżała moja koleżanka. Drugi chłopak leżał na innym łóżku.
Po przebudzeniu byłam pewna, że nic złego nie zrobiłam, upiłam się i poszłam spac.
Przez parę dni cały czas o Nim myślałam i nawet marzyłam sobie o Nim.
Po kilku dniach (ok4-5) coś mi się przyśniło z nim związane.. Ale rano w pośpiechu nie miałam czasu o tym myślec..
Po południu coś zaczęło mi się przypominac.. I teraz nie wiem czy właśnie ten sen czy to co na prawdę się wydarzyło na imprezie! Dodam, że przez te 4 dni po imprezie nie miałam jakich kolwiek zastrzeżeń do tego czy coś mogło się wydarzyc, wiem, że bardzo mocno się upiłam, ale nie było nawet przebłysków tego, że mogłam cokolwiek zrobic z jakimś chłopakiem..
No i tak mi się zaczęło przypominac... Baaardzo szczegółowo... CZY TO MOŻLIWE, ŻE KILKA DNI PO IMPREZIE WYŚNIŁA MI SIĘ TA IMPREZA Z TYMI SAMYMI LUDŹMI, W TYM SAMYM MIEJSCU I Z PODOBNYMI SYTUACJAMI??? Przypomniało mi się, że byłam w toalecie z jednym z tych chłopaków, właśnie z tym który mi się podobał i o którym myślałam, pamiętam, że doszło między nami do seksu oralnego właśnie w toalecie, po tym jak żadne znas nie mogło znaleźc prezerwatywy... pamiętam jak z nim wyszłam z pokoju, jak to zrobiłam i jak wróciłam i położyłam się spac (w takim samym ustawieniu jak na prawdę obudziłam się na tej imprezie)! Czy to możliwe, że od tego myślenia o nim przyśniła mi się ta sama impreza z tymi samymi szczegółami??? zy mogło byc tak dlatego, że podświadomie może i chciałam żeby tak było?
Wiem że równie dobrze mogło mi się to przupomniec co się wydarzyło, ale czy jest możliwośc ze to był tylko sen który mi się przypomniał po paru godznach?????
Mam straszne wyrzuty wobec mojego chłopaka, przytulając go płaczę pokryjomu... ne wiem co mam robic.. pomóżcie!
Dziwne było, że ten sen był strasznie szczegółowy.. Pamiętam każde słowo i w ogóle każdą myśl moją w tamtym momencie, że wydaje mi się iż to na prawdę się wydarzyło!
Ale z drugiej str zawsze gdy urwał mi się film, to później rano miałam chociażby jakieś przebłyski tego, że gdzieś byłam, coś robiłam, a mimo to praktycznie nigdy nie udało mi się dokładnie tych zdarzeń przypomnie...
A tu po kilku dniach nagle pamiętam wszystko ze szczegółami, gdzie po wstaniu na tej imprezie i przez 3-4 kolejne dni nawet nic takiego nie podejrzewałam...
Dziwne, że w tym śnie miałam chyba nawet tą samą torebkę co na tej imprezie!
CZY TO JEST MOŻLIWE, ŻEBY MI SIĘ PO PROSTU PRZYŚNIŁO TO CO TAM BYŁO Z JEDNĄ DODATKOWĄ SYTUACJĄ EROTYCZNĄ????????? pamięttam nawet, że w trakcie robienia tego myślałam o swoim chłopaku,że już nigdy nie będziemy razem i że zaczynam nowe życie.. MOGŁO MI SIĘ TO TYLKO PRZYŚNIC???????
paulinsien Kobieta

Imię: Paulina
Moim zdaniem to był tylko i wyłącznie sen. Gdyby wydarzyło się naprawdę miałabyś jakieś przebłyski lub też odczucia niepewności, na drugi dzień. Ale nawet nie miałaś podejrzeć że mogło się coś wydarzyć, dopiero jak Ci się przyśniło. We śnie czasem sobie hasamy po różnych wariantach danej sytuacji. Może dlatego sen wydaje Ci się tak realistyczny. Tak czy owak nie ma sensu się tą sprawą zadręczać, bo to nic nie da.
Moim planem wobec Ciebie, jest przejawiać się przez Ciebie-Bóg
Zuu Kobieta

Droga życia: 9
Zodiak: Bliźnięta
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Niestety na różnych forach spotkałam się z różnymi odpowiedziami, niektórzy twierdzą, że to najprawdopodobniej się wydarzyło, w sumie ja już sama nie wiem co mam o tym myślec.. ta sama torebka.. nie wiem czy nawet nie ubranie.. te same sytuacje np. że piłam drinka i tam też w tym niby śnie napiłam się drinka...
Nie wiem.. Nigdy tak nie miałam, żeby po urwaniu filmu przypomniec sobie nagle po kilku dniach wszystkie szczegóły, których nawet nie podejrzewałam.. Nigdy....
No cóż postaram się dowiedziec więcej w środowisku ludzi z tej imprezy oraz poprzez ich znajomych, co na razie nie przyniosło zbytnio rezultatów gdyż ten chłopak zapytany przez swojego kolegę powiedział że nic takiego nie miało miejsca, czego niestety dalej nie jestem pewna, gdyż mógł tak powiedziec obawiając się mojego chłopaka..... :(
Jeżeli ktoś jeszcze ma na ten temat coś do dodania to byłabym wdzięczna..
paulinsien Kobieta

Imię: Paulina
Tak szczerze mówiąc to na pewno zapamiętałabyś sex oralny,więc pod tym względem nie masz się czego obawiać. Sama piszesz że marzyłaś o nim jako o partnerze erotycznym,więc w swoim śnie spełniasz fantazje i nic wiecej. To dla mnie jedyne możliwe wytlumaczenie.
Tao-Universum Mężczyzna

Wiesz, w zasadzie to alkohol uszkadza mózg, szczególnie w dawkach które powodują zmianę zachowania, blackouty i inne takie sensacje. Wiadomo że u osób z uszkodzeniami mózgu bywają deficyty pamięci, które po pewnym czasie mijają, a ponadto pamięć podświadoma jest zlokalizowana w innych miejscach niż świadoma.
Więc może tak było? A kolega też nic nie pamięta? Może on ci opowie co się działo wtedy?

A poza tym, podobno najtrwalsze związki zbudowane są na kłamstwie, więc cóż...
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”