Może ktoś mi wytłumaczy sen, który niedawno mi się śnił. We śnie rozmawiałam z sąsiadką, której nie widziałam i ona mówiła że chce sprzedać działkę na której stoi jej dom. Powiedziała że dom rozbierze i sprzeda samą działkę bo tak się lepiej opłaca.I nagle zobaczyłam przesuwający się mur, który zaczął pękać, myślałam że się na mnie przewróci, ale mur nagle naprawił się i przesunął tak że go już nie widziałam. Wtedy zobaczyłam człowieka stojącego nad brzegiem ślicznego spokojnego morza. Czytałam w senniku że mur to duże trudności ale on pojawił się tylko na chwilkę i znikł. Może ktoś pomorze mi wytłumaczyć ten sen.
-
ann55 ann55
- Imię: anna
- Zodiak: bliźnieta
myślę, że wymowa dość jasna :). Ale kto wie na ile sposobów można to zinterpretować :)
Jak dla mnie po prostu - problemy pękły i zniknęły całkowicie. Człowiek stojący nad brzegiem spokojnego morza - koniec problemów, spokój, błogość, dolce vita :).
Jak dla mnie po prostu - problemy pękły i zniknęły całkowicie. Człowiek stojący nad brzegiem spokojnego morza - koniec problemów, spokój, błogość, dolce vita :).
Słońce gorące
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
Jak dla mnie to jest podpowiedź, że coś się w Tobie musi przełamać, żebyś osiągnęła coś duchowego, coś więcej niż teraz, bądź dojrzenie/zrozumienie czegoś czego aktualnie nie do końca pojmujesz.
Pozdrawiam
A przy okazji snów, to zapraszam na mój darmowy kurs analizy snów: http://wrobelprzemyslaw.pl/kurs-analizy-snow/
Pozdrawiam

A przy okazji snów, to zapraszam na mój darmowy kurs analizy snów: http://wrobelprzemyslaw.pl/kurs-analizy-snow/
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
-
Bluh
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta - Imię: Przemek
cześć
Jestem tu nowa i z zaciekawieniem przyglądam się tematom jakie poruszacie. Uwielbiam długie debaty z psiapsiółka dotyczące interpretacji snów! Co do Twojego Ann55 sadze ze przede wszystkim interpretacji powinnaś szukać w sobie nie w sennikach, to o wiele skuteczniejsze. Poprzez sny komunikuje si ez nami nasza podświadomość. sadze, ze ta sąsiadka to była jakaś cześć Ciebie. Może dom to Twoje super ego- poziom jawny a działka id? Nie miałaś ostatnio jakiś moralnych rozterek? Zburzenie domu- tak jakby przewartościowanie pewnych istotnych dla Ciebie rzeczy miało rozwiązać pewne problemy- korzystniej przewartościować niż negocjować z id 
Mur to coś co zasłaniało Tobie rozwiązanie...widzisz nie trzeba było od razu robić rewolucji, żeby znaleźć rozwiązanie.
Znajdziesz je jeśli wyjdziesz poza...Twój symboliczny mur.

Mur to coś co zasłaniało Tobie rozwiązanie...widzisz nie trzeba było od razu robić rewolucji, żeby znaleźć rozwiązanie.
Znajdziesz je jeśli wyjdziesz poza...Twój symboliczny mur.
- sonia
moja zona i kilku znajomych kturzy spali umnie twierdzi ze czasami muwie przez sen w obcym jezyku znajomy mi muwil ze omal w gacie ze strachu nie narobil jak uslyszal z drugiego pokoju w jaki sposub muwie.wszyscy sadza ze wygladalo to tak jak bym z kims rozmawial.ja tam nic nie pamietam.moze ktos wie cos na ten temat
-
bigdodo
- Imię: dariusz
- Droga życia: 11
- Typ: ?
- Zodiak: koziororzec
Może być równeiż tak,ze spotkasz na swoje drodze człowieka który budował wokół siebie ogrmny mur który Tobie uda się zburzyć.
-
Tao-Universum