Zjawisko snu, świadomego i tego zwykłego. Techniki oneironautyczne, opisy Waszych snów.

wytlumaczenie snu

Post 07 sty 2011, 23:59

Może ktoś mi wytłumaczy sen, który niedawno mi się śnił. We śnie rozmawiałam z sąsiadką, której nie widziałam i ona mówiła że chce sprzedać działkę na której stoi jej dom. Powiedziała że dom rozbierze i sprzeda samą działkę bo tak się lepiej opłaca.I nagle zobaczyłam przesuwający się mur, który zaczął pękać, myślałam że się na mnie przewróci, ale mur nagle naprawił się i przesunął tak że go już nie widziałam. Wtedy zobaczyłam człowieka stojącego nad brzegiem ślicznego spokojnego morza. Czytałam w senniku że mur to duże trudności ale on pojawił się tylko na chwilkę i znikł. Może ktoś pomorze mi wytłumaczyć ten sen.
ann55 Kobieta
ann55

Imię: anna
Zodiak: bliźnieta

Re: wytlumaczenie snu

Post 08 sty 2011, 00:13

myślę, że wymowa dość jasna :). Ale kto wie na ile sposobów można to zinterpretować :)

Jak dla mnie po prostu - problemy pękły i zniknęły całkowicie. Człowiek stojący nad brzegiem spokojnego morza - koniec problemów, spokój, błogość, dolce vita :).
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 08 sty 2011, 00:38

Jak dla mnie to jest podpowiedź, że coś się w Tobie musi przełamać, żebyś osiągnęła coś duchowego, coś więcej niż teraz, bądź dojrzenie/zrozumienie czegoś czego aktualnie nie do końca pojmujesz.

Pozdrawiam ;-)

A przy okazji snów, to zapraszam na mój darmowy kurs analizy snów: http://wrobelprzemyslaw.pl/kurs-analizy-snow/
http://wrobelprzemyslaw.pl
Chciałbyś, abym prowadził vlog na tematy poruszane tutaj - zagłosuj.
Masz jakieś propozycje, uwagi co do tego - daj mi znać.
Avatar użytkownikaBluh Mężczyzna
Uzdrowiciel Duchowy Egzorcysta

Imię: Przemek

Post 16 sty 2011, 18:33

cześć :) Jestem tu nowa i z zaciekawieniem przyglądam się tematom jakie poruszacie. Uwielbiam długie debaty z psiapsiółka dotyczące interpretacji snów! Co do Twojego Ann55 sadze ze przede wszystkim interpretacji powinnaś szukać w sobie nie w sennikach, to o wiele skuteczniejsze. Poprzez sny komunikuje si ez nami nasza podświadomość. sadze, ze ta sąsiadka to była jakaś cześć Ciebie. Może dom to Twoje super ego- poziom jawny a działka id? Nie miałaś ostatnio jakiś moralnych rozterek? Zburzenie domu- tak jakby przewartościowanie pewnych istotnych dla Ciebie rzeczy miało rozwiązać pewne problemy- korzystniej przewartościować niż negocjować z id :)
Mur to coś co zasłaniało Tobie rozwiązanie...widzisz nie trzeba było od razu robić rewolucji, żeby znaleźć rozwiązanie.
Znajdziesz je jeśli wyjdziesz poza...Twój symboliczny mur.
sonia

Post 24 sty 2011, 01:20

moja zona i kilku znajomych kturzy spali umnie twierdzi ze czasami muwie przez sen w obcym jezyku znajomy mi muwil ze omal w gacie ze strachu nie narobil jak uslyszal z drugiego pokoju w jaki sposub muwie.wszyscy sadza ze wygladalo to tak jak bym z kims rozmawial.ja tam nic nie pamietam.moze ktos wie cos na ten temat
bigdodo Mężczyzna

Imię: dariusz
Droga życia: 11
Typ: ?
Zodiak: koziororzec

Post 06 mar 2011, 22:54

Może być równeiż tak,ze spotkasz na swoje drodze człowieka który budował wokół siebie ogrmny mur który Tobie uda się zburzyć.
Tao-Universum Mężczyzna

Powrót do działu „Sny i świadome śnienie”