witam niegdy nie miałem ld ale dzis przyśnił mi sie sen gdzie robiłem TR i o dziwo mogłem oddychac przez zamknięty nos.niby wszystko pięknie ładnie,ale niemiałem kontroli nad tym snem wszystko sie działo tak jak juz w napisanym scenariuszu.Może wie koś jak to wyjaśni,to był ld czy tylko sen o nim??
-
piter1231
W systemie cyfrowym istnieje tylko prawda-1 oraz fałsz-0
W systemie analogowym między 1 a 0 istnieje nieskończona ilość stanów pośrednich.
W systemie cyfrowym sen może być świadomy lub nie i nic więcej. Życie jednak jest bardziej analogowe niż cyfrowe
To co doświadczyłeś jest stanem gdzieś pomiędzy "prawdziwym" snem świadomym a "zwykłym" snem.
Jeśli miałbym zgadywać czemu nie przejąłeś pełnej kontroli nad snem to bym obstawiał kolejno: brak wprawy, za płytki sen, zbyt głęboki sen, za duże zmęczenie w świecie fizycznym, za mało siły woli.
Jeśli jednak doświadczyłeś już czegoś takiego to jeśli sobie nie odpuścisz pełne LD powinno być jedynie kwestią czasu.
W systemie analogowym między 1 a 0 istnieje nieskończona ilość stanów pośrednich.
W systemie cyfrowym sen może być świadomy lub nie i nic więcej. Życie jednak jest bardziej analogowe niż cyfrowe

To co doświadczyłeś jest stanem gdzieś pomiędzy "prawdziwym" snem świadomym a "zwykłym" snem.
Jeśli miałbym zgadywać czemu nie przejąłeś pełnej kontroli nad snem to bym obstawiał kolejno: brak wprawy, za płytki sen, zbyt głęboki sen, za duże zmęczenie w świecie fizycznym, za mało siły woli.
Jeśli jednak doświadczyłeś już czegoś takiego to jeśli sobie nie odpuścisz pełne LD powinno być jedynie kwestią czasu.
I took a walk around the world to ease my troubled mind
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
I left my body laying somewhere in the sands of time
I watched the world float to the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do
-
zet
ka z www.obeforum.pl - Posty: 114
zet napisał(a):W systemie cyfrowym istnieje tylko prawda-1 oraz fałsz-0
To co napisałeś jest niemal słowo w słowo tym na co ostatnio wpadłem sam i sprecyzowałem w umyśle - to "zabrzmiało" tak jakbym przeczytał własną myśl

piter1231 napisał(a):witam niegdy nie miałem ld ale dzis przyśnił mi sie sen gdzie robiłem TR (...)
To dobry początek - ćwicz dalej i zobacz co się będzie działo. Umiejętności nie przychodzą nagle (bo co to by była za zabawa gdybyśmy wszystko od razu umieli

-
Raven