w zasadzie już nie miałem zamiaru się logować na żadnym forum
ale kilka istot tutaj wyraźnie mnie zainteresowało swoim głębokim wglądem w sprawy
jak i całkiem praktyczną wiedzą
bez wzajemnej koordynacji kilka postaci z davidicke.pl wleciało na to forum
mam nadzieję, że nie spełnimy roli jaką aplikacje jaszczurcze wykonały
w naszej czasoprzestrzeni xxxxxxxx lat temu - dodać trzeba, że przestrzeń davidicke.pl
jest wypełniona także negatywnymi energiami, tutaj wydaje się być znacznie spokojniej
mam dość praktyczne zajęcie w matrixie co w połączeniu z jakąśtam wrażliwością
po 38 latach obserwacji zjawiska pt. życie na planecie ziemia, zmusiło mnie do zaglądnięcia poza oficjalna kurtynę rzeczywistości - i tak sobie już od dwóch lat obserwuję...
o sobie powiem tak:
uwielbiam Don Juana Matusa, inspiruje mnie dorobek Dana Wintera, pracuje nad własnym umysłem szkoląc się w niemyśleniu, mam karmę łącznika - staram się łączyć wszelkie alternatywne podejścia do życia (od teoretyków świętej geometrii do praktyków rożnych stylów pracy z umysłem);
ale głównie szukam odpowiedzi na pytania: kim/czym jestem? i co tutaj mam do roboty?
sciskam mocno radosnych poszukiwaczy
p.s.
podchodzę z poczuciem humoru do wszelkich tematów "strasznych" - taką tarczę mam
strach, lęk, fobie - to obce istocie ludzkiej instalacje
ale kilka istot tutaj wyraźnie mnie zainteresowało swoim głębokim wglądem w sprawy
jak i całkiem praktyczną wiedzą
w naszej czasoprzestrzeni xxxxxxxx lat temu - dodać trzeba, że przestrzeń davidicke.pl
jest wypełniona także negatywnymi energiami, tutaj wydaje się być znacznie spokojniej
mam dość praktyczne zajęcie w matrixie co w połączeniu z jakąśtam wrażliwością
po 38 latach obserwacji zjawiska pt. życie na planecie ziemia, zmusiło mnie do zaglądnięcia poza oficjalna kurtynę rzeczywistości - i tak sobie już od dwóch lat obserwuję...
o sobie powiem tak:
uwielbiam Don Juana Matusa, inspiruje mnie dorobek Dana Wintera, pracuje nad własnym umysłem szkoląc się w niemyśleniu, mam karmę łącznika - staram się łączyć wszelkie alternatywne podejścia do życia (od teoretyków świętej geometrii do praktyków rożnych stylów pracy z umysłem);
ale głównie szukam odpowiedzi na pytania: kim/czym jestem? i co tutaj mam do roboty?
sciskam mocno radosnych poszukiwaczy
p.s.
podchodzę z poczuciem humoru do wszelkich tematów "strasznych" - taką tarczę mam
-
konserwa
- Imię: paweł
- Droga życia: 9
- Zodiak: waga
Witam
i gratuluje tarczy przed strachami i fobiami:)
pozdrawiam
i gratuluje tarczy przed strachami i fobiami:)
pozdrawiam
-
Damorek
wątpliości, pytania - Imię: Kuba
- Droga życia: 8
- Typ: szef
- Zodiak: lew/świnia
Witaj :)
Ja również tak reaguję na wszelkie negatywy ;) Już od bardzo dawna nie odczuwam żadnego strachu i życie, jak na razie, nie wymusza na mnie, bym się czegoś obawiał ;) No bo co mi się może najwyżej stać? Umrę? Phi, tylko wyzwolą mnie z tego matrix'a :P Na mnie nie ma zbytnio haka i żyję sobie szczęśliwie ;)
konserwa napisał(a):podchodzę z poczuciem humoru do wszelkich tematów "strasznych" - taką tarczę mam
Ja również tak reaguję na wszelkie negatywy ;) Już od bardzo dawna nie odczuwam żadnego strachu i życie, jak na razie, nie wymusza na mnie, bym się czegoś obawiał ;) No bo co mi się może najwyżej stać? Umrę? Phi, tylko wyzwolą mnie z tego matrix'a :P Na mnie nie ma zbytnio haka i żyję sobie szczęśliwie ;)
-
Ray88
- Imię: Łukasz
- Droga życia: 1
- Zodiak: Koziorożec
-
luth
- Imię: Alicja
- Droga życia: 11
- Typ: 7w8
- Zodiak: Byk, Koza
-
Don Juan Matus
Witam kolejnego Icke'owca. "Wolność: Przewodnik dla robotów" daje do myślenia. Szkoda tylko, ze to jedyna książka Icka w Polsce... 
Never Say Never...
-
CrAxMaN
Stop This Madness... - Posty: 37
hej hej 

-
Jeżynna
polska jezyna lesna - Posty: 421
- Typ: 4w5
-
Lea
- Droga życia: 33
- Typ: 4w5
konserwa napisał(a):w zasadzie już nie miałem zamiaru się logować na żadnym forum
jak i całkiem praktyczną wiedzą![]()
Zgadzam się w pełni z powyższym, witaj Towarzyszu Drogi

Witajcie DeIczanie

Przy okazji przywitam się i ja z sympatycznymi użytkownikami przebudzenie.cośtam
Obserwuję sobie to zacne zgromadzenie i faktycznie miło poczuć się w gronie, które to nie zionie negatywizmem, straszonkiem itd.
Interesuje mnie przede wszystkim praca z własnymi ograniczeniami, i to nie tyle teoria, dyskutowanie, co praktyczne
doświadczanie, uczenie się i wzrastanie. Wiele z treści i tematów, które poruszacie są spójne z moim systemem wartości, systemem pojęć, wiedzy często bardziej "czutej" niż dokładnie uświadamianej i nazywanej. Roztropnie filtruję to co przychodzi do mnie z zewnątrz, zresztą to co przychodzi z wewnątrz, też wymaga dużej uważności i filtrowania

Nie spieszno mi też do przeżyć OOBE i tym podobnych dopóki będę pewna, iż moja równowaga energetyczna, emocjonalna i umysłowa jest na tyle stabilna, aby to czynić (jeśli w ogóle będzie mi to potrzebne).
Oczywiście i ja miałam kilka "dziwnych" snów i "dziwnych" spotkań (może to było i we śnie, może i na jawie). Śnię od wielu lat każdej nocy wiele wątków, tak iż czasami jestem baaaaardzo zmęczona nad ranem
Czasami pracuję "prawie świadomie" energetycznie w czasie snów, tak że czuję, że sen się kończy, a ja jestem nadal w łóżku i kontynuuję np. otaczam się światłem, chronię przed czymś np. co skacze mi po głowie (ostatnio miałam takie "realne odczucie" zaraz po przebudzeniu, albo w chwili przebudzenia). Łącznie z fizycznymi doznaniami gorąca, zimna itd.
Prawie wszystkie sny pamiętam po przebudzeniu i długo jeszcze później.
Nie przywiązuję jednak do tego dużej wagi, puszczam, niech płynie dalej....
Mam nadzieję, że, choć nie komentuję wiele, czasami podzielić się będę mogła z Wami moim doświadczeniem.....
Pozdrawiam raz jeszcze Wszystkich serdecznie
Kasiya
-
kasiya
Miło, siła z D.I. forum. Kłaniam się.
-
Andromedan
Lantian - Posty: 43
Witaj Andro 
Ale ekipa, no nie mogę
)
BTW: jeżeli nic nie dostałeś (6 szt. Mass. razem było) daj znać prześlę raz jeszcze.
pa

Ale ekipa, no nie mogę
)BTW: jeżeli nic nie dostałeś (6 szt. Mass. razem było) daj znać prześlę raz jeszcze.
pa
-
kasiya