- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

dzień dobry

Post 09 lis 2010, 14:22

w zasadzie już nie miałem zamiaru się logować na żadnym forum
ale kilka istot tutaj wyraźnie mnie zainteresowało swoim głębokim wglądem w sprawy
jak i całkiem praktyczną wiedzą =D>

bez wzajemnej koordynacji kilka postaci z davidicke.pl wleciało na to forum
mam nadzieję, że nie spełnimy roli jaką aplikacje jaszczurcze wykonały
w naszej czasoprzestrzeni xxxxxxxx lat temu - dodać trzeba, że przestrzeń davidicke.pl
jest wypełniona także negatywnymi energiami, tutaj wydaje się być znacznie spokojniej

mam dość praktyczne zajęcie w matrixie co w połączeniu z jakąśtam wrażliwością
po 38 latach obserwacji zjawiska pt. życie na planecie ziemia, zmusiło mnie do zaglądnięcia poza oficjalna kurtynę rzeczywistości - i tak sobie już od dwóch lat obserwuję...

o sobie powiem tak:
uwielbiam Don Juana Matusa, inspiruje mnie dorobek Dana Wintera, pracuje nad własnym umysłem szkoląc się w niemyśleniu, mam karmę łącznika - staram się łączyć wszelkie alternatywne podejścia do życia (od teoretyków świętej geometrii do praktyków rożnych stylów pracy z umysłem);
ale głównie szukam odpowiedzi na pytania: kim/czym jestem? i co tutaj mam do roboty?

sciskam mocno radosnych poszukiwaczy
p.s.
podchodzę z poczuciem humoru do wszelkich tematów "strasznych" - taką tarczę mam
strach, lęk, fobie - to obce istocie ludzkiej instalacje
konserwa Mężczyzna

Imię: paweł
Droga życia: 9
Zodiak: waga

Re: dzień dobry

Post 09 lis 2010, 14:27

Witam
i gratuluje tarczy przed strachami i fobiami:)
pozdrawiam
Avatar użytkownikaDamorek Mężczyzna
wątpliości, pytania

Imię: Kuba
Droga życia: 8
Typ: szef
Zodiak: lew/świnia

Post 09 lis 2010, 15:33

Witam i pozdrawiam serdecznie.
Trafne wnioski w przywitaniu. Podzielam :)
Awar

Post 09 lis 2010, 16:46

Witaj :)

konserwa napisał(a):podchodzę z poczuciem humoru do wszelkich tematów "strasznych" - taką tarczę mam
strach, lęk, fobie - to obce istocie ludzkiej instalacje

Ja również tak reaguję na wszelkie negatywy ;) Już od bardzo dawna nie odczuwam żadnego strachu i życie, jak na razie, nie wymusza na mnie, bym się czegoś obawiał ;) No bo co mi się może najwyżej stać? Umrę? Phi, tylko wyzwolą mnie z tego matrix'a :P Na mnie nie ma zbytnio haka i żyję sobie szczęśliwie ;)
Avatar użytkownikaRay88 Mężczyzna

Imię: Łukasz
Droga życia: 1
Zodiak: Koziorożec

Post 09 lis 2010, 17:34

hey hey hey :D
Słońce gorące

Imię: Alicja
Droga życia: 11
Typ: 7w8
Zodiak: Byk, Koza

Post 09 lis 2010, 17:55

y0
Don Juan Matus Mężczyzna

Post 09 lis 2010, 18:13

witam:)
lugal

Post 09 lis 2010, 20:48

Witam kolejnego Icke'owca. "Wolność: Przewodnik dla robotów" daje do myślenia. Szkoda tylko, ze to jedyna książka Icka w Polsce... :roll:
Never Say Never...
Avatar użytkownikaCrAxMaN Mężczyzna
Stop This Madness...

Post 09 lis 2010, 23:44

hej hej :)
Avatar użytkownikaJeżynna Kobieta
polska jezyna lesna

Typ: 4w5

Post 10 lis 2010, 00:04

Miło mi Cię widzieć.
Pozdrawiam.
Poszukuję istot skrzydlatych.

Droga życia: 33
Typ: 4w5

Post 10 lis 2010, 00:40

konserwa napisał(a):w zasadzie już nie miałem zamiaru się logować na żadnym forum
ale kilka istot tutaj wyraźnie mnie zainteresowało swoim głębokim wglądem w sprawy
jak i całkiem praktyczną wiedzą =D>

bez wzajemnej koordynacji kilka postaci z davidicke.pl wleciało na to forum
mam nadzieję, że nie spełnimy roli jaką aplikacje jaszczurcze wykonały
w naszej czasoprzestrzeni xxxxxxxx lat temu - dodać trzeba, że przestrzeń davidicke.pl
jest wypełniona także negatywnymi energiami, tutaj wydaje się być znacznie spokojniej

Zgadzam się w pełni z powyższym, witaj Towarzyszu Drogi :-)
Witajcie DeIczanie :-)

Przy okazji przywitam się i ja z sympatycznymi użytkownikami przebudzenie.cośtam :)
Obserwuję sobie to zacne zgromadzenie i faktycznie miło poczuć się w gronie, które to nie zionie negatywizmem, straszonkiem itd.
Interesuje mnie przede wszystkim praca z własnymi ograniczeniami, i to nie tyle teoria, dyskutowanie, co praktyczne
doświadczanie, uczenie się i wzrastanie. Wiele z treści i tematów, które poruszacie są spójne z moim systemem wartości, systemem pojęć, wiedzy często bardziej "czutej" niż dokładnie uświadamianej i nazywanej. Roztropnie filtruję to co przychodzi do mnie z zewnątrz, zresztą to co przychodzi z wewnątrz, też wymaga dużej uważności i filtrowania :)

Nie spieszno mi też do przeżyć OOBE i tym podobnych dopóki będę pewna, iż moja równowaga energetyczna, emocjonalna i umysłowa jest na tyle stabilna, aby to czynić (jeśli w ogóle będzie mi to potrzebne).
Oczywiście i ja miałam kilka "dziwnych" snów i "dziwnych" spotkań (może to było i we śnie, może i na jawie). Śnię od wielu lat każdej nocy wiele wątków, tak iż czasami jestem baaaaardzo zmęczona nad ranem :lol:
Czasami pracuję "prawie świadomie" energetycznie w czasie snów, tak że czuję, że sen się kończy, a ja jestem nadal w łóżku i kontynuuję np. otaczam się światłem, chronię przed czymś np. co skacze mi po głowie (ostatnio miałam takie "realne odczucie" zaraz po przebudzeniu, albo w chwili przebudzenia). Łącznie z fizycznymi doznaniami gorąca, zimna itd.
Prawie wszystkie sny pamiętam po przebudzeniu i długo jeszcze później. :)
Nie przywiązuję jednak do tego dużej wagi, puszczam, niech płynie dalej....
Mam nadzieję, że, choć nie komentuję wiele, czasami podzielić się będę mogła z Wami moim doświadczeniem.....
Pozdrawiam raz jeszcze Wszystkich serdecznie
Kasiya
kasiya Kobieta

Post 10 lis 2010, 01:12

Witam :)
Avatar użytkownikanagu Mężczyzna

Imię: Michał
Typ:

Post 10 lis 2010, 08:10

:thumbright:
Miło, siła z D.I. forum. Kłaniam się.
Avatar użytkownikaAndromedan Mężczyzna
Lantian

Post 10 lis 2010, 10:41

Witaj Andro :-)

Ale ekipa, no nie mogę :-))

BTW: jeżeli nic nie dostałeś (6 szt. Mass. razem było) daj znać prześlę raz jeszcze.
pa
kasiya Kobieta

Powrót do działu „Ludzie”