Metody relaksacyjne, wizualizacja, hipnoza, regresing i inne podobne zjawiska.
Od jakiegoś czasu.Po zdarzeniu po sporzyciu alkoholu,uderzyłem się głową o beton,od tamtej pory zero alk,i inych ścierw.
Chodzi o to,że od tamtego zdarzenia znam odpowiedz na każde pytanie związane z wymiarami,postrzeganiem,Bogiem,religiami,komponowniem wypowiedzi.
Nie mam w sobie rzadnej wiary,gdyz wiem co chce.Nie odczówam potrzeby zadawania pytań.
Dziwi mnie że ludzie odczuwają strach i niepewność,gdy objaśniam nerwowej osobie z obawami,że są zbedne to taka osoba z reguły się irytuje,i denerwuje,z reguły nie dopuszczają tego do siebie,że to,że on nie zna odpowiedzi nie oznacza,że ja nie mogę znać.
Boją się śmierci jak ona nie istnieje...,gdy objaśniłem to np:szwagierce to mało z siebie nie wyszła,zadała pytanie jakie ja książki czytam.Na to ja jej odpowiedziałem że żadnych i wiedze posiadam ze żródła pierwszego od Boga.
Dokładnie wiem,że istnieje w róznych wymiarach nawet przeprowadzam testy,itd...
Avatar użytkownikaCyborg Mężczyzna

Imię: Przemek
Dokładnie wiem,że istnieje w róznych wymiarach nawet przeprowadzam testy,itd...

Ciekawe...możesz rozwinąć?
lugal

Dam Ci opis przykładu z jednego z wymiarów (oczywiście opis będzie okrojony ze względu na ubogie słownictwo potrzebe do porozumiewania się w tej rzeczywistości).
Lece nad jakby wzgórzami,jest jakby b.póżny poranek lub wczesny wieczór.Dokładnie wiem,że nie jestem teraz człowiekiem,jestem większy,nie mam ciała materialnego,lecz jakby z cienia z czerni jakby czarne spodnie z czarną bluza,skrzyrzowane z czarnym ptakiem lecz lecz to ciało jest jakby jednością z ubraniem.Mijam wzgórza,jestem b.zadowolony że wiem że jestem tu i tam .Gdy prostuje ciało londuje,gdy pochylam lece.Lece dalej na dole pojawiają sie zabudowania,Londuje ludzie poruszają sie jakimiś pojazdami.Czuje się b.potężny,przeprowadzam test mocy:zatrzymuje te pojazdy z łatwościa,choć wcale ich nie dotykam.Z pojazdu wybiegają ludzi boją się mnie,uciekają do chatki,tłumacze im rzeby mnie sie nie obawiali zmniejszam rozmiar.
Inny przykład jestem jednością ze światłem odczówam wszechogarniające dobro.
Wszystko mam zapisane w pamięci tak samo jak zdarzenia z przeszłośći tu na ziemi.

Cyborg napisał(a):od tamtego zdarzenia znam odpowiedz na każde pytanie związane z wymiarami,postrzeganiem,Bogiem,religiami,komponowniem wypowiedzi.

Do umiejętności komponowania wypowiedzi proponuję dodać też ortografię.
Hrm... Wyedytowałem temat. W 2 krótkich zdaniach (w zasadzie zdaniu i równoważniku) było bodaj 4 czy 5 błędów ortograficznych, dodatkowo, przyjętym zwyczajowo w internecie jest niepisanie samymi wielkimi literami, co też poprawiłem. Przeniosłem też temat do, myślę, odpowiedniejszego działu. Bardzo polecam zainstalowanie programu sprawdzającego automatycznie pisownię (wiele przeglądarek to robi - np. Firefox), albo sprawdzanie swoich wypowiedzi i tytułów tematów w dowolnym programie do edycji tekstu z opcją korekty błędów ortograficznych.
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys
Til napisał(a):
Cyborg napisał(a):od tamtego zdarzenia znam odpowiedz na każde pytanie związane z wymiarami,postrzeganiem,Bogiem,religiami,komponowniem wypowiedzi.

Do umiejętności komponowania wypowiedzi proponuję dodać też ortografię.
Hrm... Wyedytowałem temat. W 2 krótkich zdaniach (w zasadzie zdaniu i równoważniku) było bodaj 4 czy 5 błędów ortograficznych, dodatkowo, przyjętym zwyczajowo w internecie jest niepisanie samymi wielkimi literami, co też poprawiłem. Przeniosłem też temat do, myślę, odpowiedniejszego działu. Bardzo polecam zainstalowanie programu sprawdzającego automatycznie pisownię (wiele przeglądarek to robi - np. Firefox), albo sprawdzanie swoich wypowiedzi i tytułów tematów w dowolnym programie do edycji tekstu z opcją korekty błędów ortograficznych.

Ortografie się poprawi,ale nie ma ona większego znaczenia.Nie znam takiego zwyczaju internetowego o nie pisaniu wielkimi literami,poza tym mogę odbiegać od przyjętych zwyczajów :)
W powyższej wypowiedzi też wyedytowałem kilkanaście błędów.

Powrót do działu „Inne”