- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Re: Dzień dobry!

Post 18 wrz 2010, 22:52

Twój obraz w polu kontinuum wskazuje na wewnętrzny spokój i radość, jednak tu w polu wymiaru trzeciego, jesteś poniewierana/ny. Proszę przebywać w towarzystwie istoty zwierzęcia.
Uzuli
Jesteśmy jednością

Imię: Robert

Post 18 wrz 2010, 23:38

Pole się ustabilizowało. Jestem w pełni przygotowana na dalszą ekspansję. Ruszam! :D
Poszukuję istot skrzydlatych.

Droga życia: 33
Typ: 4w5

Post 19 wrz 2010, 00:22

Dziękuję. Pole jest stabilne.

Post 19 wrz 2010, 00:23

Lea , twoja duszyczka jest w 19 fokusie , to jest czakra korony jest na kolorze zielonym, początek niebieskiego.
Faktycznie Opiekunowie potwierdzaja twój kontakt z gadami, jednak nie mogłam zobaczyć tego co Ci pokazywali. Nie pozwolono mi.
Poślij troszke energii na osłony. Wzmocnij je masz teraz ją naładowana na jakies 35 %.
Widze u ciebie połączenie telepatyczne z istota z 22 fokusa ( 115 jednostek na koronie, kolor niebieski). Pochodzi z innej planety , z sąsiedniej galaktyki. Widziałam miejsce jej pochodzenia.Ona Ci pomaga. Mam wrażenie, że mówisz słowami tej istoty.
Anonim

Post 19 wrz 2010, 00:34

Tak, aktualnie jestem w pełni połączona z jedną Istotą. Z drugą nie mam pełnego kontaktu. Odczuwam ziemską euforię, chociaż tęsknię za planetą, z której pochodzę. Isoty gadzie, które próbują przeniknąć moją kulą są nazbyt słabe.
Kilka dni temu poznałam kolejny wymiar. Dzisiaj Byty o begunie negatyw próbowały wciągnąć mnie w tunel, który mieści się w okolicach wymiaru dziesiątego. Na szczęście uzyskałam pomoc, od Istoty, o krórej - Anonim - mówisz.

...Dokuczliwy Wiatr Lasu nie razi, a uspokaja zmysły Ponadświata.

Post 02 paź 2010, 22:20

Poszukuję Isoty, która pomoże mi zlokalizować planetę, z której pochodzę.

Post 03 paź 2010, 14:43

Z takim podejsciem radze ci udac sie do egzorcysty bo ten co ci wmawia ze jestes z innej planety ,mąci ci w głowie. Jestes z ziemi .

Smiem twierdzic ze cos lub ktos zawładnął twoim umyslem i nie obedzie sie bez szkody dla ciebie.Odetnij sie od tego !
ksena

Post 05 paź 2010, 15:53

Ksena popieram , jednak niestety nie można zmusić. Każdy ma swój wybór i decyduje.

Lea jesteś w kontakcie z niskowibracyjnymi istotami. Jak sama wiesz ( nie wiem czy widzisz) nie jest to istota z planety Ziemia. A ty ( pewnie sie powtarzam już) mówisz jej słowami. Masz silne mentalne połączenie. Nie jest to dobre dla ciebie, choć wydaje ci sie inaczej. Jestes wyjątkowa i nie potrzebujesz tej istoty. Ostatnio jak tą istotę z inne j planety namierzałam przez Opiekunów to też już zaczynała mi podsyłać myśli, stwożyła połączenie mentalne. Odciełąm od razu jak tylko zaczęłam mieć myśli o " kontinuum czasoprzestrzennym" i " zgrupowaniu bąbli" .
Jak dla mnie jest to nieudane do końca tłumaczenie z języka jakim posługuje sie ta niskowibracyjna cywilizacja na nasz język. Chca te istoty aby przekaz był jak najdokładniejszy i powstaje dziwny obraz .
Anonim

Post 07 paź 2010, 15:51

Dotknęła nas pustka niemożliwie uciszająca krzyk pod niebem z pod-horyzontu. Zamknęliśmy się na przeciwnie sobie brodzące czaple. W błocie.
Słyszeliśmy wszystkie swe głosy, każdy swók krok.
Lądujemy na przylądku Lepsze Nic Niż Coś.
A mogliśmy być wszystkim między nami,
czekać nie ma na co, bo ów coś mogłoby nas ubiec, zaczaić się, wstrząsnąć tak, że bylibyśmy.
Bylibyśmy z sobą i tańczącym w locie ptakiem, skrzydłem Ty, drugim ja.
Ta maszyna straciła balans, z kosza wypada róża i zagląda przez okno Twoich źrenic. Otwórz, teraz świadomie.

Post 17 lis 2010, 12:05

Niesamowite; nie będę układała poprawnych zdań, nie chcę; nad ranem - przejście, coś, czego nie zauważyłam, albo starałam się nie widzieć. Ta noc mnie uwolniła. Czułam, że umieram; robiło mi się zimno, widziałam błękitne duchy - myślałam tylko o ich błękicie - leżałam pośród traw, pod drzewem; to nie był sen; obok leżeli moi towarzysze w ziemskich ciałach - im udało się łagodnie przejść. Ja chodziłam po ziemii nadal i widziały mnie jedynie zwierzęta; zawołałam mojego psa. Skąd wiem, że to nie był sen? ...Gdy podniosłam swoje ciało, nadal nie żyłam (to nie było OBEE) Napotkałam mnóstwo Gadów - dzięki temu zdecydowałam, że wybieram dalsze Istnienie bez nich; spotkałam rownież bardzo czystą duszę (znam ją), która powiedziała, że teraz poczeka, a ja mam wrócić na Ziemię, aby dokończyć to, co rozpoczęłam.

Ps. W normalnych warunkach nie napisałabym tego, gdyż moje wołanie zostało tej nocy odebrane przez wiele Istot. Powyższy tekst jest jednak sprawdzeniem tego, czy potrafię jeszcze pisać pod wpływem emocji.

Kłaniam się.

Post 17 lis 2010, 17:37

Hmmm... ciekawe doświadczenie... Coś mi przypomina ;)

A tak nawiasem, jakich istot skrzydlatych poszukujesz?
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
Poszukujący

Droga życia: 11
Zodiak: tygrys

Post 17 lis 2010, 20:02

Błękitnych, elfich, wodnych, delikatnych, łagodnych, zwierzęcych. Skrzydlatych.

Post 18 lis 2010, 15:21

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Ciekawy i bardzo ważny okres przed nami - nie tylko dla ludzi. :lol:
Ps. Lea :padam: =D>
Ostatnio edytowano 18 lis 2010, 21:35 przez Thot, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownikaThot Mężczyzna
~ Już czas ~

Imię: Rafal
Droga życia: 32

Post 18 lis 2010, 18:18

Kłaniam się Tobie! Cieszę się, żę tu jesteś.

Powrót do działu „Ludzie”