Witam ponownie. Pierwszy raz zajrzałem na forum gdzieś na początku 2008. Służyło mi głównie do śledzenia postów kolegi, zdobywania wiedzy i pisania różnych głupot;p Dziwnie mi się czyta dziś po upływie czasu swoje stare... wypowiedzi
Coś sprawiło, że znów odczułem potrzebę pojawienia się tu. Potrzebuję przewodnika duchowego, końcówka tego i nadchodzący rok są dla mnie zbyt ważne i nie mogę sobie pozwolić żeby schrzanić cokolwiek.
A co ze mną? Mieszkam mniej więcej w centrum Polski, blisko Skierniewic, zaczynam za parę dni ostatnią klasę liceum, muszę iść na studia. Cierpię na zapominalstwo, łatwowierność, lenistwo, ospałość, samotność, brak koncepcji co zrobić z przyszłością itd. Najważniejsze zalety? Poczucie humoru, luzzzzz, ochota do pracy nad sobą, szukanie kompromisowych rozwiązań.
Zodiakalny baran, pewnie jemu zawdzięczam, bądź przez niego przeklinam swoje zamiłowanie do rzeczy militarnych i niosących zniszczenie.

To nad czym chcę pracować:
- zdecydowanie zawsze i wszędzie
- spontaniczność
- zdrowie (sądzę, że choroby na które choruję systematycznie co jakiś czas nie są przypadkiem)
- trzeźwość umysłu
- zdolność i umiejętność przekonywania innych
- panowanie nad sobą w sytuacjach skrajnych
- wykluczenie stresu, strachu, złości
- wiedza (liczne zaniedbania, mnóstwo zaległości w każdej dziedzinie)
- rozwój duchowy (Oczywiście)
Na koniec akapit na temat mojego enneagramu- gdy wbiłem tu późnym gimnazjum wychodziło mi wg testu 4w5, wczoraj 7w6. Hmm niezła zmiana, zobaczymy co będzie dalej.
EDIT: Aha i po powrocie widzę, że wiele z "starych", dobrych forumowiczów już tu nie wchodzi:/ Szkoda.
Coś sprawiło, że znów odczułem potrzebę pojawienia się tu. Potrzebuję przewodnika duchowego, końcówka tego i nadchodzący rok są dla mnie zbyt ważne i nie mogę sobie pozwolić żeby schrzanić cokolwiek.
A co ze mną? Mieszkam mniej więcej w centrum Polski, blisko Skierniewic, zaczynam za parę dni ostatnią klasę liceum, muszę iść na studia. Cierpię na zapominalstwo, łatwowierność, lenistwo, ospałość, samotność, brak koncepcji co zrobić z przyszłością itd. Najważniejsze zalety? Poczucie humoru, luzzzzz, ochota do pracy nad sobą, szukanie kompromisowych rozwiązań.
Zodiakalny baran, pewnie jemu zawdzięczam, bądź przez niego przeklinam swoje zamiłowanie do rzeczy militarnych i niosących zniszczenie.

To nad czym chcę pracować:
- zdecydowanie zawsze i wszędzie
- spontaniczność
- zdrowie (sądzę, że choroby na które choruję systematycznie co jakiś czas nie są przypadkiem)
- trzeźwość umysłu
- zdolność i umiejętność przekonywania innych
- panowanie nad sobą w sytuacjach skrajnych
- wykluczenie stresu, strachu, złości
- wiedza (liczne zaniedbania, mnóstwo zaległości w każdej dziedzinie)
- rozwój duchowy (Oczywiście)
Na koniec akapit na temat mojego enneagramu- gdy wbiłem tu późnym gimnazjum wychodziło mi wg testu 4w5, wczoraj 7w6. Hmm niezła zmiana, zobaczymy co będzie dalej.
EDIT: Aha i po powrocie widzę, że wiele z "starych", dobrych forumowiczów już tu nie wchodzi:/ Szkoda.
Ruszać się nie jestem w stanie choć chciałbym
Wygląda na to że jestem jak kamień bezwładny(..)
Czy to dzieje się naprawdę ziom?
Czy nie żyję i nie wyjdę już na zawsze stąd?
-
PL-ayeR
- Imię: Kamil
- Droga życia: 7
- Typ: Poprzednio 4w5, teraz 7w6?
- Zodiak: Baran
Witaj ponownie PL-ayeR 
Starych mniej ale nowi dobrzy forumowicze się pojawiają, a starzy sobie czytają

Starych mniej ale nowi dobrzy forumowicze się pojawiają, a starzy sobie czytają
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
xD
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
O Meph, właśnie o Ciebie mi chodziło m.in. Radunia jeszcze coś pisze? Bo jej ostatnie posty są pisane stulecia temu, żegnała się, 'czy coś'?
-
PL-ayeR
Oj, Raduni dawno nie widziałem żeby coś pisała, ale może przegląda czasem forum. Ja ostatnio tylko czytam, czasem przywitam kogoś nowego ale już mało piszę. Ale stosunkowo nowi użytkownicy mają sporą wiedzę, czasem nawet w niektórych tematach ciężko byłoby mi się wypowiedzieć 
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
xD
xD
-
Meph
- Zodiak: Waga, Bawół
Hmmm... czasem mają całkiem dużą wiedzę, a czasem mam wrażenie że jedyne co możnaby napisać to TL;DR ;P
Anyway, witaj z powrotem.
Anyway, witaj z powrotem.
"Zgodnie z zasadami aerodynamiki trzmiel nie powinien latać,
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
ale trzmiel o tym nie wie, więc i tak lata."
"Cats are known to see within the dark. Yet, if you had sight like a cat, even for one day, would you really want to see what's in the dark?"
-
Til
Poszukujący - Posty: 1614
- Droga życia: 11
- Zodiak: tygrys
Witaj ponownie Kamil : -)
pewnie sporo osób zagląda, jestem kolejną osobą która się ujawnia
pewnie sporo osób zagląda, jestem kolejną osobą która się ujawnia
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi
O ssilvia:]
Od dwóch lat nie zmieniło się jedno- ilość osób, które myślą, że są przebudzone, a w rzeczywistości są bezgranicznie oddani jakimś teoriom najczęściej przyswojonym przez internet i powielanym. O to w Przebudzeniu raczej nie chodzi, może kiedyś pojmią ;-]
To forum ma dla mnie właściwości magnetyczne, ciekawe czy wróci tu jeszcze Kpax i mechezz/skexin czy jak tam Michał się zwykł nazywać:D
Od dwóch lat nie zmieniło się jedno- ilość osób, które myślą, że są przebudzone, a w rzeczywistości są bezgranicznie oddani jakimś teoriom najczęściej przyswojonym przez internet i powielanym. O to w Przebudzeniu raczej nie chodzi, może kiedyś pojmią ;-]
To forum ma dla mnie właściwości magnetyczne, ciekawe czy wróci tu jeszcze Kpax i mechezz/skexin czy jak tam Michał się zwykł nazywać:D
-
PL-ayeR