Wczoraj w nocy kolo godziny 23 chciałem sprawdzić jak działa pewna technika. Wywołanie świadomego snu kiedy jest się bardzo zmęczonym. W skrócie chodzi o to że kiedy jesteśmy bardzo zmęczeni zamykamy oczy i liczymy w myśli do 30 ja liczyłem w tempie swojego tętna czyli nieco szybciej niż 30s potem otwieramy oczy na 2s i zamykamy i tak w kółko. Po pewnym czasie coś zaczęło się dziać. Zacząłem widzieć na zamkniętych oczach jakieś takie dziwne kolorowe zmieniające się obrazy. Czułem na ciele delikatne wibracie i przez chwilę takie dziwne uczucie nie do opisania. Potem dołączył jakiś taki pisk w lewym uchu. Ale ostatecznie zasnąłem bo nie chciało mi się tego dalej kontynuować.
Czy to było to ?
Aha czasami tak mam że jak jestem na pograniczu snu i już praktycznie zasypiam to w pokoju słyszę jakieś takie stuknięcie (meble , biurko czy coś nie wiem od czego to
) i to mnie w tej ostatniej chwili wybudza.... Nie zawsze tak mam ale czasami.
Czy to było to ?
Aha czasami tak mam że jak jestem na pograniczu snu i już praktycznie zasypiam to w pokoju słyszę jakieś takie stuknięcie (meble , biurko czy coś nie wiem od czego to
- chcebycszczesliwy
Raczej to miałeś wstęp do oobe
Ja również zauważyłem że długi okres bez snu sprzyja LD i oobe i innym doświadczeniom. Baaa nawet jest taka metoda szamańska - nie spać 72h zbliżając się do śmierci i później zasnąć 
Swoją drogą ciekawa metoda jeszcze nie słyszałem, jak będę miał czas wypróbuje
Ja również zauważyłem że długi okres bez snu sprzyja LD i oobe i innym doświadczeniom. Baaa nawet jest taka metoda szamańska - nie spać 72h zbliżając się do śmierci i później zasnąć Swoją drogą ciekawa metoda jeszcze nie słyszałem, jak będę miał czas wypróbuje

- Anonim
Skąd miałeś informacje o tej metodzie? Ja też jeszcze o tym nie słyszałam, a chętnie spróbuje 

-
Noma
Cień Czarownicy - Imię: Roksana
- Zodiak: Strzelec
Tak zwany WILD o ile się nie mylę . Widziałeś najprawdopodobniej hipnagogi , obrazy, które podświadomość Ci "podrzuca" (Popraw ktoś jeśli się mylę ; P) Pisk to też naturalna rzecz w takim przypadku .
Jak byś to kontynuuował to byś pewnie zaliczył swoje pierwsze Wyjście, spróbuj przetrzymać proces trochę dłużej
Ja równierz mam tak, że zawsze przy granicy coś mnie wybudza, a to w monitorze coś stuknie, w krześle pyknie i tak dalej. Może ktoś niefizyczny robi sobie ze mnie jaja , albo poprostu monitor stygnie
Powodzenia.
Jak byś to kontynuuował to byś pewnie zaliczył swoje pierwsze Wyjście, spróbuj przetrzymać proces trochę dłużej
Ja równierz mam tak, że zawsze przy granicy coś mnie wybudza, a to w monitorze coś stuknie, w krześle pyknie i tak dalej. Może ktoś niefizyczny robi sobie ze mnie jaja , albo poprostu monitor stygnie
Powodzenia.
-
Klimek
- Imię: Piotr
- Droga życia: 1
- Zodiak: Bliźnięta