Więc, witam wszystkich;) Zaprowadziła mnie tu chęc poznania znaczenia moich snów, czasem są one dość wymowne i doskonale je pamiętam. Chciałabym się tez dowiedzieć czegoś wiecej. Dziękuje za przyjęcie i pozdrawiam.
-
Katanamaryna
Witaj 
-
stancom
- Imię: Jan
- Droga życia: 3
- Typ: 8w7
- Zodiak: Lew/koń
Witaj!
Dobre pamiętanie snów to aspekt o wiele potężniejszej zdolności, niż większość ludzi sądzi - a większość właśnie ich z reguły nie pamięta, lub pamięta słabo.
Być może na forum zainteresują Cię także inne tematy. W każdym razie zachęcam do czytania i pisania
Dobre pamiętanie snów to aspekt o wiele potężniejszej zdolności, niż większość ludzi sądzi - a większość właśnie ich z reguły nie pamięta, lub pamięta słabo.
Być może na forum zainteresują Cię także inne tematy. W każdym razie zachęcam do czytania i pisania

“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
-
Enlil
Earth is my home now - Imię: Enlil
- Droga życia: 7
- Zodiak: Panteon
-
Meph
- Droga życia: 4
- Zodiak: Waga, Bawół
Witam 
Kiedyś bardzo dobrze pamiętałam swoje sny, chyba na nieszczęście moich rodziców, którzy mieli chyba już dosyć słuchania każdego ranka moich ciekawych opowieści

Kiedyś bardzo dobrze pamiętałam swoje sny, chyba na nieszczęście moich rodziców, którzy mieli chyba już dosyć słuchania każdego ranka moich ciekawych opowieści
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." 
-
ssilvia
- Droga życia: 4
- Typ: TakaJednaJędzaMała
- Zodiak: Żarłacz Tygrysi