- czyli MY. Przedstaw się, jeżeli jesteś nowym użytkownikiem. Nasze autobiografie, zainteresowania i wszystko inne.

Witam

Post 17 maja 2009, 19:24

Więc, witam wszystkich;) Zaprowadziła mnie tu chęc poznania znaczenia moich snów, czasem są one dość wymowne i doskonale je pamiętam. Chciałabym się tez dowiedzieć czegoś wiecej. Dziękuje za przyjęcie i pozdrawiam.
Katanamaryna Kobieta

Re: Witam

Post 17 maja 2009, 20:17

Witaj :wink:
stancom Mężczyzna

Imię: Jan
Droga życia: 3
Typ: 8w7
Zodiak: Lew/koń

Post 17 maja 2009, 20:56

Witaj!
Dobre pamiętanie snów to aspekt o wiele potężniejszej zdolności, niż większość ludzi sądzi - a większość właśnie ich z reguły nie pamięta, lub pamięta słabo.
Być może na forum zainteresują Cię także inne tematy. W każdym razie zachęcam do czytania i pisania :)
“Mom always tells me to celebrate everyone's uniqueness. I like the way that sounds.”
"I've finally found the rhythm of love, the feeling of sound."
- Hilary Duff
Avatar użytkownikaEnlil Mężczyzna
Earth is my home now

Imię: Enlil
Droga życia: 7
Zodiak: Panteon

Post 18 maja 2009, 20:27

Również witam na forum :)
Ona: Kocham Cie!!! A Ty mnie tez?
On: Tak, Ciebie TEZ.
xD
Avatar użytkownikaMeph Mężczyzna

Droga życia: 4
Zodiak: Waga, Bawół

Post 19 maja 2009, 00:12

Witam :)
Kiedyś bardzo dobrze pamiętałam swoje sny, chyba na nieszczęście moich rodziców, którzy mieli chyba już dosyć słuchania każdego ranka moich ciekawych opowieści :D
"Twoja największa siła polega na swobodzie wyboru. Dlatego wybierz szczęście, zdrowie, wszelkie dobro, piękno, mądrość prawdę i miłość." ;)
Avatar użytkownikassilvia Kobieta

Droga życia: 4
Typ: TakaJednaJędzaMała
Zodiak: Żarłacz Tygrysi

Powrót do działu „Ludzie”